35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jakis smętny ten dzień.Za oknem buro i mokro.Normalnie zero mocy:(U mnie kolejny dzień "nie wiadomo caego"-ciekawe jak długo jeszcze bedzie sie to ze mnie wydostawało...Normalnie @ ma 5 dni,z czego drugi dzien to okrutny ból brzucha.A tym razem jakies plamienia na początku,a od 2 dni lekkie krwawienie ,wlasciwie najbardziej to widac na papierze toaletowym,bo wkładke mogłabym miec przez cały dzien.
inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:witajcie, musze z Wami podzielić moim dzisiejszym snem: śni ło mi sie pełno dziewczyn byłyśmy na wyprawie w górach przechodziłyśmy po dwóch linach nad wielką rzeką to było wielkie przeżycie, stres, walka o życie o przetrwanie a co najważniejsze wszystkie sobie bardzo pomagałyśmy.
No i wygrałysmy walkę.
Dobrego dnia i udanej walki o .....
Piękny sen. Jestem pewna, że nam się wszystkim poszczęści bo chcemy nawzajem dla siebie dobrze.samira, angela, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Angela Ewajoanna jak czujecie się dzisiaj?
Mam nadzieje,że reszta nas czuje się dziś lepiaj ?
U mnie spokój - odpuściłam , nie nakręcam się - czuję się dobrze , za to pojawiła się u mnie niesamowita wrażliwość na zapachy - niektórych np. gotowanego mięsa czy pieczonej rybki nie mogę znieść - czuję wszystko i wszędzie jak w słynnej książce "Pachnidło" no i cycuchy wypadają mi ze stanika, nigdy na brak nie narzekałam, ale teraz przechodzą same siebie.
Miłego popołudnia i wieczorkuinessa, megan8, grosza, ewajoanna, bliska77, wenus, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Odwiedziła mnie dziś koleżanka ze swoim 4letnim synkiem - synuś mówi do mnie ciociu - czy w Twoim brzuszku jest dzidzia , odpowiadam tak , a chłopczyk na to szkoda,że nie mamy monitora i pilota, bo byśmy go podejrzeli - uśmiałam się, ale tak sobie myślę,że fajny byłby taki sprzęt - to tak trochę na rozweselenie,żeby nam wróciły lepsze nastroje
inessa, samira, megan8, grosza, ewajoanna, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:inessa wrote:Angela Ewajoanna jak czujecie się dzisiaj?
U mnie spokój - odpuściłam , nie nakręcam się - czuję się dobrze , za to pojawiła się u mnie niesamowita wrażliwość na zapachy - niektórych np. gotowanego mięsa czy pieczonej rybki nie mogę znieść - czuję wszystko i wszędzie jak w słynnej książce "Pachnidło" no i cycuchy wypadają mi ze stanika, nigdy na brak nie narzekałam, ale teraz przechodzą same siebie.
Miłego popołudnia i wieczorku
Oj bardzo się ciesz,że czujesz się lepiej, a ta wrażliwość to bradzo dobry znak nie zbyt miły ale znak
A dzieci są super a mają ciekawe spostrzeżenia, to dobrze, że Cie on (ina po trochu) rozweselił. Wizyta tuż,tuż usłyszysz już serduszko bijące...
angela, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Dopiero dzisiaj założyłam konto, więc kompletny świeżak ze mnie
Czytałam wasze wcześniejsze posty i ciecze się, że niektórym z was już sie udało! My z mężem już 4 rok sie staramy o nasze pierwsze dziecko..... ((( a ze u mnie zegar tyka niemiłosiernie (38lat na karku) to i presja z roku na rok coraz wieksza...
Mam nadzieje, że znajde u was oparcie jakiego mi potrzeba!
angela, megan8, samira, KaRa, inessa, bliska77, wenus, Olena, Olena lubią tę wiadomość
-
Witaj Gosza!
Myślę,że możesz na nas liczyć. Wspieramy się tutaj jak możemy!samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Witajcie kochane! Czytam Was systematycznie. U mnie znów @. Wczoraj to dopiero były emocje, wybuchłam płaczem i pretensjami do mojego M. Żal mi go , czemu jestem aż tak okropna? jak mam @. Przeprosiłam go ale coś we mnie siedzi, taki wyrzut sumienia. Miałam taki ogromny smutek, że znów się nie udało i wszystko wczoraj pękło ze mnie.
Widzę, że i u niektórych też humory były smętne. Oby do wiosny.
ja mam to samo ,wczoraj nawet z wizyty u teściów uciekłam przyszłam do domu i płakałam w poduszkę że kolejny miesiąc do tyłu.I jeszcze ten powrót zimy...inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
Samopoczucie kiepskie z zaplanowanych koniecznych spraw 6 dałam radę zrobić 1 a czas goni,i doszły mnie wieści kontroli w pracy
Czy meliska powodowała u was nagły napad głodu? bo mam takie nieodparte wrażenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 16:41
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:jakis smętny ten dzień.Za oknem buro i mokro.Normalnie zero mocy:(U mnie kolejny dzień "nie wiadomo caego"-ciekawe jak długo jeszcze bedzie sie to ze mnie wydostawało...Normalnie @ ma 5 dni,z czego drugi dzien to okrutny ból brzucha.A tym razem jakies plamienia na początku,a od 2 dni lekkie krwawienie ,wlasciwie najbardziej to widac na papierze toaletowym,bo wkładke mogłabym miec przez cały dzien.
na kiedy masz termin @? ja bym chyba udała się do gina na wizytkę bo to dziwnie wygląda może coś z jajnikiem lub hormony nie tak ; miałaś już tak wcześniej?inessa lubi tę wiadomość
-
Inessa dzięki za pamięć
Ja dziś już sporo lepiej czasem czuję delikatne ciągnięcia dołem brzucha. Po pracy poszłam do gin na kontrolę i uspokoił mnie. Po usg stwierdził że wszystko jest dobrze i udało się nawet zobaczyś bijące serduszko maleństwa z wymiarów usg wychodzi że dzidzuś ma 6 tygodni a z obliczen od okresu jestem w 5tc4d
Gin stwierdził że te bóle to rozciągająca się szybko macica ale mam wciąż brać duphaston 3x1tab i nospe forte w razie bóli no i odpoczywać. Cieszę sie ale to jeszcze długa droga do pełni szczęścia jestem jednak pełna wiary że wszystko sie uda.
Ściskam Was wszystkie mocno i życzę powodzenia w dążeniach do celu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 17:15
angela, samira, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ewajoanna wrote:inessa wrote:Angela Ewajoanna jak czujecie się dzisiaj?
Inessa dzięki za pamięć
Ja dziś już sporo lepiej czasem czuję delikatne ciągnięcia dołem brzucha. Po pracy poszłam do gin na kontrolę i uspokoił mnie. Po usg stwierdził że wszystko jest dobrze i udało się nawet zobaczyś bijące serduszko maleństwa z wymiarów usg wychodzi że dzidzuś ma 6 tygodni a z obliczen od okresu jestem w 5tc4d
Gin stwierdził że te bóle to rozciągająca się szybko macica ale mam wciąż brać duphaston 3x1tab i nospe forte w razie bóli no i odpoczywać. Cieszę sie ale to jeszcze długa droga do pełni szczęścia jestem jednak pełna wiary że wszystko sie uda.
Ściskam Was wszystkie mocno i życzę powodzenia w dążeniach do celu.
Fajnie,że wszystko dobrze!ewajoanna, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba jakiś pogrom był...ja też z powodu @ zrobiłam z siebie małpę i musiał to małżonek przyjąć na klatę...witam Gosza, ja tutaj też od niedawna, ale dziewczyny są super, już to wiem:)chciałabym mieć Twoje 38 latek...
samira, inessa, bliska77, angela, Olena, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Gosza ja w tym roku 38 lat ale ze względów zdrowotnych o troche osobistych staramy się o pierwsze dziecko 10 cykl. Powodzenia i o wszystkim możesz nam tu pisać.
Dziewczyny wpadłam w taki wir pracy,że wysprzątałam pół domu właśnie usiadłam uff. Strasznie się stresuję wizytą u lekarza w środe - masakra
Chyba ta pogoda na nas źle wpływa,że mamy takie dziwne humory - no cóż ponoć to ostatni śnieg tego roku
grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewajoanna wrote:inessa wrote:Angela Ewajoanna jak czujecie się dzisiaj?
Inessa dzięki za pamięć
Ściskam Was wszystkie mocno i życzę powodzenia w dążeniach do celu.
Kochana ale super,że widziałaś już jak bije serduszko Twojego dzieciątka łał....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 19:27
ewajoanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Olena wrote:Witajcie kochane! Czytam Was systematycznie. U mnie znów @. Wczoraj to dopiero były emocje, wybuchłam płaczem i pretensjami do mojego M. Żal mi go , czemu jestem aż tak okropna? jak mam @. Przeprosiłam go ale coś we mnie siedzi, taki wyrzut sumienia. Miałam taki ogromny smutek, że znów się nie udało i wszystko wczoraj pękło ze mnie.
Widzę, że i u niektórych też humory były smętne. Oby do wiosny.
ja mam to samo ,wczoraj nawet z wizyty u teściów uciekłam przyszłam do domu i płakałam w poduszkę że kolejny miesiąc do tyłu.I jeszcze ten powrót zimy...
Ja w styczniu i w lutym nigdzie nie chciałam z moim mężem wychodzić zwłąszcza do jego przyjaciół gdzie mają malutkie dzieci, nie byłam wstanie bo potem "wyła" pół nocy. Rozumiem Was choć troszke .....samira, Olena, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Gosza, bądź pewna, że wszystkie Ci kibicujemy i trzymamy kciuki żeby się udało, w końcu musi się udać
Angela cieszę się, że masz większy spokój psychiczny, to bardzo ważne dla Ciebie i dzieciątka
Ewajoanna, tak jak Angela dbaj o was, wszystko będzie dobrze.
Inessa, ja czasem też mam takie napady ale dziś jakoś nic mi sie nie chce, nawet palcem ruszyć, moja endo dzisiaj też była bardzo zdziwiona, że moje jajniki nie reagują na CLO, no nic, czekam teraz do środy na monitorimginessa, angela, ewajoanna, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosza witaj
To mamy Goszę i Groszę ale fajnie
Ewa ale super niech rośnie malenstwo
Dziewczynki ja wpadłam w wir wymyślania nowych torebek dlatego mnie tu mało ale jestaem z Wami całym serduchem
Miłego wieczorkuinessa, angela, ewajoanna, megan8, samira, grosza, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość