35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja tez bede wpadac, bo jak mnie tesciowa zameczy gadaniem ( a gadula z niej straszna ), to sie zamkne w sypialni i juz
A co u Was w kuchni? Jakie potrawy pichcicie? I jak sobie radza z polska kuchnia i tradycjami dziewczyny za granica? U mnie kapusta kiszona przed swietami to towar na wage zlota.moja zabija strumieniem slow....to jest nie do opanowania i nie do zatrzymania...
nie gotuje zadnych potraw, ide chyba do kolezanki o ile bede miala transport. A jesli nie, to- zostal mi jeszcze kawalek makowca i pierniczki torunskieMamy tutaj polskie sklepy ktore sa bardzo dobrze zaopatrzone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 18:10
EwaT, Pusurek, samira, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ciekawe ktora z naszych ciezarowek wyprobuje?
to moze byc przelomowa metoda w walce z mdlosciami ciazowymi
hmm może dlatego ja nigdy nie miałam nudności?Bursztyn, Reni, Parka, Myszonek, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze mamy ta sama tesciowa?
moja zabija strumieniem slow....to jest nie do opanowania i nie do zatrzymania...
nie gotuje zadnych potraw, ide chyba do kolezanki o ile bede miala transport. A jesli nie, to- zostal mi jeszcze kawalek makowca i pierniczki torunskieMamy tutaj polskie sklepy ktore sa bardzo dobrze zaopatrzone.
Z ta tesciowa to wszystko mozliwe, albo to taki sortMoja jest jak tajfun, gebula sie jej nie zamyka i ja, czlowiek dosc gadatliwy, mam male szanse powiedziec cokolwiek.
Oj, fajnie z polskimi sklepami, u mnie kupuje sie u Turka albu Pakistaczykow, ktorzy maja towar z calego prawie swiata, ale polskie wyroby to raczej ta nizsza polka. Ale jak sie nie ma co sie lubi...
U mnie bedzie makowiec, zrobie sama po raz pierwszy w zyciu, ale z masa makowa, taka z puszki, jak nie wyjdzie, to sie zastrzeleMyszonek, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja mam problem rano z umyciem zębów, bo mam cofke a gdzie jeszcze taka kuracja..Alis wrote:Mam przeświadczenie, że skutek byłby odwrotny od opisywanego
Chciałabym tylko zobaczyć, jak ci badacze zmusili te biedne ciężarne w czasie porannych nudności do uprawiania seksu oralnego. Będzie ta wizja za mną teraz chodziła
Myszonek, Mango, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie jakiś dół chwycił, płakać mi się chce, w zasadzie to łzy mi same lecą. To chyba za sprawą tego że zadzwoniła do mnie szwagierka i oczywiscie zadałą pytanie czy może jestem w ciąży. Odpowiedziałam że nie, że jak będe to powiem. I ona zaczęła swoje mądrości życiowe. Nastepnym razem chyba jej powiem zeby mi się nie pytałą więcej bo to mnie przytłacza i stresuje.
Teraz zadaję sobie pytanie dlaczego, dlaczego nie moge być w ciaży i ryczę
I chyba bolą mnie jajniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 20:37
gosia7122, Pusurek, polarmiś, Parka, malgos741, Bursztyn, Iwone, Myszonek, Simba, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash głowa di góry
Mnie ostatnio koleżanka znowu nagabywala kiedy że już czas, że stara jestem
Zapytałam jej czy mogłaby się łaskawie odjebac
Grubo ale w końcu zadziałałomysza1975, Pusurek, ania.g, Kate 75, Parka, anna maria, malgos741, Bursztyn, Iwone, samira, grosza, Myszonek, Simba, gosia7122, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Slash głowa di góry
Grubo ale w końcu zadziałałoAle pewnie na jakis czas skuteczna
anna maria, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Ale mnie jakiś dół chwycił, płakać mi się chce, w zasadzie to łzy mi same lecą. To chyba za sprawą tego że zadzwoniła do mnie szwagierka i oczywiscie zadałą pytanie czy może jestem w ciąży. Odpowiedziałam że nie, że jak będe to powiem. I ona zaczęła swoje mądrości życiowe. Nastepnym razem chyba jej powiem zeby mi się nie pytałą więcej bo to mnie przytłacza i stresuje.
Teraz zadaję sobie pytanie dlaczego, dlaczego nie moge być w ciaży i ryczę
I chyba bolą mnie jajniki.
Nie becz, nasz czas jeszcze przyjdzie! Buziak!anna maria, malgos741, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja tez bede wpadac, bo jak mnie tesciowa zameczy gadaniem ( a gadula z niej straszna ), to sie zamkne w sypialni i juz
A co u Was w kuchni? Jakie potrawy pichcicie? I jak sobie radza z polska kuchnia i tradycjami dziewczyny za granica? U mnie kapusta kiszona przed swietami to towar na wage zlota.Pusurek, anna maria, samira, Myszonek, Simba, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy. Jesteście Kochane.
Reni chyba następnym razem też walnę tak prosto z mostu.
Pusurku liczę na to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 21:21
Pusurek, anna maria, malgos741, Reni, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Slash głowa di góry
Grubo ale w końcu zadziałałoanna maria, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja dziewczynki jutro złoże Wam życzenia i chyba wyłączę się na dwa tygodnie, ale obawiam się że jak Mąż będzie chodził do pracy to ja i tak do Was będę zaglądać
anna maria, malgos741, Bursztyn, Reni, Myszonek, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Nawet w Polsce sobie nie radze. Wizja gotowania bigosu czy tez kapusty postnej, pierogow itp jest zniechecajaca i odlegla. Na szczescie na wigilie ide do tesciow, kupie dobre ciasto ktore sama bede jadla bo tesciowie tylko wlasnej roboty - zdrowe bez tluszczu i cukru ( da sie to jesc?) .
Ja mam szanse byc kucharka na 200% etatu, wiec ful gala i 12 potraw na stoleJutro wstawiam bigosik i kapuste z grochem, juz sobie wyobrazam miny sasiadow, jak zacznie im buchac zapaszek gotowanej kapuchy
Ale sprawa z tesciami - idealna. Isc na kolecje i sie nierobic? Bezcenne! A ciasta tesciow moga byc nawet jadalne, ja sama chce zrobic makowca fit.anna maria, malgos741, Bursztyn, Kate 75, Myszonek, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki wieczorowa pora ,caly dzien na nogach ,zakupy ,sprzatanie ,tesciowa ,po drodze apteka.Mam bardzo duzo energi gdyby mnie cycki nie bolaly to nie czula bym sie w ciazy,ciesze sie z tego powodu ale tez troche sie martwie.Mowie do mojego gina;doktor co jest nic mnie nie boli ,nie mam mdlosci ,wogole nie czuje tej ciazy;a on na to;a robisz kupe regularnie? ja-nie,on -no to juz masz Problem.Spokojnej nocy zycze i stosunkowo udanej
Bursztyn, Parka, Kate 75, Iwone, mysza1975, Myszonek, polarmiś, megan8, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki wieczornej porze. Jestem po robocie,piję winko no i jestem po zastrzyku. Miałam małą niespodziankę jak chciałam ruszać z roboty bo nie ruszyłam auto dało ciała, wysiadł akumulator dobrze że koleżanka dała radę przyjechać i odpaliliśmy na klemy a teraz ładuje się w domku aby był dobry na jutro. Roboty dużo ale dobrze lubię tak bo się nie nudzę.
Ja tam nić nie przygotowuję na wigilię bo nie mam czasu, przyniosę ciasto zaś mój mąż będzie pomagać mojej mamce w przygotowaniach. Ciasta mam od klienki i są bardzo pyszne.
Ja tam może na wigilii nie będę na forum ale w święta jak najbardziej zajrzę nie raz.
A teraz od jutra weekend mam nadzieję będzie owocny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 22:21
Parka, Kate 75, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:.Mowie do mojego gina;doktor,wogole nie czuje tej ciazy;a on na to;a robisz kupe regularnie? ja-nie,on -no to juz masz Problem.
zatem dobrej kupy zycze, bo to chyba faktycznie jest istotne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 22:40
Parka, Myszonek, anna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość