35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazda z nas zna to uczucie Andziu.....musisz sie teraz wykrzyczec, wyzyc na kims albo cos w tym stylu zeby ci ulzylo....
Andzia33, caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaaaaa nie znam
nie robię bety
Andzia sierpień też jest ładny miesiąc i upałów już takich nie ma co Ty na to? moze być sierpień?Viola wrote:Kazda z nas zna to uczucie Andziu.....musisz sie teraz wykrzyczec, wyzyc na kims albo cos w tym stylu zeby ci ulzylo....caffe, bliska77, inessa, anna maria, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane troche dziś potrwało poczytanie co Wy tu popisałyście
ANdzia przytulam kochana wiesz razem powalczmy o dziecko w sierpniiu
Bursztynku teraz do przodu i oby w zdrowiu
Reni dobrze,zę zapisałaś sie do neurologa ja mam takie bóle i zawroty od krefosłupa ale zeby podać taki lek na zawroty to dziwne ale cóż i tak bywa...
Samirko supre,ze macie taką sobote no i szpital też super.
Zaciążone mamusie witajcie
Starajace również
Ja ten cykl też zaczynam mierzenie w pochwie kiedyś już to robiłam ale była duża różnica zobaczymy co teraz bedzie sie dziać,no i musze wrócić do zelaza bo znów słąbo sie czuje a wyniki niestety znów lecą na łęb na szyje w dół.
We wtorek po namowie cioci pielegniarki i mojej przyjaciółki pielegniarki jade do Poznania do lekarza od leczenia niepłodnosci pracuje w dwóch klinikach zobaczymy co powie!!!
U nas dziś zimno i bardzo mglisto prawdziwy listopadcaffe, megan8, samira, Bursztyn, polarmiś, bliska77, Mango, beates, Andzia33, gosia7122, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:strach i wstyd mi o tym pisać anno m
ale ok 15kgmegan8, szczęśliwa 2, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość