35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiabela a siądź ty se na dupie i delektuj sie tym ze w ciąży jesteś
Ja do 12 tyg brałam Prenatal uno a teraz Prenatal duo.Madzia02, Misiabella, beates lubią tę wiadomość
-
Chruszczow dzięki, to poczytam To może tsh zbadam. A z ciekawostek to moja ginekolog powiedziała ze najnowsze doniesienia odnośnie diety ciężarnych są takie ze warto trzasnąć choć jedna kawkę niesłodzona cukrem bo zapobiega cukrzycy.
Mega, Madzia02 lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Chruszczow dzięki, to poczytam To może tsh zbadam. A z ciekawostek to moja ginekolog powiedziała ze najnowsze doniesienia odnośnie diety ciężarnych są takie ze warto trzasnąć choć jedna kawkę niesłodzona cukrem bo zapobiega cukrzycy.
14.09 idę na badanie obciążenia glukoza. Jak ja to przeżyje to bedzie cud. Jak nic rano nie zjem to rzygam jak kot. -
Misiabella, nic już nie czytaj. Ja naprawdę rozumiem, że się martwisz. Ale co Ci da takie czytanie?
Będziesz mieć tylko kolejne wątpliwości i jeszcze większy mętlik w głowie.
Uslyszałaś wczoraj, że na tą chwilę wszystko dobrze wygląda i tego się trzymaj. Stres nie służy ani Tobie ani tej ciąży.
Na tym etapie i tak nic więcej nie zrobisz. Musisz czekać na kolejne usg i dalszy rozwój sytuacji. A my czekamy z Tobą i trzymamy kciuki!
Wróć lepiej do czytania forum. Po Kajtku Bozi było jeszcze kilka porodówReni, Mega, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Dorot, niestety nikt Ci nie powie jakie masz szanse.
Statystycznie pewnie niewielkie .
Ale są dziewczyny, którym się udaje.
Na sąsiednim wątku jest chyba dziewczyna, która zaszła przy pierwszym podejściu.
Ja uważam, że warto próbować.
Powodzenia Dorot &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 11:14
dorot, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bosze jedyny.... Kawa.... Mnie tylko inka wchodzi
14.09 idę na badanie obciążenia glukoza. Jak ja to przeżyje to bedzie cud. Jak nic rano nie zjem to rzygam jak kot.
siedziałam w poczekalni w szpitalu i walczyłam z pawiem, łzy mi leciały, bo nie mogłam już dać rady, a przełykanie własnych pawi nie należy do najprzyjemnieszych.
Mam nadzieję, że już nie będę musiała tego powtarzać -
nick nieaktualny
-
beates wrote:Rety Maga, długo Cię trzyma
Reni, beates lubią tę wiadomość
-
Wiecie, ja nie siedzę i myślę o jednym bo nie mam czasu Moje pierworodne daje mi ostro popalic również i co gorsza chodzi poźno spać i nie da sie go zagonic wczesniej, ale nie da sie tak wyłączyć z takiego myslenia, kiedy jakies normy sa przekroczone i ma sie to czarno na białym na papierze i udawac ze nie mam powodu do niepokoju. Nie ma tez czegos takiego ze cos ma byc dobrze, bo tak zyczeniowo nic nie funkcjonuje, ja mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale lampka z tylu głowy bedzie mi sie palic i tego ot tak sobie nie wyłącze. ja nie chodze i nie lamentuje, nie płacze po kątach, tylko obserwuje
Niestety tez mam juz lekkie mdlosci, to pewnie od wysokiego stezenia hormonu hcg, tylko ze nie rano a zawsze okolo 17stej he he.
Czytajac forum raz trafiłam na listę dzieci i niestety nie pohamowałam sie i wiem, ze nie wszystkie dziewczyny doczekały sie dzieci, chyba ze odeszly z forum i los ich jest nieznany, no mnie czeka troche stron do przeczytania
-
Kapta przypominam sobie właśnie wpisy forum za czasów twojej ciąży. I narobiłas mi smaka na puszki rybne. Wpierdzielam sardynki w oleju, do tego wiejskie jajko na twardo i majonez. Po co Młodemu mięso jak ma takie rarytasy
kapturnica, Reni, beates lubią tę wiadomość
-
A wczoraj byłam u kumpeli z wizyta, ma synka 3,5 miesiaca. Jaki fajny ten mały. No i skusiła mnie na ciacho. Dobre było, bezowe. Ale kurna takiej zgagi jak po tym cieście to w życiu nie miałam. Myślałam ze sie przekręcę....
-
Mega wrote:Kapta przypominam sobie właśnie wpisy forum za czasów twojej ciąży. I narobiłas mi smaka na puszki rybne. Wpierdzielam sardynki w oleju, do tego wiejskie jajko na twardo i majonez. Po co Młodemu mięso jak ma takie rarytasy
Mega, beates, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Misiabella jak byłam w ciąży to rano budziłam się jak nowo narodzona natomiast pod wieczór dopóki nie położyłam się spać mdłości były cały czas, nieznosiłam też niektórych zapachów, po trzech mies. Wszystko przeszło, tak że wcale to nie muszą być poranne mdłości. A kiedy masz kolejną wizytę u lekarki?