35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
popieram i jaBozia3 wrote:ja też popieram - ktoś musi tworzyć język forumowy - bzykoserca, dupiszony, PRL i inne (orła cień - uważam, że masz rację - oznacza to negatyw, a nie cień cienia. Cień cienia to cień cienia, a orła cień to orła cień - jaka inteligentna wypowiedź
)
nick nieaktualny, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
nick nieaktualny, anna maria, mysza1975, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie i tu znowu musze i chce Cie poprzec. Czytam i czytam i nie moge sie doczytac o co ta burza w szklance wody. kobiet sie dziela na te co maja dzieci i nie maja. Na te co maja i chca jeszcze i na te co maja i kolejnego nie chca. Na te co nie maja i staraja sie o dziecko i na te co nie maja i bardzo nie chca miec dzieci. Forum jest dla tych, ktore maja i nie maja a bardzo chca. Wszystkie jestesmy rowne w tych staraniach .Bursztyn wrote:nikt tego nigdzie nie napisal ze powinny sie zamknac
nick nieaktualny, Bozia3, sjoanka, Bursztyn, Myszonek, gosia7122, malgos741, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
Bozia a to nie chodzi czasem o zatoki?
nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia mam to samo tylko obu zatok szczękowych to nic poważnego (pytałam moją nową laryngolog) ale fakt od tego może go boleć głowa !!Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
właśnie jutro do niej idę żeby na to coś poradziła,i już będę miała wynik z wymazu z gardła (mam nadzieje ze bakterii nie wykryli a ona dokładnie bada i z przezornością przepisuje medykamenty szczególnie jak powiedziałam ze staram się o dziecko...
Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie wiadomo o co chodzi ale ładnie brzmi
jak u mnie na tomografii
zapalenie wyrostków sutkowych.... jak gdzieeeeeee sutki w szczęce?
no koniec świata
a tak poważnie to chyba lekarze kumają o co biega w tych ich rozpiskach..Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
nick nieaktualny, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
nie mam pojęcia, a lekarki neurolog zapytam dopiero na początku marca - bo wtedy będę mieć też wynik z EEG.slash wrote:Bozia a to nie chodzi czasem o zatoki?
Dzięki samirka - to mnie uspokoiłaś trochę. On kiedyś miał wstrząs mózgu - bałam się o to, ale jeśli to zatoki to ok.....
Dziewczyny dziś rano wstałam o 7.00, żeby zapisać młodego do ortodonty. Przychodnia dostała kontrakt, więc na fundusz mogą go prowadzić (cała kuracja z aparatem to koszt. ok 5000 zł) więc czuję się, jakbym zarobiła te pieniądze. Przychodnia otwarta od 8.00. Ja byłam chwilę po 7.00, byłam już 30sta w kolejce, a za mną ustawiło się chyba ze 100 osób. PO 3 godzinach było po terminach - do lipca wszystko zajęte. Współczuję tym, którzy przegapili dzisiaj ten dzień. A cieszę się tym bardziej, że M w lipcu kończy 12 lat i potem już nie refundują...
Reni, nick nieaktualny, mysza1975, Myszonek, malgos741, Lucky, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zatoki klinowe polozone są na wysokosci oczu, z tym, ze geboko - najglebiej ze wszystkich zatok ,jesli pojawia sie tam stan zapalny to trzeba to koniecznie leczyc, najpierw zachowawczo, jesli nie daje rezultatu - to w szczegolnych przypadkach operacyjnie- jesli np.wystepuje temp., lub ciemieniowe bole glowy. Mam jednak nadzieje ze zabiegnie bedzie ko0nieczny. Ale i tak musi wypowiedziec sie lekarz.Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiadomo o co chodzi ale ładnie brzmi
jak u mnie na tomografii
zapalenie wyrostków sutkowych.... jak gdzieeeeeee sutki w szczęce?
no koniec świata
a tak poważnie to chyba lekarze kumają o co biega w tych ich rozpiskach..
Pewnikiem chodzi o wyrostek sutkowaty kosci skroniowej
Lucky lubi tę wiadomość
-
dzięki - może dlatego nieraz tak bardzo boli go głowa...Bursztyn wrote:Zatoki klinowe polozone są na wysokosci oczu, z tym, ze geboko - najglebiej ze wszystkich zatok ,jesli pojawia sie tam stan zapalny to trzeba to koniecznie leczyc, najpierw zachowawczo, jesli nie daje rezultatu - to w szczegolnych przypadkach operacyjnie- jesli np.wystepuje temp., lub ciemieniowe bole glowy. Mam jednak nadzieje ze zabiegnie bedzie ko0nieczny. Ale i tak musi wypowiedziec sie lekarz.
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasami musi dojsc do spiecia bo albo jestesmy przed @ - a jej nie chcemy albo po i zblizamy sie do godziny szczytu a tu taki samiec odmawia wspolpracy albo po szczycie i w okresie oczekiwania na rezultaty. Jestesmy poddane premanentnemu stresowi!!!! A jak juz pojawi sie plusik to stres czy wszystko ok, czy dziecko zdrowe itp. Jak tu nie wariowac!
nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek, Mango, malgos741, Viv78, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:a tu taki samiec odmawia wspolpracy
A czy potrzebuje ktoras samca do wspolpracy?
Bo moj to by ostatnio wspolpracowal za 3 ( a robote swoja w koncu zrobil ), a mi sie tak ostatnio nieeeeeeee chceeeeeeeeeeee... 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Mango, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.
nick nieaktualny, malgos741, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMojemu sie bardzo chce ale nie wtedy kiedy trzeba!!!! Ale bede pamietala. Dzieki!Pusurek wrote:A czy potrzebuje ktoras samca do wspolpracy?
Bo moj to by ostatnio wspolpracowal za 3 ( a robote swoja w koncu zrobil ), a mi sie tak ostatnio nieeeeeeee chceeeeeeeeeeee... 
nick nieaktualny, Mango, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
na ostry dyżur się jedzie, że wyrżnęłaś orła
i od razu Cię przyjmują.. Fakt jak się załatwiłam w Zakopcu dzień przed Sylwkiem to musiałam odsiedzieć w kolejce ale godz dwie jest ok
polarmiś wrote:Bylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.
nick nieaktualny, Myszonek, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny