35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
jeśli chodzi o kolory to uwielbiam ciepłe kojarzące się z plażą pustynią palmami wakacjami
ptasie mleczko.. http://www.leroymerlin.pl/farby/farby-scienne-i-sufitowe/farby-scienne-kolorowe/farba-lateksowa-do-scian-i-sufitow-jednowarstwowa-luxens,p162535,l749.html na ścianie trochę bardziej żywa fresh
jeśli chodzi o fajki to jaki 18letni palacz mam prawo na ten temat się wypowiedzieć.. nieodpowiedzialność matki jeśli pali w ciąży a potem płacz i zgrzytanie zębami, ze dziecko chore. Jeśli urodzi się zdrowie to szczęście ale nie zawsze tak jest.
Pamiętam jak koleżanka z byłej pracy wychodziła na fajka z ogromnym brzuszydłem do 9 msc i na przerwie złapały bóle..pojechała prosto na porodówkę.. urodziła chłopca..niestety miał problemy z oddychaniem i z krążeniem..leczenie operacja więc nikt mnie nie przekona, że palenie nie ma znaczenia.. tak samo jeśli chodzi o alkohol..
nie i koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 22:10
nick nieaktualny, Iwone, Myszonek, Lucky, nick nieaktualny, EwaT, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam i życzę miłego dnia.

U mnie nowy cykl.
Reni zgadzam się z tobą.
Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyWitam,
ja popołudniem idę zarabiać,
papierosy zniszczyły zdrowie płodu, którym był kiedyś mój mąż, więc nienawidzę teściowej.
Więc niech ktoś napisze, że widział palącą ciężarną i jej nic i dziecko zdrowe, a kto widział wyniki dziecka po latach?
Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, EwaT, nick nieaktualny, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to jest podobnie jak z rakiem płuc - fajki niszczą płuca, ale nie każdy palacz umiera na raka. Podobnie osoba niepaląca często tego raka płuc ma. Ja widziałam i znam czwórkę już prawie dorosłych ludzi - wszyscy zdrowi - matka paliła w każdej ciąży. CO nie znaczy, że ja to popieram....ale więcej znaczą jednak geny...dojrzała wrote:Witam,
ja popołudniem idę zarabiać,
papierosy zniszczyły zdrowie płodu, którym był kiedyś mój mąż, więc nienawidzę teściowej.
Więc niech ktoś napisze, że widział palącą ciężarną i jej nic i dziecko zdrowe, a kto widział wyniki dziecka po latach?
Ja przed pierwszą ciążą rok wcześniej rzuciłam palenie, bo nie wyobrażałam sobie innej sytuacji- nie palę do dziś, a paliłam czasami po 2 paczki dziennie przez 12lat...ale wiem, że często jest inaczej i też to rozumiem
Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, EwaT, Iwone, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
oj jak trudno dziś się zwlec było z łóżka do pracy
Małgoś, przytulam i kciuczę na nowy cykl!
Aga jestem myślami z Tobą
my intensywnie działamy, niech to będzie NASZ CYKL
ale oczywiście może być i WASZ
buźki na nowy tydzień
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się w wtorkowy pracujący dzień

Nie było mnie trochę a tu tyle postów. Pobieżnie przeczytałam i widzę, że są nowe dziewczyny. Witajcie Nict i Paszczakin
Aga trzymam kciuki za dzisiejsze badania, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze
Inessko trzymam kciuki za twoją dzisiejszą betę, niech będzie wysoka i da ci spokój i nadzieję na spokojną zdrową ciążę. Przykro, że te mdłości Cię tak męczą
Mysza odezwij się jak możesz, martwię się o Ciebie
Małgoś przytulam
Polarmisiu chyba odbierasz wyniki rezonasu kolana, napisz co i jak, mam nadzieję, ze to tylko stłuczenie
A co do oczywistości co wolno a czego nie wolno w stanie błogosławionym, zgadzam się z nimi i nie będę dyskutować z oczywistościami, natomiast innym pozostawiam to ich sumieniu i poczuciu odpowiedzialności
O skrajnych zachowaniach nie piszę bo to odrębne przypadki.
Wszystkim miłego pierwszego pracującego dnia po długim weekendzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 10:24
nick nieaktualny, Lucky, malgos741, Myszonek, nick nieaktualny, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane

Życze spokojnego tygodnia
Aga pamietam dzisiaj
Polarmiś mam nadzieje,ze wynik bedzie dobry
Pamietam o każdej z Was buziaki

A beta dopiero około 15 najwcześniej.
Lucky, Kate 75, malgos741, Myszonek, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny! Trafila mi sie wczoraj fasolka w ciescie krolow, a raczej migdal, takze czekam teraz na swoja fasolke. Od dzisiaj powinnam zaczac mierzyc temp i tak sie zastanawiam czy tego nie olac w tym cyklu. Strasznie duzo jednak ten wykres nadziei robi, jak dotad niepotrzebnie.
nick nieaktualny, Kate 75, Lucky, Myszonek, EwaT, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, mysza1975, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Lejdis
Mam dosc zimna i ciemnosci, niniejszym od dzis czekam na wiosne.
Agus, kciuki na badaniu
Inessa, trzymam za dobra bete
Witam nowe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 11:23
Kate 75, Lucky, Myszonek, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No ogólnym forum, któraś z dziewczyn zamieściła link do stronki z promocjami w klinikach niepłodności na m-c styczeń, można skorzystać, jak ktoś potrzebuje.
http://www.nasz-bocian.pl/styczen%202014%20promocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 10:41
Lucky, nick nieaktualny, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gratuluje pierwszej fasolkiSimba wrote:Czesc Dziewczyny! Trafila mi sie wczoraj fasolka w ciescie krolow, a raczej migdal, takze czekam teraz na swoja fasolke. Od dzisiaj powinnam zaczac mierzyc temp i tak sie zastanawiam czy tego nie olac w tym cyklu. Strasznie duzo jednak ten wykres nadziei robi, jak dotad niepotrzebnie.

temp.warto mierzyc bo poznajesz swoj organizm, a nadzieji nie robi wykres tylko nasze glowy, i cale szczescie ze ta nadzieje caly czas jest
Lucky, Simba, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn - piękna wiosna u Ciebie
. Tak pomyślałam sobie, że w razie czego to przynajmniej na in vitro zaoszczędzisz jakby co- bo chyba w UK do 40 roku życia - raz refundują.... Znajomej znajoma urodziła śliczne bliźniaki - dwóch chłopców ostatnio właśnie za darmo..
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie nie wiem, czy zalapalabym sie, bo 40 bede miala tylko do czerwcaBozia3 wrote:Bursztyn - piękna wiosna u Ciebie
. Tak pomyślałam sobie, że w razie czego to przynajmniej na in vitro zaoszczędzisz jakby co- bo chyba w UK do 40 roku życia - raz refundują.... Znajomej znajoma urodziła śliczne bliźniaki - dwóch chłopców ostatnio właśnie za darmo..
poza tym nie wiem czy chcialabym in vitro w razie czego.
Acha, zapomnialam Wam powiedziec ze moj lekarz zaproponowal, ze jesli bede miala problemy z zajsciem w ciaze to wypisuje mi w kazdej chwili skierowanie do klinki plodnosci.
EwaT, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Mango, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Acha, no i jeszcze sobie pomyslalam, ze ja to dziwna jednak jestem- rok siedze na tym forum a sprobowalam zajsc w ciaze tylko raz w dziwnym cyklu, w ktorym niewiadomo bylo o co chodzi...zwlekam, czekam, nie probuje....
No nic, sprzatanie pod beretem trwa, mam nadzieje ze przyniesie dobre wyniki
nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Kate 75, Reni, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
też miałam takie ostatnio przemyślenia na Twój temat...szczególnie jak obrywał po głowie Twój mąż - a raczej jego praca...ale przecież pamiętam poprzednie miesiące - kiedy on był na miejscu, a Ty upierałaś się, że nie chcesz się starać - bo praca dyplomowa, obrona (hmm promotor itd...Bursztyn wrote:Acha, no i jeszcze sobie pomyslalam, ze ja to dziwna jednak jestem- rok siedze na tym forum a sprobowalam zajsc w ciaze tylko raz w dziwnym cyklu, w ktorym niewiadomo bylo o co chodzi...zwlekam, czekam, nie probuje....
No nic, sprzatanie pod beretem trwa, mam nadzieje ze przyniesie dobre wyniki
)Może teraz będzie Wasz czas
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość