35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:Inessa , bo jak już zacznę pracować to nie chcę za chwilę siedzieć 3-4 lata w domu . A im bliżej 50 itd. to mnie nikt już nie zatrudni bez doświadczenia
A takie łatanie na siłę związku zajściem w ciążę to mija się z celem.
Przykre ,ale prawdziwe.Nie chcę zostać samotną matką z trójką dzieci bez środków do życia.
Tym razem ja przepraszam ,że smucę.
Smucenie to norma co chwila którąś dopada - nie ma za co przepraszać. Masz trochę racji w tym co mówisz, ale z drugiej strony jest serce, które czasem podpowiada nam zupełnie co innego i jego też warto słuchać - trudne te dylematy i decyzje życiowe, ale niestety nieodłącznie nam towarzyszą w życiu - trzymam kciuki za powodzenie w nowej pracybliska77, megan8, inessa, ewajoanna, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki - jak sądzicie - czy powinnam jutro sprawdzić betę? Dzisiaj już nic mi nie dolega , nie wiem czy to dobrze , czy cisza przed burzą - plamień i krwawień nie mam - wizyta dopiero 20 marca - czekać czy sprawdzić?
-
Witam
Czytam wasze posty i myślę że to nie chcenie i przygnębienie to przesilenie wiosenne , ja nie mam sił już na nic ani na pisanie ani na staranie siedzę w necie i usilnie szukam nowej pracy,za 3 tygodnie idę do szpitala i tak myślę że , po powrocie dostanę wypowiedzenie , nie wiem czy jest sens starać się o to dziecko czy pozostawić wszystko tak jak jest , czy uciekać gdzieś w świat ........nawet myśli już brakinessa, samira, grosza, Olena, megan8, KaRa lubią tę wiadomość
anita -
nick nieaktualny
-
Inessa dzięki za radę.
Czekam do wizyty - co ma być to będzie - mąż mnie wspiera według niego mam się wyciszyć, uspokoić i nie nakręcać - skoro gin nie zalecił powtórzenia bety to nie będę się wychylać przed szereg.
Dobrej i spokojnej nocy - do jutrainessa, samira, ewajoanna, grosza lubią tę wiadomość
-
No i kolejny dzień mija...Ze mnie nadal wydostaje sie nie wiadomo co,ani to @ ani plamienie...Nie wiem juz co o tym myslec.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dziewczynki - jak sądzicie - czy powinnam jutro sprawdzić betę? Dzisiaj już nic mi nie dolega , nie wiem czy to dobrze , czy cisza przed burzą - plamień i krwawień nie mam - wizyta dopiero 20 marca - czekać czy sprawdzić?
Sprawdź betę i progesteron.inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane! Czytam Was systematycznie. U mnie znów @. Wczoraj to dopiero były emocje, wybuchłam płaczem i pretensjami do mojego M. Żal mi go , czemu jestem aż tak okropna? jak mam @. Przeprosiłam go ale coś we mnie siedzi, taki wyrzut sumienia. Miałam taki ogromny smutek, że znów się nie udało i wszystko wczoraj pękło ze mnie.
Widzę, że i u niektórych też humory były smętne. Oby do wiosny.inessa, polarmiś, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
kurcze niech ta wiosna szybko przychodzi, bo strasznie smutno tutaj się robi....
Angela, trzymaj się zdrowiutko,
u mnie dziś temperatura spadła i nic z tego nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 11:56
inessa, angela, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie, musze z Wami podzielić moim dzisiejszym snem: śni ło mi sie pełno dziewczyn byłyśmy na wyprawie w górach przechodziłyśmy po dwóch linach nad wielką rzeką to było wielkie przeżycie, stres, walka o życie o przetrwanie a co najważniejsze wszystkie sobie bardzo pomagałyśmy.
No i wygrałysmy walkę.
Dobrego dnia i udanej walki o .....bliska77, Olena, samira, angela, megan8, grosza, ewajoanna, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:witajcie, musze z Wami podzielić moim dzisiejszym snem: śni ło mi sie pełno dziewczyn byłyśmy na wyprawie w górach przechodziłyśmy po dwóch linach nad wielką rzeką to było wielkie przeżycie, stres, walka o życie o przetrwanie a co najważniejsze wszystkie sobie bardzo pomagałyśmy.
No i wygrałysmy walkę.
Dobrego dnia i udanej walki o .....
Twój sen jest podbudowujący chyba dla nas wszystkich Droga Inessoinessa, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny