X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.

Sobie mysle, ze moglas sobie uszkodzic ( daj Boze zeby tylko naciagnac ) wiezadlo krzyzowe przednie, to najczestszy uraz narciarski, niestety...
    Ja sobie oba pozrywalam w roznych sportowych sytuacjach i nie jest to nic fajnego. Aczkolwiek, mozna bez nich zyc. Po 20 latach zycia bez wiezadla w prawym kolanie, zrobili mi rok temu rekonstrukcje i jest git :)
    Ale bez rezonansu sie pewnie u Ciebie nie obejdzie.

samira, polarmiś, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.
    miśku kup altacet w żelu nałóż na gazę sporo,rób okłady zmieniaj parę razy, powinno pomóc choć troszkę

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na ostry dyżur się jedzie, że wyrżnęłaś orła
    i od razu Cię przyjmują.. Fakt jak się załatwiłam w Zakopcu dzień przed Sylwkiem to musiałam odsiedzieć w kolejce ale godz dwie jest ok
    Reni ja dopiero ucze sie Polskiego sprytu, pani mi powiedziala, ze jak zeszlam ze stoku to na wizyte moge poczekac. Ale jak zchodzilam to mnie jeszcze nic nie bolalo, poziom adrenaliny i wkurwienia mnie chyba znieczulil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:19

malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira smaruje zelami. Nie mialam opuchlizny, nie widac siniaka. Boli przy probie wyprostowania nogi . Mam ja caly czas zgieta.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm
    wygląda na to że powinnyście wszystkie na jakiś czas opuścić forum, przejść na dietę,oczyścić organizm z syfu,zrezygnować z alkoholu i używek, wyrzucic testy, wyciszyć emocje, zapomnieć o staraniach...i wrócić :) idealna kuracja dla staraczek

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to świnia
    na każdym kroku trzeba kłamać
    mnie lekarz załatwił bo mówi że albo gips albo usztwniacz od pachwiny do połowy łydki
    myślę sobie druga opcja lepsza bo mogę się kąpać itd
    facet dał mi jakiś za ponad stówe
    wracam do wwy i...jeden lekarz drugi skierowanie na operacje i trafiłam do szpitala mswia i tam się dowiaduję że mam zły usztywniacz bo powinnam mieć z pokrętłem gdzie co tydz zmienia się kąt zgięcia nogi i leczenie bedzie dłuższe
    skierowali mnie na rezonans bo rtg i usg nie wiele dawało i wyszło ze wszystko samo się zagoiło :-) a szłam już spakowana na operację
    chyba ze strachu ;-) samo się zagoiło
    i tak jak radzą dziewczyny duuuuuużo zimnych okładów.. to na prawdę pomaga i przyspiesza leczenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:17

samira, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hmmmm
    wygląda na to że powinnyście wszystkie na jakiś czas opuścić forum, przejść na dietę,oczyścić organizm z syfu,zrezygnować z alkoholu i używek, wyrzucic testy, wyciszyć emocje, zapomnieć o staraniach...i wrócić :) idealna kuracja dla staraczek
    Moze masz racje.

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hmmmm
    o na pewno...ja alkoholu i forum nie rzucam...., testy ewentualnie...;)

samira, Bursztyn, Niuta, Kate 75, Myszonek, Mango, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu - jeszcze się wycwanisz....i chciałaś płacić prywatnie....trzeba było tak jak Reni mówi - na ostry dyżur z umierającą miną i wtedy muszą przyjąć i zrobić badania za darmo...no chyba, że nie jesteś ubezpieczona...

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja mogę opuścić dietę, przejść na alkohol i używki, wyciszyć starania, bo czasami zdarzy się coś tam głośniej... ;-)
    EwaT wrote:
    hmmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:30

Bursztyn, Alis, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmisiu - jeszcze się wycwanisz....i chciałaś płacić prywatnie....trzeba było tak jak Reni mówi - na ostry dyżur z umierającą miną i wtedy muszą przyjąć i zrobić badania za darmo...no chyba, że nie jesteś ubezpieczona...
    Cale zycie jestem ubezpieczona i cale zycie chodze prywatnie bo panstwowka mnie doprowadza do szalu.

Reni, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samira smaruje zelami. Nie mialam opuchlizny, nie widac siniaka. Boli przy probie wyprostowania nogi . Mam ja caly czas zgieta.
    to nie za wesoło ,mam nadzieję ze to nic poważnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    90 procent dzieci w domach dziecka pochodzi z rodzin patologicznych gdzie zla dieta, alkohol i uzywki sa podstawa egzystencji i co i ciaz pelno.

Bursztyn, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    90 procent dzieci w domach dziecka pochodzi z rodzin patologicznych gdzie zla dieta, alkohol i uzywki sa podstawa egzystencji i co i ciaz pelno.

genialnie

polarmiś lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wlasnie i tu znowu musze i chce Cie poprzec. Czytam i czytam i nie moge sie doczytac o co ta burza w szklance wody. kobiet sie dziela na te co maja dzieci i nie maja. Na te co maja i chca jeszcze i na te co maja i kolejnego nie chca. Na te co nie maja i staraja sie o dziecko i na te co nie maja i bardzo nie chca miec dzieci. Forum jest dla tych, ktore maja i nie maja a bardzo chca. Wszystkie jestesmy rowne w tych staraniach .

Czytam trzeci raz i staram się przypisać do której kategorii ;-)

samira, Kate 75, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sadze by ktoras z dziewczyn naduzywala uzywek. Ja w okresie powulacyjnym mam opory z piciem alkoholu - stad tez testy bo sylwester wszyscy sie bawia a ja na rozdrozu...... A czasami resecik jest potrzebny!!!!

samira, Reni, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i może trafić się też taka co nie ma a musi mieć, bo wypada..
    ale u Nas na forum chyba takiej nie ma :-)
    mysza1975 wrote:

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

ciekawa rzecz żę ludzie muszą do czegoś 'należeć' zawsze, kategorii, religii czy zbieraczy znaczków pocztowych

Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja ostatni raz nadużyłam prawie dwa lata temu na moim panieńskim ;-) uuuu działo się haha
    a tak mój wyczyn to teraz w sylwka 3 (kieliszki) szampony czy tam szampany ;-)
    nie wiem ale od jakiś 4,5 lat prawie nie piję.. nie cierpię tego stanu na drugi dzień..
    ale fakt po owu bardziej zwracam na to uwagę :-) to już siedzi chyba w głowie..a może a może .. lepiej nie itd ;-)
    polarmiś wrote:
    Nie sadze by ktoras z dziewczyn naduzywala uzywek. Ja w okresie powulacyjnym mam opory z piciem alkoholu - stad tez testy bo sylwester wszyscy sie bawia a ja na rozdrozu...... A czasami resecik jest potrzebny!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:33

samira, EwaT, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ciekawa rzecz żę ludzie muszą do czegoś 'należeć' zawsze, kategorii, religii czy zbieraczy znaczków pocztowych[/

Bo razem razniej, zeby nie powiedziec w kupie razniej - bo zaraz to zinterpretujesz odpowiednio:-)

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 2011 2012 2013 2014 2015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ