35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez chce Kubusia Bursztynku
tzn. jak bedzie chlopczyk, bo plec jest mi zupelnie obojetna, byle zdrowa dzidzia byla....a dla dziewczynki Kornelia
Bursztyn wrote:Kubus i Iga podobaja mi siemalgos741, inessa, caffe, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja koncze juz druga i powiem ci ze mam juz w czubie,serio.... i jak pisalam o Kubusiu to musialam sie mocno zastanowic komu obiecalam 3 z moich 5 dzieci Tobie czy Bursztynkowi;-) bo chcialam wlasnie napisac ze beda 2 Kubusie z jednego miotu i jak napisalam to dopiero skojarzylam ze dzieci maja isc do Ciebie a nie do Bursztynka;-)
polarmiś wrote:Mecze od dwoch godzin lampke czerwonego wina na lepsze endometrium , naprawde meczy mnie to picie. Jestem chyba blizej Caffe , wole cos konkretnego z lodem.Bursztyn, bliska77, malgos741, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wazne, duzo masz miec tych dzieci wiec spokojnie kazda obdarzona bedzie szczesliwa a co do imion dogadamy sie rowniez co by rodzenstwo nie nosilo tych samych.
Megan, to winko za przykladem Oleny popijam. Napalilam w kominku, walnelam winko - dwie godziny je saczylam i teraz jak Viola mam w czubie - za duzo ognia w kominku:-). Maz wyjechal, dziecie spi wiec kolęduje samotnie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 23:42
megan8, Olena, bliska77, malgos741, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:o to niedobrze, niech lepiej poczeka pisz jak po wizycie.
u mnie jak dobrze będzie to w sobotę zastrzyk i niedziela, poniedziałek i wtorek bara bara bedziem działać.
Po wczorajszej wizycie na monitoringu? To juz wczoraj pisałam, jak mnie lekarz zdołował uwagami na temat położenia jajowodów. Ale dziś już mi lepiej - w końcu najważniejsze, że jajeczka są. Drożność sprawdzę i będę się martwić później, jeśli będzie powód.malgos741, Mango, inessa lubią tę wiadomość