35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia Blada wrote:Cześć dziewczyny
Mam 37 lat . Synka 10 lat i 7 letnią córeczkę. Nie zabezpieczamy się od 5 lat . W ciazy bylam w tym czasie raz ... przez kilka dni . Mam Hashimoto i IO . Od kilku dni dziwnie się czulam wiec dzis na spontanie poszlam na bhcg . Mój wynik to 4 ... to mój 10 dpo . Bobotest nawet po poludniu dał blada ale rozowa kreskę. Czy Waszym zdaniem jest jeszcze szansa na rozwinięcie sytuacji ?
Niżej załączam mój wykres
Witaj wydaje mi sie ze szansa jest i to duza.Ja tez dziwnie sie czułam w cyklu w ktorym sie udalo.Staralismy sie z mezem 7 miesiecy.
Trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 22:21
Ania81, Mam3corki lubią tę wiadomość
-
Gosia Blada trzymam kciuki aby to było to!
Ania81 oby to był szczęśliwy cykl.
Ja ten cykl spisalam na straty, według lekarza pecherzyk był za mały, myślałam że uda mi się w piątek zbałamucić męża ale ze zmęczenia padłam i zasnęłam, więc dopiero w sobotę wieczorem podziałaliśmy.
Bolą lekko mnie piersi, ale dla mnie to żaden objaw, bo bolą mnie czasem po owulacji.
Odliczam dni do kolejnego cyklu bo ruszam ponownie z CLO, kiedyś się udało więc może i teraz się uda -
Ania81 wrote:Jagusia84 moze to jednak cos tam jest na rzeczy.
Ja mialam bole piersi w okresie plodnym na antykoncepcyjnych, a teraz jakos tak dziwnie. Mam jeszcze czas do 🐒, wiec zobaczymy.
Gosia Blada trzymam kciuki, zeby to bylo to.
Trzymam mocno kciuki!!! -
Hej. Dziewczyny dzis test tez pozytywny blada ale juz mocniejsza kreska . Byłam na becie wiec zobaczymy . Jestem po przejściach i bardzo boje się, że za kilka dni będzie po wszystkim . Jutro mamy Komunię Sw. synka to dodatkowy stres .
Bylam pewna , że to cykl stracony bo seks był 2 dni przed owulacja tylko. Z objawów mam bole jakby miesiączkowe, bolące piersi- tak mam przed każdym okresem , na dni przed ustępują te symptomy , no i mdłosci i uczucie pełnego brzucha
Trzymam za Was kciuki :*
Milego dnia :*Scotch lubi tę wiadomość
-
Gosia Blada wrote:Hej. Dziewczyny dzis test tez pozytywny blada ale juz mocniejsza kreska . Byłam na becie wiec zobaczymy . Jestem po przejściach i bardzo boje się, że za kilka dni będzie po wszystkim . Jutro mamy Komunię Sw. synka to dodatkowy stres .
Bylam pewna , że to cykl stracony bo seks był 2 dni przed owulacja tylko. Z objawów mam bole jakby miesiączkowe, bolące piersi- tak mam przed każdym okresem , na dni przed ustępują te symptomy , no i mdłosci i uczucie pełnego brzucha
Milego dnia :*
Gratulacje! Trzymam kciuki! Mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie pomyślnie.😊 -
Hej. Z racji tego ze jestem tu nowa czy ktos podpowie jak wyszukac watek po tytule? Czy jest taka opcja?
U mnie starania 4 lata. NK zbyt wysokie.Dwa lata temu torbiel endometrialna na jajniku a dwa dni temu HSG i oba jajowody niedrozne...podejmujemy decyzje o in vitro choc jest ciezko
Czy ktos tutaj ma doswiadczenie z borowinami?iwi -
Gosia Blada wrote:Hej. Dziewczyny dzis test tez pozytywny blada ale juz mocniejsza kreska . Byłam na becie wiec zobaczymy . Jestem po przejściach i bardzo boje się, że za kilka dni będzie po wszystkim . Jutro mamy Komunię Sw. synka to dodatkowy stres .
Milego dnia :*
Ojoj to jest nadzieja bedzie dobrze trzymamy mocno kciuki za Ciebie. -
Hej dziewczyny . Bardzo dziękuję za slowa wsparcia i kciuki . Niestety dzis temperatura mocno w dół wiec czekam na @. Nie będę jutro powtarzać bety nawet . Ciaza biochemiczna zdarza mi się po raz kolejny . Lekarz nie chce nic przepisać np dupka bo uwaza , ze jak ma być dobrze to będzie. Chyba powinnam zmienić ginekologa choc jestem u niego od lat przykro mi bardzo , ale nie poddaję się!
Trzymam za Was kciuki
Jesteście wspaniałe :*Jussia lubi tę wiadomość
-
Gosia Blada wrote:Hej dziewczyny . Bardzo dziękuję za slowa wsparcia i kciuki . Niestety dzis temperatura mocno w dół wiec czekam na @. Nie będę jutro powtarzać bety nawet . Ciaza biochemiczna zdarza mi się po raz kolejny . Lekarz nie chce nic przepisać np dupka bo uwaza , ze jak ma być dobrze to będzie. Chyba powinnam zmienić ginekologa choc jestem u niego od lat przykro mi bardzo , ale nie poddaję się!
Trzymam za Was kciuki
Jesteście wspaniałe :*
Ja wierze ze bedzie dobrze!!!! -
Gosia Blada jak sytuacja u Ciebie?
U mnie zaczynają się bóle jak na okres, więc nic tylko czekać na @ powinna być między środą a piątkiem.
A potem zaczynam mój cykl z clo. I pewnie znowu zacznę świrować hehe czas do owu minie szybko a potem do testowania będzie się ciągnąć -
Jagusia84 wrote:Gosia Blada jak sytuacja u Ciebie?
U mnie zaczynają się bóle jak na okres, więc nic tylko czekać na @ powinna być między środą a piątkiem.
A potem zaczynam mój cykl z clo. I pewnie znowu zacznę świrować hehe czas do owu minie szybko a potem do testowania będzie się ciągnąć
u mnie okres spóźnia się dwa dni i też mam od kilku dni bóle jak na okres i delikatne plamienie. Boje się testować, chyba jeszcze pożyję nadzieją... -
my.heart. wrote:u mnie okres spóźnia się dwa dni i też mam od kilku dni bóle jak na okres i delikatne plamienie. Boje się testować, chyba jeszcze pożyję nadzieją...
A moze to plamienie implantacyjne? Daj znac co I jak. Trzymam kciuki, zeby malpiszon nie przyszedl -
U mnie okres sie rozkręcił na maxa był nawet bardziej obfity. Trwał 2 dni i dzis od południa sucho. Nie raz mi się tak zdarzało , że był dzien przerwy i na nowo okres . Muszę wybrać się do lekarza jak juz bedzie po i zobaczyć co sie tam dzieje
A jak dziewczyny u Was ? Kiedy testujecie ? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Mam 35 lat i córkę w wieku 4.5. Kilka dni temu decyzja podjęta. Staramy się o kolejne dziecko. 💚 Poprzednia ciąża była za 1 strzałem. Ciekawe jak będzie teraz, wszak trochę czasu minęło, a organizm nie młodnieje 😉 ale wszystko na pełnym luzie.
Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Dołączę jeśli mogę 🙂
Jestem mamą dwójki a w sumie to trójki bo mąż ma dziecko z pierwszego małżeństwa a jego syn to jak moje trzecie . U mnie @ spóźniona jak nigdy 3 dni i dziwne samopoczucie ale sikaniec w dniu spodziewanej @ biały i dzień po również więc czekam ...
Slyszalyscie coś o tym może że b-hcg w moczu może być wykrywana nawet po 28 dniach gdy zostanie przefiltrowana z krwii? Gdzieś czytałam ten artykuł ostatnio przypadkiem i nie mogę znaleźć.
Cykl po teście spisałam na straty a może jednak za wcześnie? No czuję się przedziwnie .Krakowska lubi tę wiadomość