X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Bry :-)

hm... robi sie tu "interesująco" , aż boje sie pisać ;D

nie bój żaby
    trzeba pisać, żeby mieli co moderować i usuwać, bo pracę stracą
    śmiało
    a że ich prącia i prostytutki w oczy kolą, cóż..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:53

Sabina, sandra80, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, megan8, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia usuń tego errora z podpisu

efcia, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    .... Za to czkawka odczuwalna w cipce jest dziwna O.o ;-)

rozwiń prosze ;-)

moremi, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak dawaj
    to jakaś nowa zabawka? ;-)

efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boooosz a w jakich Ty konkursach bierzesz udział? O.o w "Pani domu"?
    Hehe u nas region obfity w gesinę. Listopad miesiącem gesiny. 10-11.11 największy w Polsce festiwal gęsiny. "gęsina na św. Marcina". Był konkurs w gazecie, dziś i chyba 5go, łącznie 110 tuszek do wygrania. Trzeba mieć kupioną gazetę i wysłać smsa o określonej treści na numer podany w gazecie, najbliżej godziny 10tej. Przygotowałam treść, skopiowalam do schowka a potem wyślij, wklej, wyślij, wklej, wyślij :-) i mam! Jedną z dzisiejszych pięćdziesięciu. Moja mama to wynalazla i też wysyłała sms, najpóźniej w piątek się dowie, czy też wygrała. Ja wiedziałam już po 2 minutach, ona jeszcze nie. Może nie wygrała. W ramach podziękowania zaprosimy ją na obiad gęsinowy :-)
    A na festiwal gęsiny też pojedziemy, kucharzą wtedy kucharze celebryty ;-), można skosztować jadła pysznego, produkty z gospodarstw różnistych, nalewki, smakołyki... Już od października na to czekam.

Edit: już wie. Nie wygrała. Jutro druga tura. Teraz będę wysyłać w jej imieniu, może jej wygram :-) ona nic taktycznie do zadania nie podeszła ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:58

efcia, moremi, paszczakin, dorbie, iwcia77, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wszystko rozumiem, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy wysłać smsa i to jeszcze o określonej godzinie w sprawie ptasich zwłok 07icon_smile4.gif

efcia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, dorbie, iwcia77, malgos741, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    efcia usuń tego errora z podpisu

a myslałam ze to admin mi wykasuje , to co odbierać mu prace ;D

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dlaczego admin? co w nim miałaś niezgodnego z regulaminem?

efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie a Bursztyn to nie za bardzo rozpiła sie? długo jej już nie ma
    martwię się o jej wątrobę

efcia, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej by sie zajeli innymi watkami ,na niektorych to dopiero sie dzieje qrwy i chvje leca i nic ?!
    Chyba trzeba pozglaszac to i owo.

efcia, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    rozwiń prosze ;-)
    Tak, to nowa zabawka. Toto jest już jakiś czas przyparty główką, czyli gdzieś tam w okolicach szyjki macicy. Jak ma czkawke, to odczuwam ją w pochwie. Czy wystarczy, czy też mam napisac dłuzsze wypracowanie?

efcia, Sabina, dorbie, kapturnica, paszczakin, iwcia77, ania.g, malgos741, Magdala, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a dlaczego admin? co w nim miałaś niezgodnego z regulaminem?

no już sama nie wiem, myślałam ze to oni mi zablokowali, ale to bylo przecież zdjecie
    musze poczytać regulamin ;-)

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    no już sama nie wiem, myślałam ze to oni mi zablokowali, ale to bylo przecież zdjecie
    to nie oni
    na zapodaj jak wchodzisz, to jest error
    więc musisz wstawić jeszcze raz, bo coś się zjebasiepopuło

efcia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, paszczakin, iwcia77, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja to wszystko rozumiem, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy wysłać smsa i to jeszcze o określonej godzinie w sprawie ptasich zwłok 07icon_smile4.gif
    Pysznych zwłok. :-) Taka tuszka to z pięć dychaczy stoi. Minimum, zależy od wagi. Taka gęś kołubska to i stowkę kosztuje.

A propos zwłok ci się przypomniało o Bursztynie? :-D

efcia, Reni, paszczakin, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Efcia... Błąd na serwerze z którego miałaś to coś. Załaduj jeszcze raz po prostu.

efcia lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak, to nowa zabawka. Toto jest już jakiś czas przyparty główką, czyli gdzieś tam w okolicach szyjki macicy. Jak ma czkawke, to odczuwam ją w pochwie. Czy wystarczy, czy też mam napisac dłuzsze wypracowanie?
    Mokra pochwa? Zaraz Ci admin wyretuszuje posta ;) ze Ci sie klawiatura nie zaciela jak takie szkarasziejstwa pisałaś XD

dorbie, kapturnica, iwcia77, ania.g, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Paszcza czy Ty szczepilas Adasia na meningokoki ??Bo wiem ,ze mialas/ masz zamiar Adasia dawac do zlobka

no wlasnie ostatnio zesmy rozmawiali o tym z M i konkluzja jest taka ze nie wiem do prostytutki nedzy- musze sie lekarki zapytac. Bo on byl szczepiony na "wszystko" co u nas jest rekomendowane, wlasnie tymi skojarzonymi, do tego na rota szczepionka doustna. W sumie juz zaliczylismy 3 tury szczepien, ale tych wszystkich kokow (meningo, pneumo, cholerowiekokow) na liscie jako takiej nazwy nie ma..
    zapytam pediatry, mlody do zloba dopiero w styczniu..

kapturnica, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Jajowody podobno drozne, z tym ze przez prawy kontrast przeszedl z trudem. Maz zbadany , wyniki ok. U mnie fsh za wysokie i ahm niskie tzn 0,78 juz rezerwa obnizona, no i tsh ciagle ponad 2 i hashimoto :(
    No TSH musisz mieć niskie ok 1. A to tez ci może ustawić lek. rodzinny

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

hehe, tez to pamietam, rzeczywiscie dziwne uczucie ;)

dorbie, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Kapta, mocno interesuje się tematem szczepień, znasz moje zdanie, ale powiem Ci, że nad menigokokami sama się zastanawiałam, one są gorsze od pneumokoków, sepsa np. często jest menigokokowa.
    Ale sa duzo żadsze.
    Pneumokoki powodują duzo więcej chorób popularnych, zap ucha środkowego, u drosłych zap zatok, też zap płuc i sepsę u maluchów

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12060 12061 12062 12063 12064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ