X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pokrzycz sobie na swojego faceta, nie na mnie.

A jakie sa prenatalne i kiedy robi się połówkowe, to niestety wiem z niedawnego doświadczenia.

Nie zamierzam z Tobą dalej prowadzić rozmowy na ten temat.

nie krzyczę tylko powiedziałam ze rozumiem co piszesz a jeśli uważasz to za krzyk to już nic nie rozumiem ,i nie wiem czemu ruszasz mojego faceta...jak nawet go nie znasz
    a ze teraz nie jestem w ciąży to nie znaczy ze się na niczym nie znam z tym stanem związanym ...

z tego wynika ze uważasz mnie za głupią skoro nie chcesz ze mną prowadzić rozmowy ze wszystkim tylko nie ze mną ,szkoda...
    mam nadzieje ze ucieszy cie fakt ze pierwsza tu na foru doprowadziłaś mnie do płaczu swoim ostatnim do mnie postem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 20:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nic takiego nie napisałam anie cie nie obraziłam ,to przykre...

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witajcie dziewczyny poświątecznie .Wszystkie wypoczęte i najedzone?
    Ja po raz pierwszy mam cykl bardzo długi bo już 34 dni ,brzuch mnie boli cały czas i wybucham co chwila jak zwykle przed @ już wszyscy mają mnie dośc,tem nie mierze bo byłam pewna że @ przyjdzie a tu trochę to wszystko dziwne jest.Testu nie robię bo nie chce się rozczarować może clo mi wydłużył cykl a może to torbiel?
    gosia a może to jednak ciąża ,zrób test albo betę

gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie krzyczę tylko powiedziałam ze rozumiem co piszesz a jeśli uważasz to za krzyk to już nic nie rozumiem ,i nie wiem czemu ruszasz mojego faceta...
    a ze teraz nie jestem w ciąży to nie znaczy ze się na niczym nie znam z tym stanem związanym ...

z tego wynika ze uważasz mnie za głupią skoro nie chcesz ze mną prowadzić rozmowy ze wszystkim tylko nie ze mną ,szkoda...
    mam nadzieje ze ucieszy cie fakt ze pierwsza tu na foru doprowadziłaś mnie do płaczu swoim ostatnim do mnie postem :(

Napisałam wyraźnie, że nie będę dalej rozmawiała z Tobą - na ten temat -, bo ewidentnie negujesz to co piszę. Owszem, masz do tego prawo, ale ja nie zamierzam przeciągać liny na swoją stronę i odpuszczam, bo mnie dyskusja tego typu nie jest do szczęścia potrzebna.

Gdybyś nie używała wykrzykników w wypowiedzi do mnie, to bym tego za krzyk nie uznała, a tak skoro jesteśmy na forum, to tak to będę odbierała niezależnie czy od Ciebie czy od kogoś innego.
    I nie bierz mnie proszę pod włos, ze jest Ci przykro, bo przykrości Ci nie zrobiłam, a to jak Ty odbierasz to co inni piszą to już Twoja sprawa.

Pomyśl czasem jak Ty się odnosisz do innych, bo nie raz już byłas niemiła, a potem twierdziłaś, ze to Ciebie ktoś uraził.

samira, Reni lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira, jak ja bym miała płakać przez jakies posty na necie to by mi łez nie starczyło do końca mych dni..weż wyluzuj

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe naprawdę się popłakałam i nie biorę cie pod włos

proszę przytocz jakąś sytuacje w której jak mówisz byłam tak strasznie niemiła,chodzi ci o ta nową co czepiała się listy bo nie wiem ??

i nie ruszaj mojego faceta bo tego nie lubię...

tz. ja nie będę mogła nic powiedzieć co jest nie po twojej myśli abo zażartować czy o czymś porozmawiać bo zawsze będę zła tak a staram się każdemu powiedzieć dobre słowo ...

bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie dyskusja robi się zbędna. Nie jestem w stanie cofnąć się na tym forum w historię, żeby wyłuskac Twoje posty. Zresztą uważam to za głupotę.

I możesz pisać co chcesz, nigdzie nie napisałam, że nie mozesz i nigdzie nie napisałam, że musisz się ze mną zgadzać, tak jak ja z Tobą.

Dla mnie nie jest problemem, ze ktoś sie ze mną nie zgadza i nie robię z tego tragedii.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    samira, jak ja bym miała płakać przez jakies posty na necie to by mi łez nie starczyło do końca mych dni..weż wyluzuj
    powiem tak ,może dziś mam tez taki dzień myślę co z tym dzieckiem o którym pisałam , siedzę w domu sama bo G prawie cały dzień w pracy ,mam jakieś plamienia i nie wiem co to ,i post caffe i sytuacja finansowa i tak się zebrała ze nie wytrzymałam i się poryczałam ...czara się przelała po prostu ale nikomu nie chciałam dokuczyć ,naprawdę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra chyba nie mam po co pisać ...:(

a na swojego faceta nie mam za co krzyczeć a że piszę wykrzykniki to po to ze chce coś pokreślić nie krzyczeć ...

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samiro, ale przeciez nikt nie mysli że chciałas....poza tym to tylko internet- świat wirtualny, nie mozna go brać az tak na serio, bez przesady to nie jest prawdziwe zycie!
    wez wytrzuj nos napij sie winka, jutro będzie lepiej

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    samiro, ale przeciez nikt nie mysli że chciałas....poza tym to tylko internet- świat wirtualny, nie mozna go brać az tak na serio, bez przesady to nie jest prawdziwe zycie!
    wez wytrzuj nos napij sie winka, jutro będzie lepiej
    tak wirtualny ale wszystkie tu piszemy mimo wszystko nawet o bardzo intymnych i często poważnych sprawach a ja tu i w życiu jestem szczera po prostu ...acha i wbrew opinii caffe nie jestem nie miła tylko właśnie szczera może za bardzo czasami ...

bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisany przekaz jest dosc ograniczona forma i czasem nietrudno o interpretacje niezgodna z intencja autora. Czasem cos sie pisze z najlepszymi intencjami a bywa odebrane zupelnie odwrotnie, czy to z powodu nieszczesnych wykrzyknikow, czy jeszczde jakis innych. Kazdemu sie moze zdarzyc. Na szczescie zawsze mozna wyjasnic sprawe.

samira, Reni, caffe, Pusurek, Simba, malgos741, bliska77, Kate 75, Myszonek, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pisany przekaz jest dosc ograniczona forma i czasem nietrudno o interpretacje niezgodna z intencja autora. Czasem cos sie pisze z najlepszymi intencjami a bywa odebrane zupelnie odwrotnie, czy to z powodu nieszczesnych wykrzyknikow, czy jeszczde jakis innych. Kazdemu sie moze zdarzyc. Na szczescie zawsze mozna wyjasnic sprawe.
    Tak masz rację, ale zasada na forach jest taka, że niestety "!!" i wypowiedzi pisane wielkimi literami oznaczają krzyk.

Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie...śledzę dyskusję od początku..i niestety Caffe ma rację.. Napisała co wie i tyle. A skoro Samira się z czymś nie zgodziła to ok ma do tego prawo ale dalsza dyskusja nie ma sensu. Po co na siłę się przekonywać?
    Samirko za bardzo się unosisz i bierzesz sobie wszystko do serca. Caffee napisała, że ma wiedzę na dany temat popartą niedawnym doświadczeniem..
    nie kóćta sie ;-)
    Jak tam na nowych włościach święta przebiegły? :)

Reni, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak masz rację, ale zasada na forach jest taka, że niestety "!!" i wypowiedzi pisane wielkimi literami oznaczają krzyk.
    To prawda, tylko czasem mozna uzyc ich "niechcacy", bez intencji krzyku, przyznam sie, ze zdarzylo mi sie :)

caffe, samira, malgos741, bliska77, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak miło Was poczytać między kiełbaską na gorąco i sałatką :))))

samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    To prawda, tylko czasem mozna uzyc ich "niechcacy", bez intencji krzyku, przyznam sie, ze zdarzylo mi sie :)
    No tak, ale w żartach to co innego, natomiast jeśli się dyskutuje ostro :P, to raczej wykrzyknik nie jest łagodną formą podkreślenia wypowiedzi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy możne mieć smutny dzień ...a niby mamy się wspierać ...

a ja nie zamierzam się z nikim tutaj kłócić,absolutnie,zauważcie ze często jestem a nie włączam się w niektóre rozmowy czy w dyskusje bo boje się ze ktoś może to przyjąć źle co napisze w dobrej wierze ...

dziewczyny macie racje ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:43

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj baby , chłopa Wam brakuje! (patrz:Seksmisja) ;)

Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak miło Was poczytać między kiełbaską na gorąco i sałatką :))))
    Smacznego :)

EwaT, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 1929 1930 1931 1932 1933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ