35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to fajnie masz Bursztynku, ja nie mam jakiegos mega owlosienie ale raz na 10 dni jade z kosiara;-)
jeszcze odnosnie tej dziennikarki, tzn, tego artykulu, zamiescili jeszcze zdjecia znanych hollywodzkich gwiazd, ktore to niby podchwycily mode na niegolenie i powstaje film dokumentalny na te temat. Podobno Julia Roberts sie nie depiluje.
Bursztyn wrote:hehhehe, tylko ze ja nie mam co depilowac bo nautura podarowala mi lyse konczynyBursztyn, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Gadałam z m przed chwilą, doszliśmy do wniosku, że nie jedziemy, tylko czekamy do poniedziałku, chyba że będzie gorzej, to już inna sprawa.
Skoro gin powiedział, żebym przyjechała w poniedziałek to tak zrobię. Jakby było kiepsko, to on by na nogi postawił kogo trzeba w szpitalu i mimo jego nieobecności ktoś tam by się mną zajął.
Teraz jest etap taki, że zarodka jeszcze nie było widać i nadal może nie być widać, więc na tej podstawie niewiele da się stwierdzić. Jak byłam kiedyś na Krowej gdzie już poronienie było stwierdzone to w piątek mnie nie przyjęli, tylko kazali przyjechać w poniedziałek,więc jeśli to poronienie to i tak już jest po ptokach.
Będę leżała nadal i już.
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cafe Ty wiesz i czujesz co jest dla Ciebie najlepsze....
caffe wrote:Gadałam z m przed chwilą, doszliśmy do wniosku, że nie jedziemy, tylko czekamy do poniedziałku, chyba że będzie gorzej, to już inna sprawa.
Skoro gin powiedział, żebym przyjechała w poniedziałek to tak zrobię. Jakby było kiepsko, to on by na nogi postawił kogo trzeba w szpitalu i mimo jego nieobecności ktoś tam by się mną zajął.
Teraz jest etap taki, że zarodka jeszcze nie było widać i nadal może nie być widać, więc na tej podstawie niewiele da się stwierdzić. Jak byłam kiedyś na Krowej gdzie już poronienie było stwierdzone to w piątek mnie nie przyjęli, tylko kazali przyjechać w poniedziałek,więc jeśli to poronienie to i tak już jest po ptokach.
Będę leżała nadal i już.inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no to fajnie masz Bursztynku, ja nie mam jakiegos mega owlosienie ale raz na 10 dni jade z kosiara;-)
jeszcze odnosnie tej dziennikarki, tzn, tego artykulu, zamiescili jeszcze zdjecia znanych hollywodzkich gwiazd, ktore to niby podchwycily mode na niegolenie i powstaje film dokumentalny na te temat. Podobno Julia Roberts sie nie depiluje.pamietam, ze w latach 80'tych czesto widywalo sie damska noge z sierscia, odziana w np. biala rajstope
byly oczywiscie i te 'cieliste' ale biala robila na mnie najwieksze wrazenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 20:32
inessa, polarmiś, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:W sumie Polarmisiu bedziesz miala 3 wiec jak jedno oddasz Alis, to my bedziemy mialy po rowno, tak chyba bedzie najuczciwiej....ja sie dzisiaj tak wystraszylam tymi piecioma jajami ze jedno wydaje mi sie teraz pelnia szczescia....a niedawno myslalam ze blizniaki sa fajne;-)
No to wszystko obgadane. Polarmisiu, przykro mi, że Ci jedno podkradam, ale jak chcesz możemy Ci ustalić godziny odwiedzininessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja pamietam moja ciocie ktora dosysc dlugo tkwila w tym wlasnie kanonie "niegolenia sie"...a owlosienie miala jak prawdziwy mezczyzna;-)
Bursztyn wrote:zmienily sie kanony urodypamietam, ze w latach 80'tych czesto widywalo sie damska noge z sierscia, odziana w np. biala rajstope
byly oczywiscie i te 'cieliste' ale biala robila na mnie najwieksze wrazenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 20:58
inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie bede chciwa bo wszystkim nam sie nalezy wiec podziele sie a i tak zostanie wszystko w rodzinie.
Wlasńie ukladalam swojego mlodego do snu - mamy taki zwyczaj czytac ksiazke lub opowiadamy o swoich problemach lub marzeniach. Dzisiaj moj maly planowal pokoj dla rodzenswa - chce by to byly blizniaki, wybieral imiona - fajnie go bylo,posluchac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 20:56
inessa, malgos741, Alis, caffe, megan8, grosza, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie bede chciwa bo wszystkim nam sie nalezy wiec podziele sie a i tak zostanie wszystko w rodzinie.
Wlasńie ukladalam swojego mlodego do snu - mamy taki zwyczaj czytac ksiazke lub opowiadac o swoich problemach lub marzeniach. Dzisiaj moj maly planowal pokoj dla rodzenswa - chce by to byly blizniaki, wybieral imiona - fajnie go bylo,posluchac.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Wybieral imiona z posrod swoich przyjaciol, z tego co zauwazylam: byl Kubus, Tomasz a z dziewczynek Iga i Ola.
caffe, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
ja mam tylko łydki lekko owłosione ale za to zgrabne
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Alis a u ciebie zaraz testowanie owu?
Ja to obojętnie jaka płeć aby było zdroweinessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
No dziewczyny dziś pierwsza tabla clo zobaczymy co wyrośnie w piątek (monitoring).
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Alis a u ciebie zaraz testowanie owu?
Ja to obojętnie jaka płeć aby było zdrowe
Byłam na monitoringu wczoraj i ponoć owu będzie koło poniedziałku... Tylko, że nie cieszy mnie to niestety, bo jesteśmy z mężem w rozjazdach i lepiej, żeby to owu jeszcze 3 dni poczekało, bo nie mamy szansy podziałać...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o to niedobrze, niech lepiej poczeka pisz jak po wizycie.
u mnie jak dobrze będzie to w sobotę zastrzyk i niedziela, poniedziałek i wtorek bara bara bedziem działać.inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017