35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:ja to już chyba nie mam na co liczyć w tym cyklu
fakt - trochę rozchwiany ten wykres, ale może coś jeszcze z niego będzie - niestety znowu czekanie.....Nati74, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:inessa wrote:agafbh wrote:wiecie co, to jednak tylko i wyłącznie przeziębienie, wypiłam pół litra mleka z czosnkiem i poszłam spać, troszkę mi lepiej ale ogólnie do dupy.
Inessa muszę poczytać o tym mleczku
Angela 3 dni a niedawno było 10, potem 7 itp... , będzie dobrze tylko nie trać pozytywnego nastawienia
kochana a robiłas test że taka pewna jesteś?
nie bo i tak za wcześnie ale z tym moim przeziębieniem zmierzam do tego, że temperatura może być przekłamana , no nic jeszcze 4,5 dni i się przekonam ale szkoda ze musiało się to przeziębienie teraz przypałętać, bo nawet do końca nie wiem czy mocniejsze leki mogę brać, no trudno.
Aga ostrożnie z lekami - lepiej chuchać na zimne. Mi najbardziej pomaga herbata z malin własnej produkcji i masa cytryny , buzię wykrzywia, ale czuję się jak nowo narodzona. Grapefruit, dzika róża i kiwi zawierają najwięcej witaminy C, a więc tego co nam bardzo potrzeba przy przeziębieniu
dzięki Angela też tak robię jeszcze syrop z cebuli i czosnku plus miód i cytrynaangela, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Dziewczyny tak oglądam te nasze wykresy i dochodzę do wniosku, że chociaż jeden musi być udany po prostu musi, przynajmniej jedna z nas będzie miała POZYTYW w tym cyklu, czuję to przez skórę
Aga - z ciekawości przejrzałam wykresy -Twój najładniejszy - stawiam na Ciebie
fajnie bo ja na Ciebie, poważniegrosza, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Dziewczyny tak oglądam te nasze wykresy i dochodzę do wniosku, że chociaż jeden musi być udany po prostu musi, przynajmniej jedna z nas będzie miała POZYTYW w tym cyklu, czuję to przez skórę
może to ty
raczej nie, ja obstawiam na inną "forumowiczkę"samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:ja to już chyba nie mam na co liczyć w tym cyklu
fakt - trochę rozchwiany ten wykres, ale może coś jeszcze z niego będzie - niestety znowu czekanie.....
również myślę, że jeszcze nie wszystko stracone, zobacz w galerii wykresów, mnóstwo jest takich rozchwianych a z pozytywnym końcemangela, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:Dziewczyny tak oglądam te nasze wykresy i dochodzę do wniosku, że chociaż jeden musi być udany po prostu musi, przynajmniej jedna z nas będzie miała POZYTYW w tym cyklu, czuję to przez skórę
fajnie bo ja na Ciebie, poważnie
a może tak obydwie...? A poźniej już tylko soczek w Manufakturze?grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ja to już chyba nie mam na co liczyć w tym cyklu
Samira, moja kuzynka ma 2 dziecko z tekiego bardzo dziwnego cyklu. Skapnęła sie, ze jest w ciaży w 4-tym miesiącusamira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:angela wrote:samira wrote:ja to już chyba nie mam na co liczyć w tym cyklu
fakt - trochę rozchwiany ten wykres, ale może coś jeszcze z niego będzie - niestety znowu czekanie.....
również myślę, że jeszcze nie wszystko stracone, zobacz w galerii wykresów, mnóstwo jest takich rozchwianych a z pozytywnym końcem
właśnie takie dziś oglądałam ,i kończyły się zielonymi kropamiangela, inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:samira wrote:ja to już chyba nie mam na co liczyć w tym cyklu
Samira, moja kuzynka ma 2 dziecko z tekiego bardzo dziwnego cyklu. Skapnęła sie, ze jest w ciaży w 4-tym miesiącu
to jak ten program ciąża z zaskoczeniainessa, grosza, Nati74, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Różnica temperatur wygląda następująco:
- w ustach jest o ok. 0,3*C wyższa niż pod pachą
- w pochwie o ok. 0,5*C wyższa niż pod pachą
- w odbycie o ok. 0,6*C wyższa niż pod pachą
Wiedziałyście?inessa, samira, bliska77, angela, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak tu radosnie widać,że weekend się zaczął, trzymam kciuki za Was wszystkie i tak jak mówicie nie zawsze wykres mówi o ciąży ostatnio miałam bardzo ładny i nic...... a moja szwagierka dowiedziała sie o ciązy dopiero w 4 miesiącu jak zaczęło bolec ją podbrzusze bo do tego czasu miała co miesiąc krwawienie. A zatem do walki!
Dziewczyny jestem głodna ale jak zjem to mnie mdli dziś popołudniu to juz wogóle nieciekawie, a do tego zjadłam kiszonej kapusty z jabłkiem i cebulka i mam takie wzdecia no i wstyd powiedzieć gazy,ze szok.
Spokojnego odpoczynku i nocy.
Ja jutro będę miała słaby dostęp do kompa przez ten remont,miłego weekendu.samira, Bursztyn, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Różnica temperatur wygląda następująco:
- w ustach jest o ok. 0,3*C wyższa niż pod pachą
- w pochwie o ok. 0,5*C wyższa niż pod pachą
- w odbycie o ok. 0,6*C wyższa niż pod pachą
Wiedziałyście?
tak, ale to kwestia osobnicza. Jak dla mnie te normy są zawyżone. Ja np w pochwie mam tylko od 0,2 stopinia wiecej. te pół to chyba gruba przesada
Dlatego trzeba mierzyć w tym samym miejscu.inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:inessa wrote:kobiety nie wiem co sie dzieje ale teraz mam mdłości po jedzeniu i zaczyna się stan podgorączkowy chyba to jednak poczatki przeziebienia a ni co innego.
Angela byle wyskoczyło na chwile a potem wróciło na miejsc bo ono est bardzo wazne zwłaszcza dla bliźniaków
Jak już się dowie o II kreseczkach, to z pewnością wróci na swoje miejsce, bardziej się martwię o odwrotną sytuację, bo wpadnie w potworną rozpacz...
Angela nie możesz się poddawać
zobaczysz uda się
nie wiem czemu takie mam przeczucie
tak myśle ktos musi zacząć szczęśliwym cyklem
jakos wydaje mi się że to będziesz Tyinessa, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:Dziewczyny tak oglądam te nasze wykresy i dochodzę do wniosku, że chociaż jeden musi być udany po prostu musi, przynajmniej jedna z nas będzie miała POZYTYW w tym cyklu, czuję to przez skórę
fajnie bo ja na Ciebie, poważnie
a może tak obydwie...? A poźniej już tylko soczek w Manufakturze?
jestem zaangela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Inessa coraz bardziej intrygują mnie te Twoje mdłości
a dlaczego? mnie zaczynaja drażnic bo są po kazdym jedzeniu a popołudniu 2 godziny leżałam byłam tak zmęczona i mnie mdli masakra a ja lubie jesć choć po mnie nie widać choc nie wiadomo czy kiedys to nie wyjdzie mi bokiem to obzarstwo hihihihihWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 20:41