35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:A ja koncze juz druga i powiem ci ze mam juz w czubie,serio.... i jak pisalam o Kubusiu to musialam sie mocno zastanowic komu obiecalam 3 z moich 5 dzieci Tobie czy Bursztynkowi;-) bo chcialam wlasnie napisac ze beda 2 Kubusie z jednego miotu i jak napisalam to dopiero skojarzylam ze dzieci maja isc do Ciebie a nie do Bursztynka;-)
inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie wazne, duzo masz miec tych dzieci wiec spokojnie kazda obdarzona bedzie szczesliwa a co do imion dogadamy sie rowniez co by rodzenstwo nie nosilo tych samych.
Megan, to winko za przykladem Oleny popijam. Napalilam w kominku, walnelam winko - dwie godziny je saczylam i teraz jak Viola mam w czubie - za duzo ognia w kominku:-). Maz wyjechal, dziecie spi wiec kolęduje samotnie....inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nienawidzę swojego męża. Też tak macie? Ja pracuję na prawie dwa etaty, byśmy jakoś wyżyli, mieszkamy w nowym domu, który załatwił nam mój ojciec. A on mi wypomina, po pijaku, że poświęcam więcej czasu pracy, niż rodzinie. Sam nawet palcem nie kiwnie. Jedyne co go interesuje to alkohol i gry na komputerze. Ja haruję jak wół i w zamian mam awanturę o to, że w domu nie są pozmywane naczynia. Musiałam wyjechać na trzy dni, akurat były chore dzieci. I oczywiście awantura z tego powodu. Jak mogłam sobie pozwolić. On dziećmi zajmował się ... uwaga... jeden dzień, po czym odwiózł je do mojej mamy na dwa dni! Ale to ja jestem ta wyrodna matka. Nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, jak cierpiałam, wiedząc, że dzieci są chore i musiałam je zostawić w domu.
Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie drogie panie ,
ja powoli czuję się fatalnie ale wiem że mlody rozwija się bardzo dobrze i jest już duży czuje to pod zebrami . Rozpycha sie ile tylko mu się uda az mnie boli . W dodatku od dwóch dni bardzo zaczyna mnie boleć dół brzucha , pachwiny , czasami nie mogę ruszyć prawą nogą , taki mocny to ból . Ale moze troszke przesadzam bojeszcze po kilka godzin pracuje z siostra w restauracji iw domku jeszcze troszke szyje . I tylko czekam kiedy nadejdzie ten grudzien i czas rozwiązania i kiedy wreszcie przytule tego mojego smyka . Pozdrawiam was serdecznie . Aco do wielkości brzucha to mnie mój już wyprzedził dwa razy hihihihhihihAlis, megan8, promyk, bliska77, malgos741, Mango, gosia7122, inessa, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:widac nastawienie bojowe, juz o tak wczesnej porze pelna gotowosc
Olena, bliska77, malgos741, anek42, Bursztyn, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Wrocilam z pracy. Kurcze kto wymyslil prace w nocy -jakis nawiedzony chyba musialam byc. Witam sie z wami a zarazem mowie dobranoc. Jak wstane znow zajrze. Milej niedzieli dziewczyny
bliska77, malgos741, Mango, Bursztyn, gosia7122, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
megan8 wrote:marynka każdy facet to kawał .......
nie ma normalnych facetów
No co wy. Bez przesady. Nie kazdy. Chyba nie jesteście masochistkami, żeby się świadomie starać o dzieci z jakimiś beznadziejnymi przypadkami... A potem jeszcze dzieci będą się z nimi męczyć.
A tak w ogóle - dzień dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 08:56
bliska77, malgos741, Mango, Bursztyn, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Viola, ja po clo mam pozno owulki, biore od 2 do 6 dc a owulacje jesli w ogole mialam miedzy 17 a 19 dniem i to po 3 tabl dziennie czyli maksymalnej dawce ale bez clo nigdy zaden pecherzyk jesli w ogole raczyl sie pokazac to nie przekraczal 9mm, tez mam niska rezerwe jajnikowa, w styczniu mialam amh 1, a orzez starania jeszcze sie pewenie zmniejszyla
Bursztynku, wiesz ze moja corcia ma 'przyjaciolke' Ige, znaja sie od 1go roku zycia ze zlobka teraz sa razem w przedszkolu a wszystko wskazuje na to ze i do szkoly pojda razem, swiata poza soba nie widza
Marynka jesli takie sytuacje sie powtarzaja, moze powinniscie sprobowac cos z tym zrobic a przynajmniej tak na serio porozmawiac.
Caffe jak wyglada u Ciebie sytuacja
Milego dnia dla wszystkichmalgos741, Bursztyn, Lucky, gosia7122, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poki co na mojego m tez nie moge narzekac, para jestesmy od 96 roku
co prawda nie wiadomo jak bedzie w przyszlosci bo jestesmy tylko ludzmi ale wiadomo kazde z nas musi sie starac by bylo ok
Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki pyszną kawką bezkofeinową i ciastkiem.
Jak mogę spać do woli to i tak wcześniej wstaję jak na złość.
A jeśli chodzi o facetów to trzeba go wychować, póki co na mojego też nie mogę narzekać.bliska77, Bursztyn, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMalgos ze wstawaniem mam tak samo, w weekend na nogach jestem najpozniej ok 7, po prostu nie potrafe dlugo spac a gnicie w lozku doprowadza mnie do szali, pozniej caly dzien jestem 'rozesrana' a tego nie znosze
Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość