35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez chce Kubusia Bursztynku
tzn. jak bedzie chlopczyk, bo plec jest mi zupelnie obojetna, byle zdrowa dzidzia byla....a dla dziewczynki Kornelia
Bursztyn wrote:Kubus i Iga podobaja mi sie
malgos741, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki mła.
megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja koncze juz druga i powiem ci ze mam juz w czubie,serio.... i jak pisalam o Kubusiu to musialam sie mocno zastanowic komu obiecalam 3 z moich 5 dzieci Tobie czy Bursztynkowi;-) bo chcialam wlasnie napisac ze beda 2 Kubusie z jednego miotu i jak napisalam to dopiero skojarzylam ze dzieci maja isc do Ciebie a nie do Bursztynka;-)
polarmiś wrote:Mecze od dwoch godzin lampke czerwonego wina na lepsze endometrium , naprawde meczy mnie to picie. Jestem chyba blizej Caffe , wole cos konkretnego z lodem.
Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wazne, duzo masz miec tych dzieci wiec spokojnie kazda obdarzona bedzie szczesliwa a co do imion dogadamy sie rowniez co by rodzenstwo nie nosilo tych samych.
Megan, to winko za przykladem Oleny popijam. Napalilam w kominku, walnelam winko - dwie godziny je saczylam i teraz jak Viola mam w czubie - za duzo ognia w kominku:-). Maz wyjechal, dziecie spi wiec kolęduje samotnie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 23:42
megan8, Olena, nick nieaktualny, malgos741, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:o to niedobrze, niech lepiej poczeka pisz jak po wizycie.
u mnie jak dobrze będzie to w sobotę zastrzyk i niedziela, poniedziałek i wtorek bara bara bedziem działać.
Po wczorajszej wizycie na monitoringu? To juz wczoraj pisałam, jak mnie lekarz zdołował uwagami na temat położenia jajowodów. Ale dziś już mi lepiej - w końcu najważniejsze, że jajeczka są. Drożność sprawdzę i będę się martwić później, jeśli będzie powód.
malgos741, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość