35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja też popieram - ktoś musi tworzyć język forumowy - bzykoserca, dupiszony, PRL i inne (orła cień - uważam, że masz rację - oznacza to negatyw, a nie cień cienia. Cień cienia to cień cienia, a orła cień to orła cień - jaka inteligentna wypowiedź
)
samira, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
samira, anna maria, mysza1975, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nikt tego nigdzie nie napisal ze powinny sie zamknac
samira, Bozia3, sjoanka, Bursztyn, Myszonek, gosia7122, malgos741, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
Bozia a to nie chodzi czasem o zatoki?samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
właśnie jutro do niej idę żeby na to coś poradziła,i już będę miała wynik z wymazu z gardła (mam nadzieje ze bakterii nie wykryli a ona dokładnie bada i z przezornością przepisuje medykamenty szczególnie jak powiedziałam ze staram się o dziecko...Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie wiadomo o co chodzi ale ładnie brzmi
jak u mnie na tomografii
zapalenie wyrostków sutkowych.... jak gdzieeeeeee sutki w szczęce?
no koniec świata
a tak poważnie to chyba lekarze kumają o co biega w tych ich rozpiskach..Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).samira, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Bozia a to nie chodzi czasem o zatoki?
Dzięki samirka - to mnie uspokoiłaś trochę. On kiedyś miał wstrząs mózgu - bałam się o to, ale jeśli to zatoki to ok.....
Dziewczyny dziś rano wstałam o 7.00, żeby zapisać młodego do ortodonty. Przychodnia dostała kontrakt, więc na fundusz mogą go prowadzić (cała kuracja z aparatem to koszt. ok 5000 zł) więc czuję się, jakbym zarobiła te pieniądze. Przychodnia otwarta od 8.00. Ja byłam chwilę po 7.00, byłam już 30sta w kolejce, a za mną ustawiło się chyba ze 100 osób. PO 3 godzinach było po terminach - do lipca wszystko zajęte. Współczuję tym, którzy przegapili dzisiaj ten dzień. A cieszę się tym bardziej, że M w lipcu kończy 12 lat i potem już nie refundują...Reni, samira, mysza1975, Myszonek, malgos741, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:odebrałam wyniki z tomografii - wygląda, że wszystko ok i w normie oprócz ostatniego zdania, którego nie kumam - może któraś ma doświadczenie i mi podpowie? "Okrężne, zapalne zgrubienia śluzówki prawej zatoki klinowej).
samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiadomo o co chodzi ale ładnie brzmi
jak u mnie na tomografii
zapalenie wyrostków sutkowych.... jak gdzieeeeeee sutki w szczęce?
no koniec świata
a tak poważnie to chyba lekarze kumają o co biega w tych ich rozpiskach..
Pewnikiem chodzi o wyrostek sutkowaty kosci skroniowejLucky lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zatoki klinowe polozone są na wysokosci oczu, z tym, ze geboko - najglebiej ze wszystkich zatok ,jesli pojawia sie tam stan zapalny to trzeba to koniecznie leczyc, najpierw zachowawczo, jesli nie daje rezultatu - to w szczegolnych przypadkach operacyjnie- jesli np.wystepuje temp., lub ciemieniowe bole glowy. Mam jednak nadzieje ze zabiegnie bedzie ko0nieczny. Ale i tak musi wypowiedziec sie lekarz.
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasami musi dojsc do spiecia bo albo jestesmy przed @ - a jej nie chcemy albo po i zblizamy sie do godziny szczytu a tu taki samiec odmawia wspolpracy albo po szczycie i w okresie oczekiwania na rezultaty. Jestesmy poddane premanentnemu stresowi!!!! A jak juz pojawi sie plusik to stres czy wszystko ok, czy dziecko zdrowe itp. Jak tu nie wariowac!
samira, Bursztyn, Myszonek, Mango, malgos741, Viv78, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:a tu taki samiec odmawia wspolpracy
A czy potrzebuje ktoras samca do wspolpracy?Bo moj to by ostatnio wspolpracowal za 3 ( a robote swoja w koncu zrobil ), a mi sie tak ostatnio nieeeeeeee chceeeeeeeeeeee...
samira, polarmiś, Myszonek, Mango, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.
samira, malgos741, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A czy potrzebuje ktoras samca do wspolpracy?
Bo moj to by ostatnio wspolpracowal za 3 ( a robote swoja w koncu zrobil ), a mi sie tak ostatnio nieeeeeeee chceeeeeeeeeeee...
Pusurek, Mango, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
na ostry dyżur się jedzie, że wyrżnęłaś orła
i od razu Cię przyjmują.. Fakt jak się załatwiłam w Zakopcu dzień przed Sylwkiem to musiałam odsiedzieć w kolejce ale godz dwie jest ok
polarmiś wrote:Bylam w szpitalu ale wizyte pani mi zaproponowala na 18 stycznia ( jutro wracam do domu), poprosilam o odplatne usg lub rezonans - nie ma takiej mozliwosci. Jedyny ortopeda przyjmuje prywatnie dzisiaj od 16-stej. Ale co mi po takiej wizycie. Musze poczekac na powrot do domu a tu sobota, niedziela i poniedzialek Trzech Kroli a we wtorek pierwszy dzien do pracy, a ja chodzic nie moge. Nie moge wyprostowac nogi w kolanie. To sie narobilo.samira, Myszonek, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny