35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pokrzycz sobie na swojego faceta, nie na mnie.
A jakie sa prenatalne i kiedy robi się połówkowe, to niestety wiem z niedawnego doświadczenia.
Nie zamierzam z Tobą dalej prowadzić rozmowy na ten temat.
nie krzyczę tylko powiedziałam ze rozumiem co piszesz a jeśli uważasz to za krzyk to już nic nie rozumiem ,i nie wiem czemu ruszasz mojego faceta...jak nawet go nie znasz
a ze teraz nie jestem w ciąży to nie znaczy ze się na niczym nie znam z tym stanem związanym ...
z tego wynika ze uważasz mnie za głupią skoro nie chcesz ze mną prowadzić rozmowy ze wszystkim tylko nie ze mną ,szkoda...
mam nadzieje ze ucieszy cie fakt ze pierwsza tu na foru doprowadziłaś mnie do płaczu swoim ostatnim do mnie postem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 20:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Witajcie dziewczyny poświątecznie .Wszystkie wypoczęte i najedzone?
Ja po raz pierwszy mam cykl bardzo długi bo już 34 dni ,brzuch mnie boli cały czas i wybucham co chwila jak zwykle przed @ już wszyscy mają mnie dośc,tem nie mierze bo byłam pewna że @ przyjdzie a tu trochę to wszystko dziwne jest.Testu nie robię bo nie chce się rozczarować może clo mi wydłużył cykl a może to torbiel?gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:nie krzyczę tylko powiedziałam ze rozumiem co piszesz a jeśli uważasz to za krzyk to już nic nie rozumiem ,i nie wiem czemu ruszasz mojego faceta...
a ze teraz nie jestem w ciąży to nie znaczy ze się na niczym nie znam z tym stanem związanym ...
z tego wynika ze uważasz mnie za głupią skoro nie chcesz ze mną prowadzić rozmowy ze wszystkim tylko nie ze mną ,szkoda...
mam nadzieje ze ucieszy cie fakt ze pierwsza tu na foru doprowadziłaś mnie do płaczu swoim ostatnim do mnie postem
Napisałam wyraźnie, że nie będę dalej rozmawiała z Tobą - na ten temat -, bo ewidentnie negujesz to co piszę. Owszem, masz do tego prawo, ale ja nie zamierzam przeciągać liny na swoją stronę i odpuszczam, bo mnie dyskusja tego typu nie jest do szczęścia potrzebna.
Gdybyś nie używała wykrzykników w wypowiedzi do mnie, to bym tego za krzyk nie uznała, a tak skoro jesteśmy na forum, to tak to będę odbierała niezależnie czy od Ciebie czy od kogoś innego.
I nie bierz mnie proszę pod włos, ze jest Ci przykro, bo przykrości Ci nie zrobiłam, a to jak Ty odbierasz to co inni piszą to już Twoja sprawa.
Pomyśl czasem jak Ty się odnosisz do innych, bo nie raz już byłas niemiła, a potem twierdziłaś, ze to Ciebie ktoś uraził.samira, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe naprawdę się popłakałam i nie biorę cie pod włos
proszę przytocz jakąś sytuacje w której jak mówisz byłam tak strasznie niemiła,chodzi ci o ta nową co czepiała się listy bo nie wiem ??
i nie ruszaj mojego faceta bo tego nie lubię...
tz. ja nie będę mogła nic powiedzieć co jest nie po twojej myśli abo zażartować czy o czymś porozmawiać bo zawsze będę zła tak a staram się każdemu powiedzieć dobre słowo ...bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
dla mnie dyskusja robi się zbędna. Nie jestem w stanie cofnąć się na tym forum w historię, żeby wyłuskac Twoje posty. Zresztą uważam to za głupotę.
I możesz pisać co chcesz, nigdzie nie napisałam, że nie mozesz i nigdzie nie napisałam, że musisz się ze mną zgadzać, tak jak ja z Tobą.
Dla mnie nie jest problemem, ze ktoś sie ze mną nie zgadza i nie robię z tego tragedii. -
nick nieaktualnyEwaT wrote:samira, jak ja bym miała płakać przez jakies posty na necie to by mi łez nie starczyło do końca mych dni..weż wyluzuj
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samiro, ale przeciez nikt nie mysli że chciałas....poza tym to tylko internet- świat wirtualny, nie mozna go brać az tak na serio, bez przesady to nie jest prawdziwe zycie!
wez wytrzuj nos napij sie winka, jutro będzie lepiejsamira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:samiro, ale przeciez nikt nie mysli że chciałas....poza tym to tylko internet- świat wirtualny, nie mozna go brać az tak na serio, bez przesady to nie jest prawdziwe zycie!
wez wytrzuj nos napij sie winka, jutro będzie lepiejbliska77, MoniaT lubią tę wiadomość
-
Pisany przekaz jest dosc ograniczona forma i czasem nietrudno o interpretacje niezgodna z intencja autora. Czasem cos sie pisze z najlepszymi intencjami a bywa odebrane zupelnie odwrotnie, czy to z powodu nieszczesnych wykrzyknikow, czy jeszczde jakis innych. Kazdemu sie moze zdarzyc. Na szczescie zawsze mozna wyjasnic sprawe.
samira, Reni, caffe, Pusurek, Simba, malgos741, bliska77, Kate 75, Myszonek, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pisany przekaz jest dosc ograniczona forma i czasem nietrudno o interpretacje niezgodna z intencja autora. Czasem cos sie pisze z najlepszymi intencjami a bywa odebrane zupelnie odwrotnie, czy to z powodu nieszczesnych wykrzyknikow, czy jeszczde jakis innych. Kazdemu sie moze zdarzyc. Na szczescie zawsze mozna wyjasnic sprawe.
Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witajcie...śledzę dyskusję od początku..i niestety Caffe ma rację.. Napisała co wie i tyle. A skoro Samira się z czymś nie zgodziła to ok ma do tego prawo ale dalsza dyskusja nie ma sensu. Po co na siłę się przekonywać?
Samirko za bardzo się unosisz i bierzesz sobie wszystko do serca. Caffee napisała, że ma wiedzę na dany temat popartą niedawnym doświadczeniem..
nie kóćta sieReni, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Tak masz rację, ale zasada na forach jest taka, że niestety "!!" i wypowiedzi pisane wielkimi literami oznaczają krzyk.
caffe, samira, malgos741, bliska77, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:To prawda, tylko czasem mozna uzyc ich "niechcacy", bez intencji krzyku, przyznam sie, ze zdarzylo mi sie
, to raczej wykrzyknik nie jest łagodną formą podkreślenia wypowiedzi
-
nick nieaktualnykażdy możne mieć smutny dzień ...a niby mamy się wspierać ...
a ja nie zamierzam się z nikim tutaj kłócić,absolutnie,zauważcie ze często jestem a nie włączam się w niektóre rozmowy czy w dyskusje bo boje się ze ktoś może to przyjąć źle co napisze w dobrej wierze ...
dziewczyny macie racje ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:43
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny