X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Bursztyn nic sie nie martw :) moja faza lutealna trwa 13-14 dni .Owu prawie w tym samym dniu tzn na 12 dc a cykle 25-26 dniowe. A gdyby nawet to 12 dni bez plamien to i tak piekna lutealna :) :) :)

Oj dziewczynki załapałam doła :( beczeć mi sie chce bo naprawde prawdą jest że jak sie nie starasz to zachodzisz w ciążę a jak pragniesz to dupa wychodzi :( no przynajmniej u mnie :(.

Inessa mój aniołek juz 14 cykl jest ze mną i jakos nie może sie zdecydować na powrót do mojego brzusia :(.

Kochana chciałabym Ci jakoś pomóc ale już bardziej nie potrafie, ale ja też się dołuje tyle kobiet ma wpadke a my tyle się staramy i nic.
    Może naprawde trzeba sobie dać na luz.
    Jetsem z Tobą i bardzo pamiętam

Losiczka72, megan8, Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta co u Ciebie ?
    Angela jak się czujesz dzisiaj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 10:38

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dziękuje :).

Ja luz to mam już od dawna ale takie bliskie wpadki ;) troche bolą.

No nic jak to ja mówie cyc do przodu i będzie dobrze ...... choćby kiedyś tam =D

No nareszcie mam minaturke ovu :)

Bursztyn, angela, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:47

Bursztyn, samira, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie, u mnie jak na razie wszystko dobrze zrobiłam wczoraj drugi test (miałam dodatkowy w domu), pierwszy był pozytywny ale druga kreska była bardzo blada i cieniutka. Durgo wynik mnie pocieszył krecha gruba i wyraźna :-). Mam wciąż trrror chodzenia do łazienki by nie zobaczyć plaminia(jak to już się zdażyło pare lat temu w 8 tygodniu gdy niestety nie udało się utrzymać ciąży). Wizyta dopiero we wtorek jeszcze nikt nie wie tylko przyszły tatuś... boję się cieszyć i dzielić moim szczęściem... Dobrze że Wy tu jesteście !!! Pozrdawiam i życzę powodzenia ...

Bursztyn, samira, angela, KaRa, inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sobotnie :)

a ja z G będę zaraz pić kawkę i jeść upieczone wczoraj ciasto z jabłkami (bez tłuszczu ) oblane lukrem i pospane kolorowymi cukiereczkami (posypka cukrową) :P

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ale ja juz działam ;) od wczoraj ;) nie widac ;)

A skoczek to obstawiam jutro :) :) :).

EwaJoanna kciuki na maksa niech krecha ciemnieje i brzusio rosnie :)

samira, Bursztyn, angela, ewajoanna, inessa, bliska77, Olena, polarmiś lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej co się dzieje,że tu nie ma nikogo zawsze takie tłumy no tak dziś sobota. U mnie @ nadal brak i na razie nie zanosi się na nią ale nie mam testu skąd wziąć.
    Dobrego dnia :)

ja mam zapasowy - jeszcze mi jeden został - zapraszam hi hi

Losiczka72, Bursztyn, inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ja mam tak . Jak owu na 12 dc i cykl 25 dniowy to fl mam 13 dni.
    Jak owu na 12 dc a cykl 26 dniowy to fl 14 dni. Naprawde nie przejmuj sie.Masz super fazę l i powtarzam bez plamien czyli wsio jest ok.

A teraz numer.

Dzwonie do siory zeby jej pogratulowac ciąży a ona do mnie że poroniła w 5 tyg czyli miesiąc temu :(. Dzisiaj zrobiła jaja bo wstawiła zdjęcie z usg na fb wszyscy jej gratulowali to usunęła . Nie kumam jej postępowania :( :( :( zresztą my nigdy sie nie rozumiałyśmy :(.

inessa lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    A moja siostra lat 38 mama dwójki dzieci 17 l i 12 lat własnie na fb ogłosiła że jest w ciąży :) :) :) Jak to mówią klasyczna wpadka napewno sie cieszy a mnie sie beczeć chce :( bo mi sie mój aniołek przypomniał :(

Inessa =D =D =D

niestety takie momenty nam nie służą - cieszymy się, ale w środeczku smutno - kochana też ogłosisz taką wiadomość - tulę mocno!

Olena lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    Witam wszystkie, u mnie jak na razie wszystko dobrze zrobiłam wczoraj drugi test (miałam dodatkowy w domu), pierwszy był pozytywny ale druga kreska była bardzo blada i cieniutka. Durgo wynik mnie pocieszył krecha gruba i wyraźna :-). Mam wciąż trrror chodzenia do łazienki by nie zobaczyć plaminia(jak to już się zdażyło pare lat temu w 8 tygodniu gdy niestety nie udało się utrzymać ciąży). Wizyta dopiero we wtorek jeszcze nikt nie wie tylko przyszły tatuś... boję się cieszyć i dzielić moim szczęściem... Dobrze że Wy tu jesteście !!! Pozrdawiam i życzę powodzenia ...

Mam tak samo toaleta to koszmar - u mnie też wizyta we wtorek - oby wszystko było dobrze!

ewajoanna, inessa, bliska77, Olena, polarmiś lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Jak owu na 12 dc a cykl 26 dniowy to fl 14 dni. Naprawde nie przejmuj sie.Masz super fazę l i powtarzam bez plamien czyli wsio jest ok.

A teraz numer.

Dzwonie do siory zeby jej pogratulowac ciąży a ona do mnie że poroniła w 5 tyg czyli miesiąc temu :(. Dzisiaj zrobiła jaja bo wstawiła zdjęcie z usg na fb wszyscy jej gratulowali to usunęła . Nie kumam jej postępowania :( :( :( zresztą my nigdy sie nie rozumiałyśmy :(.

ale numer!

inessa lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Losiczka72 wrote:

A teraz numer.

ale numer!

faktycznie dziwna ta siostra! A może lubi ekstremalne przeżycia?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn no niestety nie mamy :( ale takie życie niestety :(.

A siostra ach...... brak słow zawsze lubiła dużo szumu zrobic .

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Angela,do wtorku juz niedaleko. Trzymam kciuki jak zawsze!

Tak sobie myślę,że ostatnio moje życie toczy się od wtorku do wtorku - najpierw test , teraz wizyta - wtorek zaczyna nabierać ogromnego znaczenia dla mnie

Bursztyn, KaRa, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samirko, a dalabys mi przepis? Uwielbiam ciasta z jablkami no i interesuje mnie ta beztluszczowa wersja. Brzmi pysznie :)

a nie ma sprawy do wieczorka go wstawię a jest bardzo prosty a piekę w prodiżu mam taki co piecze z góry i z dołu ) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 12:45

Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Hej co się dzieje,że tu nie ma nikogo zawsze takie tłumy no tak dziś sobota. U mnie @ nadal brak i na razie nie zanosi się na nią ale nie mam testu skąd wziąć.
    Dobrego dnia :)

ja mam zapasowy - jeszcze mi jeden został - zapraszam hi hi

ja mam dwa ,czekają :P jeden strumieniowy drugi płytkowy :)

angela, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, dzieki :)

Angela, u mnie takim dniem byl kiedys czwartek (ale trochez z innego powodu). Moze wtorek jest Twoim szczesliwym dniem :) Wiele na to wskazuje.

Jeżeli wszystko się powiedzie to na pewno nabierze dla mnie ogromnego znaczenia - zacznę inaczej patrzeć na wtorek , do tej pory najbardziej lubiłam sobotę ze względu na zupełny luz , ale wszystko się może zmienić!

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z Martą ? Zupełnie się wyalienowała i chyba w ogóle jej nas nie brakuje .....

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    A co z Martą ? Zupełnie się wyalienowała i chyba w ogóle jej nas nie brakuje .....

no właśnie bardzo rzadka zagląda ...

inessa, angela, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ