X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Od kilku dni młody zasypia tylko z pielucha na buzi.I jak mu ja tylko sciagam z twarzy bo boje sie zeby sie nie udusil to jest wielki protest .Musze dopiero jak mocniej przysnie zsunac ja tak zeby nos byl odkryty chociaz.Cztam ,ze wiele dzieci lubido wyciszenia sie czuc dotyk jakiegos miekkiego materiału i to normalne(na szczescie)Starszy nie mial takich zachcianek a ten sobie nie daje zabrac tetry.
    Którys z forumowch dzieciaków tez tak mial?/ma?
    tak dzieci mają często i to nie jest nic złego....zdaje się, że Simbowe też się opatulały....
    mój ma fioła w drugą stronę - nie cierpi czapek, rękawiczek, kapci i skarpetek..nie może spać w śpiworkach - ba... nawet kocyk jest odsunięty - dopiero jak zaśnie mogę go czymś okryć.....jak zasypia - lubi się przytulić do mnie czy do ojca "bokiem" ciałka - ale zacznij go głaskać czy obejmować - to pizga tą ręką aż wióra lecą..:) ze smoczkiem to samo...jak skończył jakieś 9 miesięcy - pizgał nim po ścianach....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:42

Jastra, paszczakin, BISCA, kapturnica, Dziobak, Simba, satori, Sabina, caffe, Mimbla, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj, to wyrazy wspolczucia ode mnie. Macie taki smutno-radosny wyjazd.. <3

Jedni umierają inni będą się rodzić. Życie. :-)

Bozia3, Sabina, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Od kilku dni młody zasypia tylko z pielucha na buzi.I jak mu ja tylko sciagam z twarzy bo boje sie zeby sie nie udusil to jest wielki protest .Musze dopiero jak mocniej przysnie zsunac ja tak zeby nos byl odkryty chociaz.Cztam ,ze wiele dzieci lubido wyciszenia sie czuc dotyk jakiegos miekkiego materiału i to normalne(na szczescie)Starszy nie mial takich zachcianek a ten sobie nie daje zabrac tetry.

moj mial..calkiem przykrytu pielucha zasypial, sam se zaciagal..
    teraz juz tak nie robi, ale w lapce trzyma i mymla sie nia po twarzy.
    zawsze spi z pielucha, nawet mu takie mniejsze i ciensze specjalnie do tego kupilam w C&A. Mozna przez nie oddychac, nawet jak sie na 4 zlozy ;)
    o takie, tylko ze niebieskie ofkors ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:51

kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Jacek Kurski viceministrem kultury"...

Luuuuuudzie! Pomocy! Nie wierzę..

i co jeszcze? Trynkiewicz Rzecznikiem Praw Dziecka???

ania.g, kapturnica, paszczakin, Dziobak, Simba, Reni, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, Mimbla, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

a czemu of kors? Ze jak różowe, to by skórę na twarzy wypaliło? :P

ania.g, Simba, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a czemu of kors? Ze jak różowe, to by skórę na twarzy wypaliło? :P

nie, do lozeczka by mi nie pasowaly ;)

mlody ma fioletowego bodziaka.. i rozowe spodnie.. ale wtedy na rowniez w odpowiednim kolorze skarpetki, dopasowane..
    moja nerwica natrectw nie ogranicza sie do sprzatania ;)

Bozia3, Elfik, kapturnica, Jastra, Simba, satori, Reni, ania.g, Mimbla, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zawsze spi z pielucha, nawet mu takie mniejsze i ciensze specjalnie do tego kupilam w C&A. Mozna przez nie oddychac, nawet jak sie na 4 zlozy ;)

Normalnie jakbym miała c&a blisko to bym pojechała je kupić :) Ale mi się chce już takich zakupów...

Bozia3, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    chba musze zrobic to samo.Bo wlasnie Maks sam zaciaa na caly pyszczek i reka trzyma zeb mu nie zabierac.

Jastra, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, dobrze, że jest jakiś plan. mnie osobiście za każdym razme jak piszesz, że się blizna rozchodzi to się robi słabo i aż trudno uwierzyć, że nie jesteś w szpitalu pod fachową opieką. Trzymam kciuki! :)

A ja jestem wuj nie matka, mój syn nie miał do tej pory okazji odkryć, czy chce spać z tetrą na głowie, bo mu nie zaproponowałam...
    ale gorzały i koki też nie, czyli nie jest ze mną tak najgorzej.

Bozia3, Natka_79, Jastra, Dziobak, Simba, satori, ania.g, Mimbla, iwcia77, efcia, Mega, Alis lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    chba musze zrobic to samo.Bo wlasnie Maks sam zaciaa na caly pyszczek i reka trzyma zeb mu nie zabierac.

Mądra bestia :-) potrafi o swoje interesy zadbać :-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego co jakiś czas post jest cały różówy?
    Czy to ma jakiś sens, czy mi komp siada?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    J miał :) lubił tulić sie do zrolowanej pieluchy, czasem ja rozwijał i tulił policzek, długo tak miał. Smoka prędzej odrzucił niz pieluszkę przytulankę :) chyba ok 2 roku życia mu przeszło

iwcia77 lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dlaczego co jakiś czas post jest cały różówy?
    Czy to ma jakiś sens, czy mi komp siada?

To taka loteria fantowa, wylosowalas córkę ;-)

paszczakin, BISCA, Simba, Dziobak, krycha.stara, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    To taka loteria fantowa, wylosowalas córkę ;-)

oddam Iwo, dostanę Iwę?
    bo na trzecie się nie piszę, no way!

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja mam ostatnio czasami depresje egzystencjonalna- w jakich czasach zyjemy. Od wyborow i wiadomosci z PL i przez te wszystkie wydarzenia we Francji, wojsko z kalachami na ulicach tutaj odbieram za duzo zlych bodzcow. Nie chce takiego swiata dla moich dzieci, chce zeby byl pokoj, milosc, wolnosc i wino.. I zeby nikt za nikogo nie wybieral- ani religii, ani jak ma rodzic..
    I ja i ja
    Dzien dobry

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Piątek, piątuś, piątunio
    Cieszycie sie?

wstajemy i robimy skłony

zarządzam
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d1baf68b413.jpg
    Nie mogę, bo kawa mi się wyleje.

Bozia3, macduska, BISCA, Elfik, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mój spał notorycznie z łbem pod poduszka. Wkręcal się pod nią spiralnym ruchem i tylko tak mógł zasnąć. Potem mu przeszło, tak przed skończeniu roku jakoś.

Simba, Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U Maxow to normalne :)
    Spanie na taliba
    :)

ComeToMeBaby, kapturnica, krycha.stara, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O pacz Alis, to może my nasze dzieci powinnyśmy zeswatac? Adaś tez "pasza ponad wszystko" ;)

Tylko, żeby się związek nie rozpadł, jak się pobiją o resztki z obiadu :D

BISCA, paszczakin, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie - 2 stopnie. Trawa zamarznieta. Cała noc był przymrozek. Myślicie, że moje drzewka oliwkowe przed domem szlag trafił czy przez 1 noc dały radę?
    Bry!

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12334 12335 12336 12337 12338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ