X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko ten lekarz do którego mam iśc teraz pracuje w klinice prywatnej i w najlepszym położniczo - ginekologicznym szpitalu w Poznaniu ale i wiem,ze na wielkopolske też słynie. Mam nadzieję,ze mi jakoś pomoże na NFZ.
    Ale prywatna wizyta 150 zł bez USG a z USG to juz wiecej.zobaczymy i mam nadzieje,ze w sierpniu bedziemy cieszyć sie dzidzią. Ja musze po we wrześniu kończy mi sie abonament :P :P :P
    no jesli chodzi o abonament to to jest wystarczający powód żeby we wrześniu już być mamą 02icon_mryellow.gif

anna maria, Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dobrze zrobilas, ze sie zapisalas :)
    A mialas kontakt z Kasik?
    no właśnie nie,a dałam kontakt na priv ale nawet mi eska nie wysłała a była na TAK żeby się spotkać :(

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a laski miałam wczoraj wieczór 7 w MULTI LOTTO ha i wygrałąm 140zyta ,kurcze jeszcze 3liczby i byłoby 250000,00 + duży bonus ehhh 041.gif

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, grosza, malgos741, Niuta, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znów mi głowa pulsuje i szyja i barki bolą ehhh życie ,nawet bardziej rwie niz pulsuje po jednej stronie i lekko po drugiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 15:08

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Inesska ten doktor pracuje w szpitalu na Polnej(tam rodzilam mojego jedynaka) prawda? ogolnie ma dos dobre opinie,ale ty najpierw prywatnie do niego idziesz,fejnie by bylo jakby Cie potem zacza przyjmowac na kase chorych w szpitalu.

aniu tak pracuje on na Polnej ale wiesz jakie tam są kolejki ale licze na jego dobroc :P że zacznie mnie przyjmować na Polnej.
    W necie ma same dobre opinie. Moja przyjaciółka była uinnego z Polnej i dzieki niemu i szpitalowi ma dwójke dzieci a wcześniej poroniła 4 razy.

caffe, anna maria, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a laski miałam wczoraj wieczór 7 w MULTI LOTTO ha i wygrałąm 140zyta ,kurcze jeszcze 3liczby i byłoby 250000,00 + duży bonus ehhh 041.gif
    na poczatek dobre i 140 :) super!

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie nie,a dałam kontakt na priv ale nawet mi eska nie wysłała a była na TAK żeby się spotkać :(
    mam nadzieje, ze wszystko u niej Ok i wkrotce sie odezwie.

samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a mówiłam wam ze w ta sobotę idę z G w ramach Naszej Rocznicy (24.11) na 65-lecie Zespołu MAZOWSZE do Zabrza (Dom Muzyki i Tańca) myślałam ze będzie Santorka bo tam zaczynała ale była tylko na występach w WAWIE 0dance3.gif

inessa, beates, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na poczatek dobre i 140 :) super!
    mam nadzieje ze to początek bo gram dość często i już parę lat :)

inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale jak inaczej np.?
    Może wcześniej zareagujesz po prostu, żeby pójść do lekarza, albo wezwać karetkę skoro inaczej się nie da tam dostać do lekarza.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    I przepraszam znowu że nie czytam was ani nie pisze - ale mam utrudniony dostęp do komputera tu u rodziców a i nie siedze tyle w domu ;)

Mam wyniki
    TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
    FT3 3,06
    FT4 1,39
    anty-TPO 15,31

Zrobiłam pakiet tarczycowy w Diagnostyce i AMH. Na wynik tego ostatniego mam tydzień czekać.
    Wolałabym żeby był choć pół dnia wcześniej bo ide do ginekologa ale zobaczymy.
    Z innych wiadomości skończyłam ten dziwny cykl ze skokami po wyrwaniu zęba i zaczęłam nowy.
    Tamten coś krótki był - 24 dni tylko.

samira, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Cześć dziewczyny!
    I przepraszam znowu że nie czytam was ani nie pisze - ale mam utrudniony dostęp do komputera tu u rodziców a i nie siedze tyle w domu ;)

Mam wyniki
    TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
    FT3 3,06
    FT4 1,39
    anty-TPO 15,31

Zrobiłam pakiet tarczycowy w Diagnostyce i AMH. Na wynik tego ostatniego mam tydzień czekać.
    Wolałabym żeby był choć pół dnia wcześniej bo ide do ginekologa ale zobaczymy.
    Z innych wiadomości skończyłam ten dziwny cykl ze skokami po wyrwaniu zęba i zaczęłam nowy.
    Tamten coś krótki był - 24 dni tylko.
    ja ostatnio pakiet hormonalny w Diagnostyce robiłam i w tym było tsh i mam 0,987 po tabsach z najniższą dawka tak spadło a było na granicy normy :)

inessa lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przepraszam - powinnam napisać że zrobiłam pakiet tarczycowy plus FT3 i AMH.
    Bo w pakiecie nie ma FT3.

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    O przepraszam - powinnam napisać że zrobiłam pakiet tarczycowy plus FT3 i AMH.
    Bo w pakiecie nie ma FT3.
    a ile kosztuje AMH bo za hormonalny płaciłam 94 + 4 pobranie (FSH,LH,PRL,Estradiol,Progesteron,TSH)

inessa lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojechałam do ginki,bo wykres piękny ,objawy ciążowe a ciązy brak [beta 0,10]sama stwierdziła ,że jest w szoku i jeszcze czegoś takiego nie widziała,bała się o pozamaciczną ale posprawdzała wszystko i jest ok.Wieczorem już nie biorę lutki i czekam na @ 2-3 dni i nie wiem czy jeszcze będziemy się starac.Mieliśmy umowę z m ,że to ostatni miesiąc,ale widzę ,ze nabrał już ochoty na maluszka ,,wczoraj gadał do mojego brzucha-Patryk jesteś tam?,, a tu ogromne rozczarowanie.Przez te dwa lata jest to jedyny wykres gdzie mam 18 dpo wysokie tempki,biały śluz i wszystkie objawy ciąży.
    Dziękuję za wsparcie i pocieszanie!

inessa, samira, gosia7122, anna maria, caffe, Bursztyn, polarmiś, grosza, megan8, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ale w maciciy nic nie widać???? Jeżeli maż tak zmienił zdanie to wykorzystaj to :D :P

A mi jak nigdy "odwala" ani razu tak nie robiłam chyba,że Wy coś pokazałyście na foum. A chodzi o to,ze teraz po obiedzie naszło mnie na ogladanie wzóków dzieciecych i łóżeczek nigdy tego nie robiłam :P

samira, Andzia33, caffe, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macica i jajowody czyste.Trzeba zakończyc ten cykl.

samira, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałyście o tragedii w Jankowie Przygodzkim ,to niedaleko mnie szok zapalił się gazociąg ,płonie 10 domów.
    Współczuję tym ludziom!

inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ogladałam ja znam z tamtąd ludzi mam nadzieję,ze nikomu nic złego sie nie stało. WIem,ze jedna ofiara jest w stanie krytycznym :(

Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko sliczny ten Twój piesek :D :D :D

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ