X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko ten lekarz do którego mam iśc teraz pracuje w klinice prywatnej i w najlepszym położniczo - ginekologicznym szpitalu w Poznaniu ale i wiem,ze na wielkopolske też słynie. Mam nadzieję,ze mi jakoś pomoże na NFZ.
    Ale prywatna wizyta 150 zł bez USG a z USG to juz wiecej.zobaczymy i mam nadzieje,ze w sierpniu bedziemy cieszyć sie dzidzią. Ja musze po we wrześniu kończy mi sie abonament :P :P :P
    no jesli chodzi o abonament to to jest wystarczający powód żeby we wrześniu już być mamą 02icon_mryellow.gif

anna maria, Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dobrze zrobilas, ze sie zapisalas :)
    A mialas kontakt z Kasik?
    no właśnie nie,a dałam kontakt na priv ale nawet mi eska nie wysłała a była na TAK żeby się spotkać :(

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a laski miałam wczoraj wieczór 7 w MULTI LOTTO ha i wygrałąm 140zyta ,kurcze jeszcze 3liczby i byłoby 250000,00 + duży bonus ehhh 041.gif

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, grosza, malgos741, Niuta, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znów mi głowa pulsuje i szyja i barki bolą ehhh życie ,nawet bardziej rwie niz pulsuje po jednej stronie i lekko po drugiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 15:08

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Inesska ten doktor pracuje w szpitalu na Polnej(tam rodzilam mojego jedynaka) prawda? ogolnie ma dos dobre opinie,ale ty najpierw prywatnie do niego idziesz,fejnie by bylo jakby Cie potem zacza przyjmowac na kase chorych w szpitalu.

aniu tak pracuje on na Polnej ale wiesz jakie tam są kolejki ale licze na jego dobroc :P że zacznie mnie przyjmować na Polnej.
    W necie ma same dobre opinie. Moja przyjaciółka była uinnego z Polnej i dzieki niemu i szpitalowi ma dwójke dzieci a wcześniej poroniła 4 razy.

caffe, anna maria, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a laski miałam wczoraj wieczór 7 w MULTI LOTTO ha i wygrałąm 140zyta ,kurcze jeszcze 3liczby i byłoby 250000,00 + duży bonus ehhh 041.gif
    na poczatek dobre i 140 :) super!

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie nie,a dałam kontakt na priv ale nawet mi eska nie wysłała a była na TAK żeby się spotkać :(
    mam nadzieje, ze wszystko u niej Ok i wkrotce sie odezwie.

samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a mówiłam wam ze w ta sobotę idę z G w ramach Naszej Rocznicy (24.11) na 65-lecie Zespołu MAZOWSZE do Zabrza (Dom Muzyki i Tańca) myślałam ze będzie Santorka bo tam zaczynała ale była tylko na występach w WAWIE 0dance3.gif

inessa, beates, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na poczatek dobre i 140 :) super!
    mam nadzieje ze to początek bo gram dość często i już parę lat :)

inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale jak inaczej np.?
    Może wcześniej zareagujesz po prostu, żeby pójść do lekarza, albo wezwać karetkę skoro inaczej się nie da tam dostać do lekarza.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    I przepraszam znowu że nie czytam was ani nie pisze - ale mam utrudniony dostęp do komputera tu u rodziców a i nie siedze tyle w domu ;)

Mam wyniki
    TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
    FT3 3,06
    FT4 1,39
    anty-TPO 15,31

Zrobiłam pakiet tarczycowy w Diagnostyce i AMH. Na wynik tego ostatniego mam tydzień czekać.
    Wolałabym żeby był choć pół dnia wcześniej bo ide do ginekologa ale zobaczymy.
    Z innych wiadomości skończyłam ten dziwny cykl ze skokami po wyrwaniu zęba i zaczęłam nowy.
    Tamten coś krótki był - 24 dni tylko.

samira, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Cześć dziewczyny!
    I przepraszam znowu że nie czytam was ani nie pisze - ale mam utrudniony dostęp do komputera tu u rodziców a i nie siedze tyle w domu ;)

Mam wyniki
    TSH 1,7 (więc to chyba była pomyłka to lipcowe 3!)
    FT3 3,06
    FT4 1,39
    anty-TPO 15,31

Zrobiłam pakiet tarczycowy w Diagnostyce i AMH. Na wynik tego ostatniego mam tydzień czekać.
    Wolałabym żeby był choć pół dnia wcześniej bo ide do ginekologa ale zobaczymy.
    Z innych wiadomości skończyłam ten dziwny cykl ze skokami po wyrwaniu zęba i zaczęłam nowy.
    Tamten coś krótki był - 24 dni tylko.
    ja ostatnio pakiet hormonalny w Diagnostyce robiłam i w tym było tsh i mam 0,987 po tabsach z najniższą dawka tak spadło a było na granicy normy :)

inessa lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przepraszam - powinnam napisać że zrobiłam pakiet tarczycowy plus FT3 i AMH.
    Bo w pakiecie nie ma FT3.

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    O przepraszam - powinnam napisać że zrobiłam pakiet tarczycowy plus FT3 i AMH.
    Bo w pakiecie nie ma FT3.
    a ile kosztuje AMH bo za hormonalny płaciłam 94 + 4 pobranie (FSH,LH,PRL,Estradiol,Progesteron,TSH)

inessa lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojechałam do ginki,bo wykres piękny ,objawy ciążowe a ciązy brak [beta 0,10]sama stwierdziła ,że jest w szoku i jeszcze czegoś takiego nie widziała,bała się o pozamaciczną ale posprawdzała wszystko i jest ok.Wieczorem już nie biorę lutki i czekam na @ 2-3 dni i nie wiem czy jeszcze będziemy się starac.Mieliśmy umowę z m ,że to ostatni miesiąc,ale widzę ,ze nabrał już ochoty na maluszka ,,wczoraj gadał do mojego brzucha-Patryk jesteś tam?,, a tu ogromne rozczarowanie.Przez te dwa lata jest to jedyny wykres gdzie mam 18 dpo wysokie tempki,biały śluz i wszystkie objawy ciąży.
    Dziękuję za wsparcie i pocieszanie!

inessa, samira, gosia7122, anna maria, caffe, Bursztyn, polarmiś, grosza, megan8, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ale w maciciy nic nie widać???? Jeżeli maż tak zmienił zdanie to wykorzystaj to :D :P

A mi jak nigdy "odwala" ani razu tak nie robiłam chyba,że Wy coś pokazałyście na foum. A chodzi o to,ze teraz po obiedzie naszło mnie na ogladanie wzóków dzieciecych i łóżeczek nigdy tego nie robiłam :P

samira, Andzia33, caffe, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macica i jajowody czyste.Trzeba zakończyc ten cykl.

samira, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałyście o tragedii w Jankowie Przygodzkim ,to niedaleko mnie szok zapalił się gazociąg ,płonie 10 domów.
    Współczuję tym ludziom!

inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ogladałam ja znam z tamtąd ludzi mam nadzieję,ze nikomu nic złego sie nie stało. WIem,ze jedna ofiara jest w stanie krytycznym :(

Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko sliczny ten Twój piesek :D :D :D

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ