X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, jesli beda piecioraczki to nie bede sępić i oddam Ci 3, co ty na to? Jestes chyba mlodsza wiec masz wiecej sily, na moj wiek 2-czka wystarczy;-)

inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu plamię na brązowo. Już nie wiem czy to się coś dzieje, czy to po luteinie tak mam podrażnione, czy jakieś zapalenie w związku z tym się wdało.

inessa, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Polarmisiu, jesli beda piecioraczki to nie bede sępić i oddam Ci 3, co ty na to? Jestes chyba mlodsza wiec masz wiecej sily, na moj wiek 2-czka wystarczy;-)
    Jestesmy rocznik71 - jestem w Twoim wieku ale mam 1 dziecko Ty 2 wiec jak mi dasz 3 a sobie zostawisz 2 bedzie po rowno!!!! Wchodze w to! Trzymam wiec kciuki za 5 dorodnych jaj.

Bursztyn, inessa, malgos741, megan8, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A ja znowu plamię na brązowo. Już nie wiem czy to się coś dzieje, czy to po luteinie tak mam podrażnione, czy jakieś zapalenie w związku z tym się wdało.
    Caffe zrob w poniedzialek progesteron.

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Caffe zrob w poniedzialek progesteron.
    Jadę na wizytę, więc może mi coś zleci, albo przynajmniej powie na czym stoję :(

malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ma być po równo to prześlijcie jedno do mnie, a nie tylko tak miedzy sobą - ja nie mam wcale :(

inessa, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to umowa stoi Polarmisiu! 0drinks.gif

Caffe moze jedz dzisiaj na badanie progesteronu, nie wiem czy to cos pomoze ale w poniedzialek mialabys juz jakas wiedze, tak samo z beta, pamietam ze jak moje dziewczynki byly male to co troche badalismy im mocz, a ze dziewczynkom trudno zlapac to jedzilismy o roznych porach dnia i nocy i musielismy sie zdac na labolatorium przyszpittalne. Wiec jedz moze do jakiegos szpitala, w W-wie jest ich pelno, gdzies na pewno ci zrobia badanie.

caffe, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Alis, ze jakby byly 5-czki to kilka z nas mozna by bylo obdarowac;-) jestes w takim razie na liscie;-)

inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Przytyc, wastrwa tluszczyku pieknie pokryje zyly:-)
    no nie wiem nie wiem... ;)

z drugiej strony bywalam juz chudsza a zyl nie bylo... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 20:11

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no to umowa stoi Polarmisiu! 0drinks.gif

Caffe moze jedz dzisiaj na badanie progesteronu, nie wiem czy to cos pomoze ale w poniedzialek mialabys juz jakas wiedze, tak samo z beta, pamietam ze jak moje dziewczynki byly male to co troche badalismy im mocz, a ze dziewczynkom trudno zlapac to jedzilismy o roznych porach dnia i nocy i musielismy sie zdac na labolatorium przyszpittalne. Wiec jedz moze do jakiegos szpitala, w W-wie jest ich pelno, gdzies na pewno ci zrobia badanie.
    Też myślałam o tym, żeby gdzieś podjechać, ale nie wiem czy nerwowo jestem w stanie to wytrzymać dzisiaj.

inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, to przestan depilowac nogi, naturalne futerko zasloni zyly , jak nie chcesz warstwy tluszczyku:-)

Alis, caffe, inessa, Bursztyn, malgos741, megan8, promyk, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Wiesz Alis, ze jakby byly 5-czki to kilka z nas mozna by bylo obdarowac;-) jestes w takim razie na liscie;-)

Super, dziecko zaklepane i od razu przyszłość wygląda bardziej różowo :)

inessa, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bedziesz sie zadreczac do poniedzialku? w poniedzialek jak zrobisz badania to bedziesz miala wyniki we wtorek, a jak zrobisz dzisiaj bete, to bedzie miala wynik w poniedzialek, i od razu zrobisz druga bete czy jest przyrost...nie wiem, ja tylko sugeruje...
    caffe wrote:
    Też myślałam o tym, żeby gdzieś podjechać, ale nie wiem czy nerwowo jestem w stanie to wytrzymać dzisiaj.

caffe, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, jesli nie masz sily jechac to lez i duzo nospy.

caffe, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Super, dziecko zaklepane i od razu przyszłość wygląda bardziej różowo :)
    Ale ktore bierzesz z dwojki Violi czy z mojej trojki? Bo ja juz przyzwyczajam sie do mysli o trojce.

inessa, Alis, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Caffe, jesli nie masz sily jechac to lez i duzo nospy.
    Biorę na polecenie gina co 3 godziny jedną, z przerwą w nocy gdy śpię.

malgos741, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie Polarmisiu bedziesz miala 3 wiec jak jedno oddasz Alis, to my bedziemy mialy po rowno, tak chyba bedzie najuczciwiej....ja sie dzisiaj tak wystraszylam tymi piecioma jajami ze jedno wydaje mi sie teraz pelnia szczescia....a niedawno myslalam ze blizniaki sa fajne;-)
    polarmiś wrote:
    Ale ktore bierzesz z dwojki Violi czy z mojej trojki? Bo ja juz przyzwyczajam sie do mysli o trojce.

inessa, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    a bedziesz sie zadreczac do poniedzialku? w poniedzialek jak zrobisz badania to bedziesz miala wyniki we wtorek, a jak zrobisz dzisiaj bete, to bedzie miala wynik w poniedzialek, i od razu zrobisz druga bete czy jest przyrost...nie wiem, ja tylko sugeruje...
    Gadałam z m przed chwilą, doszliśmy do wniosku, że nie jedziemy, tylko czekamy do poniedziałku, chyba że będzie gorzej, to już inna sprawa.
    Skoro gin powiedział, żebym przyjechała w poniedziałek to tak zrobię. Jakby było kiepsko, to on by na nogi postawił kogo trzeba w szpitalu i mimo jego nieobecności ktoś tam by się mną zajął.
    Teraz jest etap taki, że zarodka jeszcze nie było widać i nadal może nie być widać, więc na tej podstawie niewiele da się stwierdzić. Jak byłam kiedyś na Krowej gdzie już poronienie było stwierdzone to w piątek mnie nie przyjęli, tylko kazali przyjechać w poniedziałek,więc jeśli to poronienie to i tak już jest po ptokach.
    Będę leżała nadal i już.

malgos741, megan8, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj w necie czytalam o hiszpanskiej dziennikarce ktora zamiescila swoje zdjecia z owlosionymi nogami i pachami na znak protestu...juz nie pamietam dokladnie co bylo oprotestowane chyba uleglosc wobec facetow....niby prawda, bo czemu mamy cale zycie cierpiec przy depilacji, ale jednak te jej owlosione nogi byly obrzydliwe, w dodatku miala ubrana sukienke, pomalowane paznokcie u stop i szpilki, wygladala jak transwestyta!
    polarmiś wrote:
    Bursztyn, to przestan depilowac nogi, naturalne futerko zasloni zyly , jak nie chcesz warstwy tluszczyku:-)

Bursztyn, inessa, bliska77, Mango, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    hehhehe, tylko ze ja nie mam co depilowac bo nautura podarowala mi lyse konczyny :)

inessa, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1474 1475 1476 1477 1478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ