35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola wrote:Polarmisiu, jesli beda piecioraczki to nie bede sępić i oddam Ci 3, co ty na to? Jestes chyba mlodsza wiec masz wiecej sily, na moj wiek 2-czka wystarczy;-)
Bursztyn, inessa, malgos741, megan8, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to umowa stoi Polarmisiu!
Caffe moze jedz dzisiaj na badanie progesteronu, nie wiem czy to cos pomoze ale w poniedzialek mialabys juz jakas wiedze, tak samo z beta, pamietam ze jak moje dziewczynki byly male to co troche badalismy im mocz, a ze dziewczynkom trudno zlapac to jedzilismy o roznych porach dnia i nocy i musielismy sie zdac na labolatorium przyszpittalne. Wiec jedz moze do jakiegos szpitala, w W-wie jest ich pelno, gdzies na pewno ci zrobia badanie.caffe, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Przytyc, wastrwa tluszczyku pieknie pokryje zyly:-)
z drugiej strony bywalam juz chudsza a zyl nie bylo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 20:11
inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no to umowa stoi Polarmisiu!
Caffe moze jedz dzisiaj na badanie progesteronu, nie wiem czy to cos pomoze ale w poniedzialek mialabys juz jakas wiedze, tak samo z beta, pamietam ze jak moje dziewczynki byly male to co troche badalismy im mocz, a ze dziewczynkom trudno zlapac to jedzilismy o roznych porach dnia i nocy i musielismy sie zdac na labolatorium przyszpittalne. Wiec jedz moze do jakiegos szpitala, w W-wie jest ich pelno, gdzies na pewno ci zrobia badanie.inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Wiesz Alis, ze jakby byly 5-czki to kilka z nas mozna by bylo obdarowac;-) jestes w takim razie na liscie;-)
Super, dziecko zaklepane i od razu przyszłość wygląda bardziej różowoinessa, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a bedziesz sie zadreczac do poniedzialku? w poniedzialek jak zrobisz badania to bedziesz miala wyniki we wtorek, a jak zrobisz dzisiaj bete, to bedzie miala wynik w poniedzialek, i od razu zrobisz druga bete czy jest przyrost...nie wiem, ja tylko sugeruje...
caffe wrote:Też myślałam o tym, żeby gdzieś podjechać, ale nie wiem czy nerwowo jestem w stanie to wytrzymać dzisiaj.caffe, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Super, dziecko zaklepane i od razu przyszłość wygląda bardziej różowo
inessa, Alis, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
W sumie Polarmisiu bedziesz miala 3 wiec jak jedno oddasz Alis, to my bedziemy mialy po rowno, tak chyba bedzie najuczciwiej....ja sie dzisiaj tak wystraszylam tymi piecioma jajami ze jedno wydaje mi sie teraz pelnia szczescia....a niedawno myslalam ze blizniaki sa fajne;-)
polarmiś wrote:Ale ktore bierzesz z dwojki Violi czy z mojej trojki? Bo ja juz przyzwyczajam sie do mysli o trojce.inessa, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:a bedziesz sie zadreczac do poniedzialku? w poniedzialek jak zrobisz badania to bedziesz miala wyniki we wtorek, a jak zrobisz dzisiaj bete, to bedzie miala wynik w poniedzialek, i od razu zrobisz druga bete czy jest przyrost...nie wiem, ja tylko sugeruje...
Skoro gin powiedział, żebym przyjechała w poniedziałek to tak zrobię. Jakby było kiepsko, to on by na nogi postawił kogo trzeba w szpitalu i mimo jego nieobecności ktoś tam by się mną zajął.
Teraz jest etap taki, że zarodka jeszcze nie było widać i nadal może nie być widać, więc na tej podstawie niewiele da się stwierdzić. Jak byłam kiedyś na Krowej gdzie już poronienie było stwierdzone to w piątek mnie nie przyjęli, tylko kazali przyjechać w poniedziałek,więc jeśli to poronienie to i tak już jest po ptokach.
Będę leżała nadal i już.malgos741, megan8, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wczoraj w necie czytalam o hiszpanskiej dziennikarce ktora zamiescila swoje zdjecia z owlosionymi nogami i pachami na znak protestu...juz nie pamietam dokladnie co bylo oprotestowane chyba uleglosc wobec facetow....niby prawda, bo czemu mamy cale zycie cierpiec przy depilacji, ale jednak te jej owlosione nogi byly obrzydliwe, w dodatku miala ubrana sukienke, pomalowane paznokcie u stop i szpilki, wygladala jak transwestyta!
polarmiś wrote:Bursztyn, to przestan depilowac nogi, naturalne futerko zasloni zyly , jak nie chcesz warstwy tluszczyku:-)Bursztyn, inessa, bliska77, Mango, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn, to przestan depilowac nogi, naturalne futerko zasloni zyly , jak nie chcesz warstwy tluszczyku:-)
inessa, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość