35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze laski znowu mam problem
stała godzina pomiaru temp to 6 (tu miałam 36,7)
ale obudziałam się o 5:18 i miałam temp 36,4
i którą zaznaczyć? bo jak standardowo no to ładnie rośnie
ale jak tą wcześniejszą to zbliża się @
wiem wiem i tak nie zaczaruje tymi temp ale chciałabym mieć mimo wszystko porządek na wykresieLucky, Mango, samira, bliska77, Andzia33, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
ale to dobra wiadomość.. jeśli tak można powiedzieć.. bo to oznacza, że nie ma u Ciebie problemu z zajściem.. głowa do góry trafisz jeszcze :-*
Bursztyn wrote:Wczoraj bylam u lekarza, twierdzi ze to byla bardzo wczesna ciaza. .Bursztyn, Lucky, samira, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to dobra wiadomość.. jeśli tak można powiedzieć.. bo to oznacza, że nie ma u Ciebie problemu z zajściem.. głowa do góry trafisz jeszcze :-*
Lucky, samira, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć
Andzia, czekamy na dobre wieści.
Bursztynku, mimo wszystko jest mi przykro, ze tak się stało.
Reni, a Ty znowu wariujesz
Viola, cieszę się, że chociaż trochę się uspokoiłaś
Bozia, zrobiłaś ciasto na piernik?
Wszystkim życzę miłego dniaReni, Bursztyn, samira, Lucky, bliska77, Mango, Andzia33, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
tak kontaktu
a no właśnie na co ketonal
ja mu powiedziałam że od soboty mam zawroty głowy z utratą równowagi
że do tego boli mnie czasami głowa z mdłościami
nie zapytał czy teraz w danej chwili mnie boli tylko skierował na domięśniowy zastrzyk
nie dał mi skierowania na badania
zapisałam się do naurologa i laryngologa
Bursztyn wrote:Reni, ten Komorowski byl lekarzem pierwszego kontaktu, tak? ale ketonal na co? Boli Cie tak kregoslup? Dal skierowanie na badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 09:37
Bursztyn, Lucky, bliska77, caffe, Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak kontaktu
a no właśnie na co ketonal
ja mu powiedziałam że od soboty mam zawroty głowy z utratą równowagi
że do tego boli mnie czasami głowa z mdłościami
nie zapytał czy teraz w danej chwili mi boli tylko skierował na domięśniowy zastrzyk
nie dał mi skierowania na badania
zapisałam się do naurologa i laryngologaLucky, bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:ja też czekam na DOBRE WIADOMOŚCI od Andzi, te objawy brzmią niezwykle optymistycznie
Aga, wiem co czujesz i przykro mi ogromnie. Chciałabym Cię pocieszyć i przytulić i powiedzieć że wcale tak źle nie jest i że na pewno będziesz mieć drugie dziecko. Czyli to, co sama chciałabym usłyszeć.
Gdy oglądam te historie ludzi przechodzących przez procedury invitro, to sobie myślę jak dziwny jest ten świat. Jedne nie chcą, mają, nie doceniają, nie kochają. Inni marzą latami, poświęcają wszystko, pieniądze i zdrowie i często relacje między sobą, by mieć dziecko i nie zawsze im wychodzi, a jeszcze są narażeni na te kąśliwe komentarze, na ocenianie przez kościół, rodziny, znajomychto takie frustrujące
Bardzo chcę wierzyć że więcej jest dobrych zakończeń, że coraz więcej będzie tych chcianych i kochanych jeszcze przed poczęciem dzieci.
Aga wierzę że nam się uda!Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, Bursztynku, miejmy nadzieję, że jesteś na dobrej drodze
Reni, ten Twój lekarz jest co najmniej dziwny i widzę, że idzie po najmniejszej linii oporu, dobrze, ze zapisałaś sie do neurologaLucky, samira, Bursztyn, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
a mnie tak boli czasem głowa od kręgosłupa aż mam mdłości, a wczoraj miałam takie pulsujące bóle po prawej stronie głowy ze aż mnie paliła ta część co pulsowała tz. dziś tak mam i czuję ze będzie powtórka dlatego zaraz saridon w ruch pójdzie ...nawet szczęka mnie tak samo rwie jak głowa ,potem szyja i cała obręcz barkowa i nawet łopatki i co ...rehabilitacja tylkoi tabsy przeciwbólowe ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 09:17
bliska77, Lucky, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Alice - ten balance active conceive kupiłaś w Polsce? Bo zciekawiło mnie to - pierwszy raz o tym słyszę. Jak to się stosuje?
To jest lubrykant w sprayu i generalnie nalezy sobie psiknac przed stosunkiem. Mam zmieniac kwasowosc srodowiska na pobudzajace ruchliwosc i ulatiwajace przezycie spermie, ale nie wiem, czy wierzyc. Kupilam w Boots. To taka apteka w Anglii, ale polaczona ze sklepem z kosmetykami, wiec produkty nie musza miec certifikatow. Ten produkt ma w opisie, ze przeszedl badania naukowe i jest w trakcie procedury patentowej, ale nie ma zadnego znaczka od zadnego towarzystwa, co moj maz od razu wytknal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 09:28
samira, Lucky, bliska77, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Samkira - a ten Twoj ma jakies atesty? Nie moglam wczoraj nic lepszego znalezc, ale moze jak wroce do polski, kupie sobie jakis inny na kolejny cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 09:29
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:To jest lubrykant w sprayu i generalnie nalezy sobie psiknac przed stosunkiem. Mam zmieniac kwasowosc srodowiska na pobudzajace ruchliwosc i ulatiwajace przezycie spermie, ale nie wiem, czy wierzyc. Kupilam w Boots. To taka apteka w Anglii, ale polaczona ze sklepem z kosmetykami, wiec produkty nie musza miec certifikatow. Ten produkt ma w opisie, ze przeszedl badania naukowe i jest w trakcie procedury patentowej, ale nie ma zadnego znaczka od zadnego towarzystwa, co moj maz od razu wytknal.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Samkira - a ten Twoj ma jakies atesty? Nie moglam wczoraj nic lepszego znalezc, ale moze jak wroce do polski, kupie sobie jakis inny na kolejny cykl.
ooo i tego szukałam to tez tam znalazłam
cyt
:" Dlaczego warto korzystać tylko Conceive Plus, jeśli chcesz zajść w ciążę?
Formuła specjalnie zaprojektowane dla par starających się o dziecko
Zwiększa żywotność plemników i ich ruchliwość, zwiększając w ten sposób szansę na zapłodnienie
Tylko tez żel zawiera jony wapnia i magnezu. Jony te są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności plemników oraz udanego procesu zapłodnienia.
* Klinicznie przetestowane i zalecane przez lekarzy na całym świecie.
* Certyfikat CE i bezpieczny produkt. Rejestracja w Ministerstwie Zdrowia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 09:39
Alis, inessa lubią tę wiadomość