X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja koncze juz druga i powiem ci ze mam juz w czubie,serio.... i jak pisalam o Kubusiu to musialam sie mocno zastanowic komu obiecalam 3 z moich 5 dzieci Tobie czy Bursztynkowi;-) bo chcialam wlasnie napisac ze beda 2 Kubusie z jednego miotu i jak napisalam to dopiero skojarzylam ze dzieci maja isc do Ciebie a nie do Bursztynka;-)
    czyli wychodzi na to, za sama bede sobie musiala zrobic... ;)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie wazne, duzo masz miec tych dzieci wiec spokojnie kazda obdarzona bedzie szczesliwa a co do imion dogadamy sie rowniez co by rodzenstwo nie nosilo tych samych.

Megan, to winko za przykladem Oleny popijam. Napalilam w kominku, walnelam winko - dwie godziny je saczylam i teraz jak Viola mam w czubie - za duzo ognia w kominku:-). Maz wyjechal, dziecie spi wiec kolęduje samotnie....
    weekend bez meza? moj tez taki mial byc, ale przesuneli mu wyjazd na poniedzialek

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no tak fotka miała być ,brzuch mi się nie zmieścił w kadrze

jutro zrobię ,bo mi się zapomniało
    czekamy :)

megan8, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:06

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:07

bliska77, malgos741, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nienawidzę swojego męża. Też tak macie? Ja pracuję na prawie dwa etaty, byśmy jakoś wyżyli, mieszkamy w nowym domu, który załatwił nam mój ojciec. A on mi wypomina, po pijaku, że poświęcam więcej czasu pracy, niż rodzinie. Sam nawet palcem nie kiwnie. Jedyne co go interesuje to alkohol i gry na komputerze. Ja haruję jak wół i w zamian mam awanturę o to, że w domu nie są pozmywane naczynia. Musiałam wyjechać na trzy dni, akurat były chore dzieci. I oczywiście awantura z tego powodu. Jak mogłam sobie pozwolić. On dziećmi zajmował się ... uwaga... jeden dzień, po czym odwiózł je do mojej mamy na dwa dni! Ale to ja jestem ta wyrodna matka. Nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, jak cierpiałam, wiedząc, że dzieci są chore i musiałam je zostawić w domu.

Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynka, idź spać, jutro będzie lepiej :)

inessa lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będzie. To nie pierwszy raz.

inessa lubi tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie drogie panie ,
    ja powoli czuję się fatalnie ale wiem że mlody rozwija się bardzo dobrze i jest już duży czuje to pod zebrami . Rozpycha sie ile tylko mu się uda az mnie boli . W dodatku od dwóch dni bardzo zaczyna mnie boleć dół brzucha , pachwiny , czasami nie mogę ruszyć prawą nogą , taki mocny to ból . Ale moze troszke przesadzam bojeszcze po kilka godzin pracuje z siostra w restauracji iw domku jeszcze troszke szyje . I tylko czekam kiedy nadejdzie ten grudzien i czas rozwiązania i kiedy wreszcie przytule tego mojego smyka . Pozdrawiam was serdecznie . Aco do wielkości brzucha to mnie mój już wyprzedził dwa razy hihihihhihih

Alis, megan8, promyk, bliska77, malgos741, Mango, gosia7122, inessa, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, iwka76 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

promyk, bliska77, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Wysłany: 20 października 2013, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    widac nastawienie bojowe, juz o tak wczesnej porze pelna gotowosc ;)
    no tak , u mnie jest ten problem ze zaszypiam wczesnie i wczesnie wstaje jak sowa hi hi , czekam na @ wiec juz wiadomo ze nici z baby , no ale juz trzeba sie godzic z tym , co ma byc to bedzie , pieknego dnia

Olena, bliska77, malgos741, anek42, Bursztyn, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

monjaa78
  • promyk Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z pracy. Kurcze kto wymyslil prace w nocy -jakis nawiedzony chyba musialam byc. Witam sie z wami a zarazem mowie dobranoc. Jak wstane znow zajrze. Milej niedzieli dziewczyny :-) :-) :-)

bliska77, malgos741, Mango, Bursztyn, gosia7122, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    marynka każdy facet to kawał .......
    nie ma normalnych facetów

No co wy. Bez przesady. Nie kazdy. Chyba nie jesteście masochistkami, żeby się świadomie starać o dzieci z jakimiś beznadziejnymi przypadkami... A potem jeszcze dzieci będą się z nimi męczyć.

A tak w ogóle - dzień dobry!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 08:56

bliska77, malgos741, Mango, Bursztyn, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie.
    Też się nie zgadza m. Nie każdy. Miłego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 09:05

Alis, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Viola, ja po clo mam pozno owulki, biore od 2 do 6 dc a owulacje jesli w ogole mialam miedzy 17 a 19 dniem i to po 3 tabl dziennie czyli maksymalnej dawce ale bez clo nigdy zaden pecherzyk jesli w ogole raczyl sie pokazac to nie przekraczal 9mm :-) , tez mam niska rezerwe jajnikowa, w styczniu mialam amh 1, a orzez starania jeszcze sie pewenie zmniejszyla :-)

Bursztynku, wiesz ze moja corcia ma 'przyjaciolke' Ige, znaja sie od 1go roku zycia ze zlobka teraz sa razem w przedszkolu a wszystko wskazuje na to ze i do szkoly pojda razem :-) , swiata poza soba nie widza :-)

Marynka jesli takie sytuacje sie powtarzaja, moze powinniscie sprobowac cos z tym zrobic a przynajmniej tak na serio porozmawiac.

Caffe jak wyglada u Ciebie sytuacja :-)
    Milego dnia dla wszystkich

malgos741, Bursztyn, Lucky, gosia7122, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, wytrzymaj jeszcze, zobaczysz, w grudniu bedzie cudownie :-)

malgos741, Mango, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co na mojego m tez nie moge narzekac, para jestesmy od 96 roku :-) co prawda nie wiadomo jak bedzie w przyszlosci bo jestesmy tylko ludzmi ale wiadomo kazde z nas musi sie starac by bylo ok :-)

Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki pyszną kawką bezkofeinową i ciastkiem.
    Jak mogę spać do woli to i tak wcześniej wstaję jak na złość.
    A jeśli chodzi o facetów to trzeba go wychować, póki co na mojego też nie mogę narzekać.:-)

bliska77, Bursztyn, Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos ze wstawaniem mam tak samo, w weekend na nogach jestem najpozniej ok 7, po prostu nie potrafe dlugo spac a gnicie w lozku doprowadza mnie do szali, pozniej caly dzien jestem 'rozesrana' a tego nie znosze :-)

Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1477 1478 1479 1480 1481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ