35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Bry
hm... robi sie tu "interesująco" , aż boje sie pisać
nie bój żaby
trzeba pisać, żeby mieli co moderować i usuwać, bo pracę stracą
śmiało
a że ich prącia i prostytutki w oczy kolą, cóż..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:53
Sabina, sandra80, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, megan8, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boooosz a w jakich Ty konkursach bierzesz udział?
w "Pani domu"?
i mam! Jedną z dzisiejszych pięćdziesięciu. Moja mama to wynalazla i też wysyłała sms, najpóźniej w piątek się dowie, czy też wygrała. Ja wiedziałam już po 2 minutach, ona jeszcze nie. Może nie wygrała. W ramach podziękowania zaprosimy ją na obiad gęsinowy
A na festiwal gęsiny też pojedziemy, kucharzą wtedy kucharze celebryty, można skosztować jadła pysznego, produkty z gospodarstw różnistych, nalewki, smakołyki... Już od października na to czekam.
Edit: już wie. Nie wygrała. Jutro druga tura. Teraz będę wysyłać w jej imieniu, może jej wygramona nic taktycznie do zadania nie podeszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:58
efcia, moremi, paszczakin, dorbie, iwcia77, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:rozwiń prosze
efcia, Sabina, dorbie, kapturnica, paszczakin, iwcia77, ania.g, malgos741, Magdala, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:no już sama nie wiem, myślałam ze to oni mi zablokowali, ale to bylo przecież zdjecie
musze poczytać regulamin
na zapodaj jak wchodzisz, to jest error
więc musisz wstawić jeszcze raz, bo coś się zjebasiepopułoefcia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, paszczakin, iwcia77, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Taka tuszka to z pięć dychaczy stoi. Minimum, zależy od wagi. Taka gęś kołubska to i stowkę kosztuje.
A propos zwłok ci się przypomniało o Bursztynie?efcia, Reni, paszczakin, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:no już sama nie wiem, myślałam ze to oni mi zablokowali, ale to bylo przecież zdjecie
musze poczytać regulaminefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, to nowa zabawka. Toto jest już jakiś czas przyparty główką, czyli gdzieś tam w okolicach szyjki macicy. Jak ma czkawke, to odczuwam ją w pochwie. Czy wystarczy, czy też mam napisac dłuzsze wypracowanie?
ze Ci sie klawiatura nie zaciela jak takie szkarasziejstwa pisałaś
dorbie, kapturnica, iwcia77, ania.g, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Paszcza czy Ty szczepilas Adasia na meningokoki ??Bo wiem ,ze mialas/ masz zamiar Adasia dawac do zlobka
no wlasnie ostatnio zesmy rozmawiali o tym z M i konkluzja jest taka ze nie wiem do prostytutki nedzy- musze sie lekarki zapytac. Bo on byl szczepiony na "wszystko" co u nas jest rekomendowane, wlasnie tymi skojarzonymi, do tego na rota szczepionka doustna. W sumie juz zaliczylismy 3 tury szczepien, ale tych wszystkich kokow (meningo, pneumo, cholerowiekokow) na liscie jako takiej nazwy nie ma..
zapytam pediatry, mlody do zloba dopiero w styczniu..
kapturnica, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Jajowody podobno drozne, z tym ze przez prawy kontrast przeszedl z trudem. Maz zbadany , wyniki ok. U mnie fsh za wysokie i ahm niskie tzn 0,78 juz rezerwa obnizona, no i tsh ciagle ponad 2 i hashimoto
-
moremi wrote:Tak, to nowa zabawka. Toto jest już jakiś czas przyparty główką, czyli gdzieś tam w okolicach szyjki macicy. Jak ma czkawke, to odczuwam ją w pochwie. Czy wystarczy, czy też mam napisac dłuzsze wypracowanie?
hehe, tez to pamietam, rzeczywiscie dziwne uczuciedorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Kapta, mocno interesuje się tematem szczepień, znasz moje zdanie, ale powiem Ci, że nad menigokokami sama się zastanawiałam, one są gorsze od pneumokoków, sepsa np. często jest menigokokowa.
Pneumokoki powodują duzo więcej chorób popularnych, zap ucha środkowego, u drosłych zap zatok, też zap płuc i sepsę u maluchówkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość