35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:kuźwa kate wrzuć na luz
oba posty były tak na rozluźnienie atmosfery
bez podtekstów sugestii
gadasz na Ewę a ostatnio Ty się zrobiłaś czepialska..i tu ugryzłam się w język
Nie fajnie, żeby się tak emocjonować, luuuuuuzzzzz Reeniiii
Szkoda językaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 11:58
Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uf ale tu gorąco się zrobiło
mnie tak biło na banię parę miesięcy temu i wtedy też wypuszczałam z siebie teksty których nie powinnam i było mi i jest wstyd
nabrałam dystansu
chyba na naszym forum nikt nie testuje 5dpo, przynajmniej nie pamiętam żebym coś takiego czytała, więc takich panikar u nas nie ma
ja tam na inne fora nie wchodzę, raz że czasu brak, a poza tym nie czuję przełożenia ich sytuacji na moje życie, jak tu się porównywać do 20-sto latki, która (no wiem, uogólniam) ma pstro w głowie, niewiele doświadczyła i oh-ah nie zaszła w ciążę po pierwszym stosunku bez prezerwatywy
Nie wchodzę tam, bo parę razy weszłam i tylko się wkurzałam
Kate 75, Reni, Bursztyn, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ustny czy pisemny?samira wrote:ahahaah ap-ropo bety jutro mam iść ale nie wiem czy dokonać tego jakże ryzykownego egzaminu poprawkowego a nóż nie zdam znowu
inessa, samira, anna maria lubią tę wiadomość
-
o masz.. Bozia to daj znać co tam wyszło
ja też w końcu dowiedziałam się skąd te bóle i utraty równowagi itp.. hrabina ma migrenę..
zawsze myślałam, że migrena to ból głowy i oczu rzyganko światłowstręt a tu prosze ja akurat mam takie objawy
stres, problemy z kręgosłupem tylko to nasiliły
piękniesamira, inessa, mysza1975, caffe, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:o masz.. Bozia to daj znać co tam wyszło
ja też w końcu dowiedziałam się skąd te bóle i utraty równowagi itp.. hrabina ma migrenę..
zawsze myślałam, że migrena to ból głowy i oczu rzyganko światłowstręt a tu prosze ja akurat mam takie objawy
stres, problemy z kręgosłupem tylko to nasiliły
pięknie
na marginesie mnie często głowa boli od kręgosłupa,słabo mi dlatego próbuję się rozciągać na początek ,potem,orbitrek,basen i itp... Taka Sytuacja ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 12:22
Bursztyn, Reni, inessa, anna maria, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o nie nie to pomówieniasamira wrote:Reni migrenę to może mieć Królowa Angielska tobie po prostu łeb napierdala (sorry za brak cenzury)
na marginesie mnie często głowa boli od kręgosłupa Taka Sytuacja ...samira, anna maria lubią tę wiadomość