35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Dla mnie też i powiem szczerze, że tę ciążę to bym obstawiała tak 50/50. Fakt, że na jednym teście byla kreska, ale na pozostalych nie. gdybys nie powtórzyła testów, to bym zgodziła się z lekarzem, ale powtórzyłas na drugi dzień i nic nie było. Stąd te moje wąpliwości. Ja po prostu bym obstawiała torbiel.
Bo jakby na to nie patrzeć, ale beta nie "zjechałaby" do zera w ciągu 3 dni, to jest niemożliwe.szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe zrobię dzisiaj - bo wczoraj jakoś nie miałam nastroju....ale mam wszystko kupione już
bursztynku uważam, że dobrze, że okazało się, że jesteście płodni i nie masz co dalej drążyć tematu, zostaw to z tyłu i idź do przodu...
Aguś - dobrze, że się pogodziłaś z życiem...ale @ też na razie nie masz, a to już chyba czas?
Lucky trzymam kciuki za spokojne nerwy....
Reni - jakiś porypany lekarz...olewam takich konowałów natychmiast.....
ale fakt, trzeba isc do przodu, tak chyba bede musiala zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 13:59
szczęśliwa 2, bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no nie wiem co tam we mnie pluska
"
kusi mnie żeby iść prywatnie ,ale szkoda kasy
a tygodni to jeszcze 6 - do 40 trwa ciąża ,ale różnie to może być
Inessa przed ważyłam 59-60megan8, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInesska super ze się wybierasz do kliniki może w końcu się wam pomoże ten lekarz
Andzia <przytulam>
megan no fajny ten szpital i niedaleko ,warunki super jak chce się mieć osobną sale to płaci się ok.450zł za cały pobyt a warunki jak w domu ,chociaż na tych salach ogólnych tez super no i na NFZ co ważne...
apropos sierpnia tez się pisze na niego ewentualnie koniec lipca -jak liczyłam to termin byłby na 15.08 ...bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no widzisz, a lekarz powiedzial, ze moze zjechac do zera....co osoba- to inne zdanie. Sama nie wiem co mam myslec.... mam nadzieje, ze za jakis czas przestane w ogole o tym myslec. Nie mniej jednak pozostaje to dla mnie niewyjasniona tajemnica.
inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku fajna ,ten lekarz ma jeszcze gabinet w dwóch miejscach ale ordynatorem jest w tej klinice co dałam link a ja idę do jeszcze innej gdzie pracuje,robi usg 4d i prenatalne, wiadomo tak to wizyty są prywatnie
150zł już z usg a mi się udało ze są te darmowe konsultacje ,ale i tak nawet priv warto bo ma bardzo dobre opinie
megan jak tam by się chciało rodzic tam to warto iść chociaż na jedna wizytę do lekarza z tej kliniki (niestety wizyty tylko priv) ale nie jest koniecznością chodzić przez całą ciążę,chyba ze znajdzie się ich na NFZ ale terminy są dalekie ...inessa, Bursztyn, malgos741, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bursztynku fajna ,ten lekarz ma jeszcze gabinet w dwóch miejscach ale ordynatorem jest w tej klinice co dałam link a ja idę do jeszcze innej gdzie pracuje,robi usg 4d i prenatalne, wiadomo tak to wizyty są prywatnie
150zł już z usg a mi się udało ze są te darmowe konsultacje ,ale i tak nawet priv warto bo ma bardzo dobre opinie
megan jak tam by się chciało rodzic tam to warto iść chociaż na jedna wizytę do lekarza z tej kliniki (niestety wizyty tylko priv) ale nie jest koniecznością chodzić przez całą ciążę,chyba ze znajdzie się ich na NFZ ale terminy są dalekie ...
A mialas kontakt z Kasik?inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko ten lekarz do którego mam iśc teraz pracuje w klinice prywatnej i w najlepszym położniczo - ginekologicznym szpitalu w Poznaniu ale i wiem,ze na wielkopolske też słynie. Mam nadzieję,ze mi jakoś pomoże na NFZ.
Ale prywatna wizyta 150 zł bez USG a z USG to juz wiecej.zobaczymy i mam nadzieje,ze w sierpniu bedziemy cieszyć sie dzidzią. Ja musze po we wrześniu kończy mi sie abonamentanna maria, Mango, samira, caffe, Andzia33, malgos741, megan8, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirko ten lekarz do którego mam iśc teraz pracuje w klinice prywatnej i w najlepszym położniczo - ginekologicznym szpitalu w Poznaniu ale i wiem,ze na wielkopolske też słynie. Mam nadzieję,ze mi jakoś pomoże na NFZ.
Ale prywatna wizyta 150 zł bez USG a z USG to juz wiecej.zobaczymy i mam nadzieje,ze w sierpniu bedziemy cieszyć sie dzidzią. Ja musze po we wrześniu kończy mi sie abonamentsamira, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość