35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny. Miłego po świętach. Bałam się tych świąt, ale mimo wszystko było nawet fajnie. W pierwszy dzień świąt zapomniałam o swoim wieku i poszliśmy nawet na dyskotekę.
Poza tym zaczynam nowy cykl i opadły hormony i znów nabieram sił do dalszej walki. Cieszę się, że już po świętach.
Teraz uzupełniam najfajniejszą lekturę, czyli poczytam Was wstecz.mysza1975, Bursztyn, bliska77, malgos741, Kate 75, EwaT, Iwone, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczyny
dowiedzialam sie wlasnie, ze moj maz wraca 18 stycznia, czyli wigilijnego cudu jednak nie bylo...byla za to awantura przez tel. Nie wiem co powiedziec, wiec nic nie bede mowic, a tym samym nie bede Wam smucic.
bliska77, Kate 75, Olena, EwaT, Iwone, samira, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Bursztynku kurcze, przykro mi, faktycznie ciezko zgrac sie w takiej sytuacji, wiem, ze ciezko i nie dziwie sie ze nerwy Ci puscily, no bo ile mozna, mam jednak nadzieje, ze problem sie jakos rozwiaze...Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką.
Dziś do roboty, ale dziś lajtowo.
Kara życzę żeby szybko poszło i na sylwka będziecie już w domku.
Bursztynek współczuję bo jak mojego nie ma dwa-trzy dni to jakoś tak pusto ale kiedyś podobnie miałam może nie takie długie rozłąki ale i tak ich nie lubiłam.
Olena moc jest z tobą.
Samirka trzymam za ciebie.Kate 75, Bursztyn, EwaT, bliska77, samira, Myszonek, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPozdrawiam Was z trasy krakowskiej. Jedziemy z trzema rodzinami do Krynicy Gorskiej na narty bez nart i w gory w ktorych nie ma sniegu, ale za to mamy kapielowki i duzo wodki:-)
EwaT, Kate 75, bliska77, ania.g, Iwone, samira, Reni, Niuta, Bursztyn, Mango, mysza1975, malgos741, megan8, Simba, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
witam w piatek weekendu początek
ciekawe co z ta zimą, może w ogole nie przyjdzie?
Bursztynku ja bym nie zdzierżyła! masz swiętą cierpliwość!
Samira jak tam samopoczucie? lepsze?
Polarku pamietaj że po wódce jest kac
samira, Bursztyn, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Aniu.g jak się czujesz, co z plamieniem ustało ? Do lekarza dzwoniłaś ?
Kate 75, bliska77, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
polarmiś wrote:Pozdrawiam Was z trasy krakowskiej. Jedziemy z trzema rodzinami do Krynicy Gorskiej na narty bez nart i w gory w ktorych nie ma sniegu, ale za to mamy kapielowki i duzo wodki:-)
dobrej zabawy
polarmiś lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nie ustały. Właśnie rozmawiałam z ginem i mam podjechać do niej o 17:45. Martwię się, Boże żeby to był tylko ta torbiel.
To dobrze, że udało się dostać do lekarza, też mam nadzieję, że to przez tą torbiel, trzymaj się i odpoczywaj, myślami jestem z tobąbliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:witam w piatek weekendu początek
Polarku pamietaj że po wódce jest kac
Jade przez Polske teraz zboczylismy i jedziemy bocznymi drogami jakby z Kielc do Nowego Sacza i nie moge wyjsc z podziwu nad pieknem tej naszej Polski. Jest slicznie.Kate 75, bliska77, EwaT, Bursztyn, Mango, sjoanka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hello.. A ja zaczynam rozpakowywać kartony..muszę zrobić miejsce, bo fryzjerka do mnie przyjeżdża
Wczoraj już nic nie mówiłam ale miałam wqrwa, zaczął mi ten bałagan przeszkadzać czułam, że mnie przytłacza i się duszę..bliska77, polarmiś, Kate 75, Pusurek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam po świętach
Przeczytałam wszystkie posty - pisać nie miałam czasu przez ostatnie dni, bo zajęta byłam głównie jedzeniem. Trochę współczuję niektórym teściowym - każda z nas będzie kiedyś starszą panią odwiedzającą swojego syna...nie chciałabym trafić w ręce niektórych tu dziewczyn...;)Ja osobiście lubię, kiedy jedzenie znika u mnie ze stołu i lodówki - cieszę się wtedy, bo to oznacza, że naprawdę smakowało gościom....a i tak resztę rozdaję w paczkach do domów. No a o geriatrii też muszą sobie gdzieś pogadać - my tu o śluzach, a oni o śledzionach...
Polarmisiu - szkoda, że nie ma śniegu po drodze - byłoby jeszcze piękniej...
Mam znajomego, który zwiedził wiele miejsc na świecie, mieszka w Kanadzie - i często powtarzał, że Polska nie powinna mieć kompleksów - że jest tu nawet piękniej, niż w wielu innych miejscach...
Dziewczyny plamiące - uważajcie na siebie - ja w pierwszej ciąży wylądowałam z krwawieniem w szpitalu w 9tc, a potem leżałam kołkiem do 5 miesiąca, więc trzeba być ostrożnym..
Bursztynku - pogadaj z mężem - będę Cię gonić jak mango.... - skończyłaś 40 lat i naprawdę mąż - jeśli myśli poważnie o dziecku - powinien wygospodarować na to czas - to nie jest mnie ważna sfera życia niż kariera....
A jeszcze w sprawie teściowych - staram się być w dobrych układach z ludźmi - i wyobraźcie sobie, że będąc 8 lat po rozwodzie - jadę za chwilkę do Myślenic do mojej eks teściowej...wciąż mnie pamięta i chce ze mną spędzić kilka chwil na kawce świątecznej - to miłe. Obecnie więc mam dwie jakby teściowe - jedną "eks teściową" i jedną "ala teściową" (bo nie mam obecnie ślubu).
polarmiś, bliska77, Kate 75, Bursztyn, Mango, Iwone, Alis, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hello.. A ja zaczynam rozpakowywać kartony..muszę zrobić miejsce, bo fryzjerka do mnie przyjeżdża
Wczoraj już nic nie mówiłam ale miałam wqrwa, zaczął mi ten bałagan przeszkadzać czułam, że mnie przytłacza i się duszę..A jak nowe łóżko w sypialni - wygodne? Pytam o to, bo marzę o prawdziwej sypialni, a wciąż nie udaje mi się jej wygospodarować..:)Byliśmy na wycieczce w Budapeszcie z moim A. i w hotelu mieliśmy takie łoże i piękny pokój - coś wspaniałego !
samira, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:To dobrze, że udało się dostać do lekarza, też mam nadzieję, że to przez tą torbiel, trzymaj się i odpoczywaj, myślami jestem z tobą
Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyAnia, badz spokojna, nie przemeczaj sie, bedzie wszystko dobrze, trzymam kciuki za dibre wiesci
Reni, rozumem to doskonale, w koncu przychodzi taki moment, ze czklowiek chce miec lad i porzadek, bo po pewnym czasie staje sie to bardzo meczaceKate 75, ania.g, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość