35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko ten lekarz do którego mam iśc teraz pracuje w klinice prywatnej i w najlepszym położniczo - ginekologicznym szpitalu w Poznaniu ale i wiem,ze na wielkopolske też słynie. Mam nadzieję,ze mi jakoś pomoże na NFZ.
Ale prywatna wizyta 150 zł bez USG a z USG to juz wiecej.zobaczymy i mam nadzieje,ze w sierpniu bedziemy cieszyć sie dzidzią. Ja musze po we wrześniu kończy mi sie abonamentanna maria, Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Inesska ten doktor pracuje w szpitalu na Polnej(tam rodzilam mojego jedynaka) prawda? ogolnie ma dos dobre opinie,ale ty najpierw prywatnie do niego idziesz,fejnie by bylo jakby Cie potem zacza przyjmowac na kase chorych w szpitalu.
aniu tak pracuje on na Polnej ale wiesz jakie tam są kolejki ale licze na jego dobrocże zacznie mnie przyjmować na Polnej.
W necie ma same dobre opinie. Moja przyjaciółka była uinnego z Polnej i dzieki niemu i szpitalowi ma dwójke dzieci a wcześniej poroniła 4 razy.caffe, anna maria, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczynki a mówiłam wam ze w ta sobotę idę z G w ramach Naszej Rocznicy (24.11) na 65-lecie Zespołu MAZOWSZE do Zabrza (Dom Muzyki i Tańca) myślałam ze będzie Santorka bo tam zaczynała ale była tylko na występach w WAWIE
inessa, beates, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
I przepraszam znowu że nie czytam was ani nie pisze - ale mam utrudniony dostęp do komputera tu u rodziców a i nie siedze tyle w domu
Mam wyniki
TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
FT3 3,06
FT4 1,39
anty-TPO 15,31
Zrobiłam pakiet tarczycowy w Diagnostyce i AMH. Na wynik tego ostatniego mam tydzień czekać.
Wolałabym żeby był choć pół dnia wcześniej bo ide do ginekologa ale zobaczymy.
Z innych wiadomości skończyłam ten dziwny cykl ze skokami po wyrwaniu zęba i zaczęłam nowy.
Tamten coś krótki był - 24 dni tylko.samira, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Cześć dziewczyny!
I przepraszam znowu że nie czytam was ani nie pisze - ale mam utrudniony dostęp do komputera tu u rodziców a i nie siedze tyle w domu
Mam wyniki
TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
FT3 3,06
FT4 1,39
anty-TPO 15,31
Zrobiłam pakiet tarczycowy w Diagnostyce i AMH. Na wynik tego ostatniego mam tydzień czekać.
Wolałabym żeby był choć pół dnia wcześniej bo ide do ginekologa ale zobaczymy.
Z innych wiadomości skończyłam ten dziwny cykl ze skokami po wyrwaniu zęba i zaczęłam nowy.
Tamten coś krótki był - 24 dni tylko.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:O przepraszam - powinnam napisać że zrobiłam pakiet tarczycowy plus FT3 i AMH.
Bo w pakiecie nie ma FT3.inessa lubi tę wiadomość
-
A ja pojechałam do ginki,bo wykres piękny ,objawy ciążowe a ciązy brak [beta 0,10]sama stwierdziła ,że jest w szoku i jeszcze czegoś takiego nie widziała,bała się o pozamaciczną ale posprawdzała wszystko i jest ok.Wieczorem już nie biorę lutki i czekam na @ 2-3 dni i nie wiem czy jeszcze będziemy się starac.Mieliśmy umowę z m ,że to ostatni miesiąc,ale widzę ,ze nabrał już ochoty na maluszka ,,wczoraj gadał do mojego brzucha-Patryk jesteś tam?,, a tu ogromne rozczarowanie.Przez te dwa lata jest to jedyny wykres gdzie mam 18 dpo wysokie tempki,biały śluz i wszystkie objawy ciąży.
Dziękuję za wsparcie i pocieszanie!inessa, samira, gosia7122, anna maria, caffe, Bursztyn, polarmiś, grosza, megan8, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia ale w maciciy nic nie widać???? Jeżeli maż tak zmienił zdanie to wykorzystaj to
A mi jak nigdy "odwala" ani razu tak nie robiłam chyba,że Wy coś pokazałyście na foum. A chodzi o to,ze teraz po obiedzie naszło mnie na ogladanie wzóków dzieciecych i łóżeczek nigdy tego nie robiłamsamira, Andzia33, caffe, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny