35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Rozśmieszył mnie do rozpuku detektor oznak ciąży dając 80% szans pozytywnego testu ciążowego. Niezły cynik z niego, chyba chciał żebym miała dobry humor na początek dnia, ale mu się nie udało!!!!!
Mój dzisiaj rano dawał 98%
a o 11.00 @ przyszłainessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ja znam dobry przepis na chleb z masłem
chcesz?
http://wikary.pl/83107/?fb_action_ids=10201117744171753&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:No to Myszonku my razem zaczęłyśmy. Mnie też denerwują kobietki w ciąży w moim pobliżu. Staram się tym nie przejmować.
Mnie denerwują takie koleżanki z małymi dziećmi :)A ostatnio zdałam sobie sprawę, że każdy człowiek jest rezultatem udanego zapłodnienia. Tyle miliardów ludzi na świecie - tyle kobitek, którym się udało.Myszonek, sjoanka, Mango, Olena, inessa, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A ostatnio zdałam sobie sprawę, że każdy człowiek jest rezultatem udanego zapłodnienia. Tyle miliardów ludzi na świecie - tyle kobitek, którym się udało.
No niestety nie da sie tego ukryc.
Nawet my same.
W Polsce odwiedzilam kuzynke ktora urodzila coreczke pare miesiecy temu i mase kolezanek z dziecmi.
Troszke przykro mi bylo ze to nie moje ale lubie dzieci wiec sie cieszylam ze moglam sie z nimi pobawic.
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu wrzuciłam mój przepis do naszego działu
. Chlebek sprawdzony - wręcz hit imprez
. Nie potrzeba specjalnych urządzeń do jego upieczenia. Mój M poleca z masłem czosnkowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 15:46
samira, Myszonek, Olena, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
popatrz w dziale wspomagacze tam chyba dziewczyny pisały o nim
smacznego
sjoanka wrote:Hej!
Powiedzcie mi jak jesc/pic siemie lniane?
Kupilam sobie torebke w Polsce i czas zaczac go uzywac.
Przeczytalam o zalewaniu goraca i zimna woda ale nie widze nic o tym kiedy i ile go zjadac.inessa lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Witam Dziewczyny,
potem nadrobię zaległości w czytaniu. Teraz mam kocioł w pracy, kocioł w domu, wredna @ przyszła, a wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że bratowa męża jest w ciąży. Życzę jej zdrowia i szczęścia ale jakoś nie umiem się z tego cieszyć.
Na dodatek zbytnio to po mnie widać.
Szkoda, że ta wredna @ przyszła, ale już za chwilę można znowu próbowaćTrening czyni mistrza, tak mówią
Myślałam, że tylko ja tak mam, że nie potrafię się cieszyć z ciąż "okolicznych", najgorzej jest na spotkaniach rodzinnych.Dobrze wiedzieć, że nie jestem nie normalna i głupio się zachowuję. Staram się jak mogę ale cieszenie nie udaje mi się za bardzo.Mango, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Myślałam, że tylko ja tak mam, że nie potrafię się cieszyć z ciąż "okolicznych", najgorzej jest na spotkaniach rodzinnych.Dobrze wiedzieć, że nie jestem nie normalna i głupio się zachowuję. Staram się jak mogę ale cieszenie nie udaje mi się za bardzo.
Cieszę się, że jest miejsce (to forum), gdzie można liczyć na zrozumienie.
To nie jest tak, że nie cieszę się z ciąż (może jeszcze nie ten etap) ale ta jest szczególna - dla chętnych wyjaśnienie w moim pamiętniku. Nie będę smęcić już dzisiaj (może).
Dzięki, że JESTEŚCIEKate 75, samira, inessa, bliska77, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mango przepis super - ale musi zajebiście pachnieć.. mhmm...
Kiedyś akurat podczas pieczenia zjawił się jakiś mechanik
- nabrał takiego apetytu, że nie naprawił sprzętu
za pierwszym razem
A dałam mu tylko powąchać
polarmiś, inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
malgos741 wrote:Malajka znajdż dobrego lekarza, który zna się na niepłodności. Ja też tak zmarnowałam 1,5 roku u lekarza na nfz, a prywatny i konkretny w ciągu m-ca wykrył mi wysoka prolaktynę, wspomnę że przy pierwszej wizycie dał mi tyle badań krwi że nigdy tyle nie miałam.
Badania raczej sa dobre, brakuje czynnika ludzkiego, oni oprocz drogich lekow i zabiegow nie polecaja NIC!
Ostatnio ogladalam program o klinice na Florydzie, gdzie w glownej mierze leczenie sklada sie na zmianie diety na niskoweglowodanowa, a leki jak clomid sa dodatkiem, lekkim wspomagaczem i osiagaja naprawde dobre efekty. Zalaczam link: (po angielsku)
http://www.dietdoctor.com/how-to-eat-to-get-pregnant
inessa, malgos741, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole to dzien dobry:)
Jutro znow na monitoring, reka mnie juz boli od tego klucia
Mango, musze wyprobowac ten chlebek bo od dawna szukam dobrego przepisu, niedawno robilam buleczki ale wyszly tak twarde jak kamienie! Nawet na bulke tarta nie przeszly.
Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Cieszę się, że jest miejsce (to forum), gdzie można liczyć na zrozumienie.
To nie jest tak, że nie cieszę się z ciąż (może jeszcze nie ten etap) ale ta jest szczególna - dla chętnych wyjaśnienie w moim pamiętniku. Nie będę smęcić już dzisiaj (może).
Dzięki, że JESTEŚCIE
Może się źle wyraziłam jeszcze potrafię się zachować gdy słyszę nowiny ciążowe, ale w sercu mam zadrę, że to nie ja zaciążyłam i głupio mi że tak czuję, ale mam nadzieję że nie widać na zewnątrz tej zadry.
Dobrze, że piszecie dziewczyny o tym detektorze ciąży, bo to mój pierwszy cykl na ovuf i jeszcze bym się wkręciła.
W zeszłym cyklu miałam lekką psychozę i nieomal czułam jak rozwija się zarodek,miałam do tego liczne objawy więc w tym cyklu sobie obiecałam, że nie będę szaleć i tłumacze tej swojej psychice żeby też nie szalała. Mam nadzieję, że usłucha i odpuści. Ale czym bliżej do @ to myśli mi się zagęszczają i dziś mnie nawet cycuchy bolą więc tłumaczę im aby przestały i chyba wykasuje ten objaw z wykresu, co by ten detektor punktów nie nabijał. Bo jak zobaczę jakieś wysokie procenty to siłą rzeczy będę się nakręcać
inessa, malajka, Myszonek, bliska77, Olena, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Parka to nie o to chodzi, że detektor daje Ci 80 procent szans na ciążę - on tylko informuje, że kobietom, które były w ciąży, a zrobiły test w tym momencie cyklu, w którym jesteś - wyszedł on już pozytywny...to wszystko... - mnie się wydaje, że program jest ok, ale właśnie często ten detektor jest źle odbierany - powinien się może jakoś nazywać inaczej,,,
inessa lubi tę wiadomość
-
hej wszystkim
mało mnie i nie za dobrze mi z tym, ale wiem, że jak będę pisać to będę smucić a może i nagadam głupot jak ostatnio
zaglądam co jakiś czas, ale mam fazę na chowanie głowy w piasek
trzymam kciuki za kontynuację zielonej passy
pozdrawiam ciężarówki
chucham i dmucham na starające się
odpuszczam ten cykl, nie mierzę, nie sprawdzam, nie łykam, ignoruję
może pomoże i to, że M w delegacjach
powodzeniainessa, grosza, Parka, malgos741, caffe, malajka, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość