35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobaku, wszem i wobec ogłaszam że koperta z zawartością od Ciebie dotarła
Przeurocze muminy, poprzywieszam je do prezentów.
aaa no i bardzo dziękuję))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 12:49
sandra80, moremi, efcia, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, Mega, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A jak przed ciaza nie zdazy sie zaszczepic bo zaliczy przyslowiowa wpadke>???
No way!Nikt mnie nie przekona ,ze szczepienia to zUo.Złem sa ludzie co nie szczepia siebie i dzieci i sa potencjalna chodzaca bomba !!
Mówiłam już kilka razy, ja nie mówię że szczepienia są złe, ale trzeba szczepić rozsądnie. W naszym kalendarzu szczepień jest za dużo i są bardzo szybko podawane. Trzeba najpierw zobaczyć jak się dziecko rozwija i czy nie ma przeciwwskazań do szczepień. Uważam też że rodzice powinni mieć możliwość przeczytania ulotki szczepionki przed jej podaniem, bo to jest zabieg medyczny przeprowadzony na dziecku. Nawet do leków są dołączone ulotki. Miała któraś z Was kiedyś propozycję zapoznania się z ulotką szczepionki w przychodni? Nie jest to dziwne dla Was?Jastra, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gretkaaaaa! Już?
Ciężko pieluchy zmieniać bez kciukow.szczesliwa siodemka juz pobrana!
sandra80, Jastra, Sabina, efcia, Mimbla, Reni, beates, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Magda*, ania.g, Mega, Simba, BISCA, caffe, gosia7122, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość
gretka -
A mnie dziś ćmi podbrzusze, płaczliwość i nieprzysiadalność mnie opuściły, tak więc do soboty będę sobie radośnie wkręcać, że jestem w ciąży
.
Sabina, Jastra, moremi, efcia, Reni, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, BISCA, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mimbla teraz F&F ma zajebiste pidżamy z muminami
Zastanawiałam się czy sobie jej nie kupić
Dzięki za donos, moja drogapójdę powęszyć, na pewno coś kupię.
ja już mam z Reserved koszulę nocną z mamą muminka, w różowe prążki. Chodzę w niej na wszystkie transfery.gretka, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, ania.g, Mega, Simba, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Juz wiem,że punkt zapalny na forum to szczepienia
moja wina.
co Ty! JUż kiedyś złapały się za łby hahahah
ivf-ivf, iwcia77, moremi, efcia, Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Mówiłam już kilka razy, ja nie mówię że szczepienia są złe, ale trzeba szczepić rozsądnie. W naszym kalendarzu szczepień jest za dużo i są bardzo szybko podawane. Trzeba najpierw zobaczyć jak się dziecko rozwija i czy nie ma przeciwwskazań do szczepień. Uważam też że rodzice powinni mieć możliwość przeczytania ulotki szczepionki przed jej podaniem, bo to jest zabieg medyczny przeprowadzony na dziecku. Nawet do leków są dołączone ulotki. Miała któraś z Was kiedyś propozycję zapoznania się z ulotką szczepionki w przychodni? Nie jest to dziwne dla Was?
Dzieckiem nie jestem co prawda, ale kupując dla siebie szczepionkę przeciw WZW (2010 r.) dostałam przy okazji każdej porcji ulotki, razem z pudełeczkiem (chyba 2 albo trzy ampułki były). Miałam je sobie przeczytać przed wkłuciem. Wtedy je zresztą tylko omiotłam wzrokiem, ale w razie jakichś efektów ubocznych-ulotka mogła się przydać więc ją zachowałam. Grunt to więc świadomość swoich praw pacjenta. Wtedy świat wydaje się, przynajmniej w pewnych sytuacjach, obcując z personelem medycznym - mniej dziwny.
Bo generalnie świat jest bardzo dziwny, zgadzam się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 13:04
ComeToMeBaby, moremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Juz wiem,że punkt zapalny na forum to szczepienia
moja wina.
Spoko, mi tylko ciśnienie się podnosi na każde czyjeś tak radykalne zdanie, jak Twoje o banie na przedszkole.efcia, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Poka?!
Teraz nie tak łatwo poka, muszę udawać że pracujęto są przywieszki do prezentów, w każdym razie. Bardzo ładne i praktyczne, z miejscem na dedykację
. Uwiecznię je na pewno, pochwalę Ci się później.
ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI witam się bo wcześniej mi dzwonek przeszkodził.
Mam dzisiaj plan przygotowania ciasta na ciasteczka z różnych przepisów. Wrzucę do lodówki i pojutrze upiekę. Chytry plan prawda?
Gretka, gratulacje - oby dalej szło tak dobrze.
Mimbla i za Ciebie trzymam. A właśnie, w Empiku ostatnio widziałam rondel w Muminki. Od razu o Tobie pomyślałam.
Pozdrawiam szanowny kurwidołek!
Hehe... temat szczepień - uwielbiam te dyskusje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 13:15
ivf-ivf, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Sabina, ania.g, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Są jeszcze jakieś tematy wybuchowe na forum?
ale chodzi za mną takie pytanie:
"czy kogoś ćmiło w podbrzuszu 7 dpt komu się udało"?
efcia, Reni, Simba, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość