35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Bylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.
Sobie mysle, ze moglas sobie uszkodzic ( daj Boze zeby tylko naciagnac ) wiezadlo krzyzowe przednie, to najczestszy uraz narciarski, niestety...
Ja sobie oba pozrywalam w roznych sportowych sytuacjach i nie jest to nic fajnego. Aczkolwiek, mozna bez nich zyc. Po 20 latach zycia bez wiezadla w prawym kolanie, zrobili mi rok temu rekonstrukcje i jest git
Ale bez rezonansu sie pewnie u Ciebie nie obejdzie.samira, polarmiś, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Bylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:na ostry dyżur się jedzie, że wyrżnęłaś orła
i od razu Cię przyjmują.. Fakt jak się załatwiłam w Zakopcu dzień przed Sylwkiem to musiałam odsiedzieć w kolejce ale godz dwie jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:19
malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to świnia
na każdym kroku trzeba kłamać
mnie lekarz załatwił bo mówi że albo gips albo usztwniacz od pachwiny do połowy łydki
myślę sobie druga opcja lepsza bo mogę się kąpać itd
facet dał mi jakiś za ponad stówe
wracam do wwy i...jeden lekarz drugi skierowanie na operacje i trafiłam do szpitala mswia i tam się dowiaduję że mam zły usztywniacz bo powinnam mieć z pokrętłem gdzie co tydz zmienia się kąt zgięcia nogi i leczenie bedzie dłuższe
skierowali mnie na rezonans bo rtg i usg nie wiele dawało i wyszło ze wszystko samo się zagoiłoa szłam już spakowana na operację
chyba ze strachusamo się zagoiło
i tak jak radzą dziewczyny duuuuuużo zimnych okładów.. to na prawdę pomaga i przyspiesza leczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:17
samira, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hmmmm
wygląda na to że powinnyście wszystkie na jakiś czas opuścić forum, przejść na dietę,oczyścić organizm z syfu,zrezygnować z alkoholu i używek, wyrzucic testy, wyciszyć emocje, zapomnieć o staraniach...i wrócićidealna kuracja dla staraczek
bliska77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:hmmmm
wygląda na to że powinnyście wszystkie na jakiś czas opuścić forum, przejść na dietę,oczyścić organizm z syfu,zrezygnować z alkoholu i używek, wyrzucic testy, wyciszyć emocje, zapomnieć o staraniach...i wrócićidealna kuracja dla staraczek
samira, Bursztyn, Niuta, Kate 75, Myszonek, Mango, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmisiu - jeszcze się wycwanisz....i chciałaś płacić prywatnie....trzeba było tak jak Reni mówi - na ostry dyżur z umierającą miną i wtedy muszą przyjąć i zrobić badania za darmo...no chyba, że nie jesteś ubezpieczona...
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to ja mogę opuścić dietę, przejść na alkohol i używki, wyciszyć starania, bo czasami zdarzy się coś tam głośniej...
EwaT wrote:hmmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:30
Bursztyn, Alis, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:polarmisiu - jeszcze się wycwanisz....i chciałaś płacić prywatnie....trzeba było tak jak Reni mówi - na ostry dyżur z umierającą miną i wtedy muszą przyjąć i zrobić badania za darmo...no chyba, że nie jesteś ubezpieczona...
Reni, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:No wlasnie i tu znowu musze i chce Cie poprzec. Czytam i czytam i nie moge sie doczytac o co ta burza w szklance wody. kobiet sie dziela na te co maja dzieci i nie maja. Na te co maja i chca jeszcze i na te co maja i kolejnego nie chca. Na te co nie maja i staraja sie o dziecko i na te co nie maja i bardzo nie chca miec dzieci. Forum jest dla tych, ktore maja i nie maja a bardzo chca. Wszystkie jestesmy rowne w tych staraniach .
Czytam trzeci raz i staram się przypisać do której kategoriisamira, Kate 75, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie sadze by ktoras z dziewczyn naduzywala uzywek. Ja w okresie powulacyjnym mam opory z piciem alkoholu - stad tez testy bo sylwester wszyscy sie bawia a ja na rozdrozu...... A czasami resecik jest potrzebny!!!!
samira, Reni, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no ja ostatni raz nadużyłam prawie dwa lata temu na moim panieńskim
uuuu działo się haha
a tak mój wyczyn to teraz w sylwka 3 (kieliszki) szampony czy tam szampany
nie wiem ale od jakiś 4,5 lat prawie nie piję.. nie cierpię tego stanu na drugi dzień..
ale fakt po owu bardziej zwracam na to uwagęto już siedzi chyba w głowie..a może a może .. lepiej nie itd
polarmiś wrote:Nie sadze by ktoras z dziewczyn naduzywala uzywek. Ja w okresie powulacyjnym mam opory z piciem alkoholu - stad tez testy bo sylwester wszyscy sie bawia a ja na rozdrozu...... A czasami resecik jest potrzebny!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:33
samira, EwaT, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ciekawa rzecz żę ludzie muszą do czegoś 'należeć' zawsze, kategorii, religii czy zbieraczy znaczków pocztowych[/
Bo razem razniej, zeby nie powiedziec w kupie razniej - bo zaraz to zinterpretujesz odpowiednio:-)samira lubi tę wiadomość