35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny ale fajnie ,jest u nas w jednej z klinik Biała Sobota 23.11 i zapisałam się na darmową konsultacje do jednego z najlepszych Ginów do którego bym chciała w czasie ciąży chodzić i jeszcze do fizjoterapeuty ,ale się cieszę ,ma bardzo dobre opinie i współpracuje tez z tym szpitalem niby prywatnym ale tez na NFZ http://www.narodziny.com.pl/index.php jest galeria z tego szpitala ,można obejrzeć jakie warunki tam panują ...
łał nawet przeczytałam ze on jest tam teraz ordynatorem oddziału dr.BystrzejewskiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 10:15
Andzia33, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Lucky, piekny wykres, nie nakrecaj sie negatywnie bo narazie nie masz zadnego powodu.
Bo jakby na to nie patrzeć, ale beta nie "zjechałaby" do zera w ciągu 3 dni, to jest niemożliwe.Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe zrobię dzisiaj - bo wczoraj jakoś nie miałam nastroju....ale mam wszystko kupione już
bursztynku uważam, że dobrze, że okazało się, że jesteście płodni i nie masz co dalej drążyć tematu, zostaw to z tyłu i idź do przodu...
Aguś - dobrze, że się pogodziłaś z życiem...ale @ też na razie nie masz, a to już chyba czas?
Lucky trzymam kciuki za spokojne nerwy....
Reni - jakiś porypany lekarz...olewam takich konowałów natychmiast.....bliska77, Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Allis czyli to produkt brytyjski...dlatego pewnie nie znam...przypuszczam, że to samo daje, co francuski Conceive Plus...jest on bardzo miły w odczuciu, choć niektóre dziewczyny narzekają na ślizgawki....
nam akurat nie przeszkadza...
Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Na poślizgi
narzeka facet ;)Mnie to nie przeszkadza
Bozia3 wrote:Allis czyli to produkt brytyjski...dlatego pewnie nie znam...przypuszczam, że to samo daje, co francuski Conceive Plus...jest on bardzo miły w odczuciu, choć niektóre dziewczyny narzekają na ślizgawki....nam akurat nie przeszkadza...
polarmiś, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:caffe zrobię dzisiaj - bo wczoraj jakoś nie miałam nastroju....ale mam wszystko kupione już
bursztynku uważam, że dobrze, że okazało się, że jesteście płodni i nie masz co dalej drążyć tematu, zostaw to z tyłu i idź do przodu...
Aguś - dobrze, że się pogodziłaś z życiem...ale @ też na razie nie masz, a to już chyba czas?
Lucky trzymam kciuki za spokojne nerwy....
Reni - jakiś porypany lekarz...olewam takich konowałów natychmiast.....Andzia33, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aguś 35dc bez luteiny - to może zatestujesz? Czy masz jak ja testowstręt?
samira, Andzia33, caffe, megan8, inessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Hej Babeczki, milego dnia wszystkim zycze. Ja tez jestem nieprzytomna i boli mnie łepeta....trzymam mocno kciuki za Andzie i za jej blizniaki:-)
czekamy Andziu na wiesci!!
Witajcie
Jeszcze nic nie wiem -wyniki po 12
Wczoraj wieczorem trzęsło mnie zimno i miałam rozwolnienie-chyba zaraziłam się od mojej koleżanki tą trzydniówką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megan8, inessa, Mango, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamirko cholera, nie zauważyłam, juz wracam na poprzednia stronę, jeśli chodzi o te konsultacje, to uważam że bardzo fajny pomysł i nie skorzystanie z takiej możliwości byłoby grzechem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 11:10
Andzia33, caffe, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
pamiętacie jak pisałam o tej koleżance [od trzydniówki]
w dniu @ miała progesteron 40,59
po tyg 35,36
a teraz po 2 tyg 22,0
bierze od wczoraj luteinę i jest w 6 tyg ,było widac już serduszko.
Ma 38 lat i w nowym roku wyjdzie za mąż [dla przypomnienia ma mięśniaka]polarmiś, caffe, bliska77, samira, inessa, Mango, grosza, pepapig lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyWiem ze w pewnym momencie progesteron spada bo funkcje odzywcze itp. Przejmuje lozysko, ale w tej chwili taki spadaek progesteronu jest niepokojacy, a co z beta tej kolezanki rosnie?
W tym cyklu mierze sie dowcipnie i ustnie. Roznice w spadkach sa duze. Dla ciekawosci zrobie dwa diagramy , bedzie to ciekawe doswiadczenie.Andzia33, Reni, caffe, bliska77, megan8, samira, inessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
A wiesz, że też miałam taki plan
polarmiś wrote:W tym cyklu mierze sie dowcipnie i ustnie. Roznice w spadkach sa duze. Dla ciekawosci zrobie dwa diagramy , bedzie to ciekawe doswiadczenie.polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo tej pory mierzylam w ustach a w jednym cyklu rowniez w pochwie ale na wykresie byla tempka ustna. Chcialam teraz zalozyc nowy wykres ale program ovu nie daje mie tej szansy. Musze to zrobic z jakiegos innego kompa. Jak sie uda to podam wam nik.
Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Wiem ze w pewnym momencie progesteron spada bo funkcje odzywcze itp. Przejmuje lozysko, ale w tej chwili taki spadaek progesteronu jest niepokojacy, a co z beta tej kolezanki rosnie?
W tym cyklu mierze sie dowcipnie i ustnie. Roznice w spadkach sa duze. Dla ciekawosci zrobie dwa diagramy , bedzie to ciekawe doswiadczenie.
U mnie łożysko i przepływ krwi przez nie było widać 2 tygodnie temu, ale maluch jeszcze nie był połączony pępowiną, chociaż i ją było widać.
Także Andzia, sytuacja koleżanki nie jest dobra, ale może będzie dobrze.Andzia33, polarmiś, megan8, inessa lubią tę wiadomość