35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beta 253 !!!
jestem w szoku...Reni, fiorella82, Mega, Misiabella, beates lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualnyReni wrote:ale jaja co pojawi się nowa to zachodzi w ciążę
czyżby forum nam się przewietrzyło?
Trode pięknie. Ciesz się na całego
Skoro macie taki zawirusowany wątek, to ja wbijam . Ide dziś po pracy na bete, bo mi sie @ spóźnia drugi dzień. Trzymajcie kciuki!!!Misiabella, Reni, beates lubią tę wiadomość
-
Fiorella wbijaj, chyba są na tym wątku jakieś dobre fluidy
fiorella82 lubi tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualnyZa późno wbiłam, fluidy pewnie zaczynają działać po jakimś czasie. Nie dotarłam na bete, bo dostałam @ po drodze. No mam nadzieję że za miesiąc się uda, póki co muszę opanować potop łez i krwi Co te hormony potrafią zrobić z normalnej kobiety, to jest jakiś dramat!
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
Osjanka wrote:A ja mam interesujący objaw ciążowy. Bo jak zawsze dobrze gotowałam, to od tygodnia - spaliłam 4 garnki. Wszystko rozgotowane, przesolone, przypalone, albo twarde i paskudne...
hahaha no o takim objawie ciążowym jeszcze nie słyszałam -
Witajcie dziewczyny
Jestem nowa na tym forum ...dopiero to wszystko poznaje i uczę się
mam 35 lat 8 letniego synka i właśnie zaczynam starania o drugie dziecko, bardzo bym chciała żeby się udało
Serdecznie zapraszam do grona moich znajomych i pod mój wykresMisiabella, beates, Madzia02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie starsze i nowsze Kolezanki Dzisiaj odebralam wyniki badan krwi, tsh mam ok bo 1.27, glukoze 86 wiec ujdzie, najbardziej interesowala mnie cytomegalia. Mam w klasie igg prawie 200, z tym ze igm jest minus wiec choroba przebyta, tylko zdziwilo mnie ze taka wysoka wartosc. Tak samo rozyczka igg 500, igm minus czyli cos ponizej 1 wg norm z laboratorium. Kurna kiedys udalo mi sie zrobic bardzo glupia rzecz i wywalic wyniki badan z poprzedniej ciazy ciekawa jestem czy tez mialam takie wysokie wartosci.
NIKA833 lubi tę wiadomość
-
No ja te badania wywalilam przez przypadek, a wlasciwie przez budyn ale pociazowy robilam porzadek w papierach i odlozylam je jako wazna kupke na bok, od tamtej pory nie wiem co sie z nia stalo i dzieje a mialam tez tam profil hormonalny sprzed ciazy. Apropos hormonow to jestem ciekawa czy uda mi sie przejsc przez ta ciaze na pohybel lekarzom, ktorzy twierdza ze przy progesteronie mniejszym niz 15 to niemozliwe. A ja w okolicy 5-7 dni po owulacji w miesiacu w ktorym zaszlam w ciaze mialam progesteron rowny 6,5, a po okolo 3 h mialam 4,6. Jak mialam progesteron 9 to ginekolozka twierdzila ze moze owulacja niepelnowartosciowa, mimo ze mialam cialko zolte i plyn w zatoce. Akurat sie z tym twierdzeniem nie zgadzam, progesteron moze byc nizszy a jak dojdzie do zagniezdzenia wtedy wzrasta, a jak nie wzrosnie wtedy moga byc klopty.
-
Misiabella i chyba masz racje z tym progesteronem poza tym lekarze tez nie sa nieomylni ..wiesz ogólnie to kobiety ktore sie staraja o dziecko sa często bardziej wyuczone niz lekarze no i obserwują swoje ciało...lekarze podchodza przeważnie tylko książkowo
-
Lubię budyń
Powtórzyłam dzisiaj betę, wynik 521. Przyrost 109%, chyba całkiem dobrze?
Po pierwszym szoku chyba zaczynam się ostrożnie cieszyć
Owu twierdzi, że jest 4tydz. +3, może i owu się zna...
Próbowałam się odnaleźć po fioletowej stronie ale jakoś tutaj mi raźniej i pewniej się czuję, tam wszystko takie nowe, nieznane i... fioletoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 14:12
Reni, fiorella82, Misiabella, beates lubią tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..."