35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
jeśli chodzi o kolory to uwielbiam ciepłe kojarzące się z plażą pustynią palmami wakacjami
ptasie mleczko.. http://www.leroymerlin.pl/farby/farby-scienne-i-sufitowe/farby-scienne-kolorowe/farba-lateksowa-do-scian-i-sufitow-jednowarstwowa-luxens,p162535,l749.html na ścianie trochę bardziej żywa fresh
jeśli chodzi o fajki to jaki 18letni palacz mam prawo na ten temat się wypowiedzieć.. nieodpowiedzialność matki jeśli pali w ciąży a potem płacz i zgrzytanie zębami, ze dziecko chore. Jeśli urodzi się zdrowie to szczęście ale nie zawsze tak jest.
Pamiętam jak koleżanka z byłej pracy wychodziła na fajka z ogromnym brzuszydłem do 9 msc i na przerwie złapały bóle..pojechała prosto na porodówkę.. urodziła chłopca..niestety miał problemy z oddychaniem i z krążeniem..leczenie operacja więc nikt mnie nie przekona, że palenie nie ma znaczenia.. tak samo jeśli chodzi o alkohol..
nie i koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 22:10
samira, Iwone, Myszonek, Lucky, inessa, EwaT, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam i życzę miłego dnia.
U mnie nowy cykl.
Reni zgadzam się z tobą.Lucky, samira, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWitam,
ja popołudniem idę zarabiać,
papierosy zniszczyły zdrowie płodu, którym był kiedyś mój mąż, więc nienawidzę teściowej.
Więc niech ktoś napisze, że widział palącą ciężarną i jej nic i dziecko zdrowe, a kto widział wyniki dziecka po latach?Lucky, samira, inessa, Reni, EwaT, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dojrzała wrote:Witam,
ja popołudniem idę zarabiać,
papierosy zniszczyły zdrowie płodu, którym był kiedyś mój mąż, więc nienawidzę teściowej.
Więc niech ktoś napisze, że widział palącą ciężarną i jej nic i dziecko zdrowe, a kto widział wyniki dziecka po latach?
Ja przed pierwszą ciążą rok wcześniej rzuciłam palenie, bo nie wyobrażałam sobie innej sytuacji- nie palę do dziś, a paliłam czasami po 2 paczki dziennie przez 12lat...ale wiem, że często jest inaczej i też to rozumiem
Lucky, samira, inessa, Kate 75, EwaT, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
oj jak trudno dziś się zwlec było z łóżka do pracy
Małgoś, przytulam i kciuczę na nowy cykl!
Aga jestem myślami z Tobą
my intensywnie działamy, niech to będzie NASZ CYKL
ale oczywiście może być i WASZ
buźki na nowy tydzieńsamira, inessa, malgos741, bliska77, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się w wtorkowy pracujący dzień
Nie było mnie trochę a tu tyle postów. Pobieżnie przeczytałam i widzę, że są nowe dziewczyny. Witajcie Nict i Paszczakin
Aga trzymam kciuki za dzisiejsze badania, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze
Inessko trzymam kciuki za twoją dzisiejszą betę, niech będzie wysoka i da ci spokój i nadzieję na spokojną zdrową ciążę. Przykro, że te mdłości Cię tak męczą
Mysza odezwij się jak możesz, martwię się o Ciebie
Małgoś przytulam
Polarmisiu chyba odbierasz wyniki rezonasu kolana, napisz co i jak, mam nadzieję, ze to tylko stłuczenie
A co do oczywistości co wolno a czego nie wolno w stanie błogosławionym, zgadzam się z nimi i nie będę dyskutować z oczywistościami, natomiast innym pozostawiam to ich sumieniu i poczuciu odpowiedzialności
O skrajnych zachowaniach nie piszę bo to odrębne przypadki.
Wszystkim miłego pierwszego pracującego dnia po długim weekendzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 10:24
inessa, Lucky, malgos741, Myszonek, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Życze spokojnego tygodnia
Aga pamietam dzisiaj
Polarmiś mam nadzieje,ze wynik bedzie dobry
Pamietam o każdej z Was buziaki
A beta dopiero około 15 najwcześniej.Lucky, Kate 75, malgos741, Myszonek, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny! Trafila mi sie wczoraj fasolka w ciescie krolow, a raczej migdal, takze czekam teraz na swoja fasolke. Od dzisiaj powinnam zaczac mierzyc temp i tak sie zastanawiam czy tego nie olac w tym cyklu. Strasznie duzo jednak ten wykres nadziei robi, jak dotad niepotrzebnie.
inessa, Kate 75, Lucky, Myszonek, EwaT, samira, Niuta, bliska77, mysza1975, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Lejdis
Mam dosc zimna i ciemnosci, niniejszym od dzis czekam na wiosne.
Agus, kciuki na badaniu
Inessa, trzymam za dobra bete
Witam nowe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 11:23
Kate 75, Lucky, Myszonek, EwaT, samira, bliska77, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No ogólnym forum, któraś z dziewczyn zamieściła link do stronki z promocjami w klinikach niepłodności na m-c styczeń, można skorzystać, jak ktoś potrzebuje.
http://www.nasz-bocian.pl/styczen%202014%20promocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 10:41
Lucky, inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czesc Dziewczyny! Trafila mi sie wczoraj fasolka w ciescie krolow, a raczej migdal, takze czekam teraz na swoja fasolke. Od dzisiaj powinnam zaczac mierzyc temp i tak sie zastanawiam czy tego nie olac w tym cyklu. Strasznie duzo jednak ten wykres nadziei robi, jak dotad niepotrzebnie.
temp.warto mierzyc bo poznajesz swoj organizm, a nadzieji nie robi wykres tylko nasze glowy, i cale szczescie ze ta nadzieje caly czas jestLucky, Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn - piękna wiosna u Ciebie
. Tak pomyślałam sobie, że w razie czego to przynajmniej na in vitro zaoszczędzisz jakby co- bo chyba w UK do 40 roku życia - raz refundują.... Znajomej znajoma urodziła śliczne bliźniaki - dwóch chłopców ostatnio właśnie za darmo..
Bursztyn, inessa, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - piękna wiosna u Ciebie
. Tak pomyślałam sobie, że w razie czego to przynajmniej na in vitro zaoszczędzisz jakby co- bo chyba w UK do 40 roku życia - raz refundują.... Znajomej znajoma urodziła śliczne bliźniaki - dwóch chłopców ostatnio właśnie za darmo..
poza tym nie wiem czy chcialabym in vitro w razie czego.
Acha, zapomnialam Wam powiedziec ze moj lekarz zaproponowal, ze jesli bede miala problemy z zajsciem w ciaze to wypisuje mi w kazdej chwili skierowanie do klinki plodnosci.
EwaT, Simba, inessa, samira, bliska77, grosza, Mango, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Acha, no i jeszcze sobie pomyslalam, ze ja to dziwna jednak jestem- rok siedze na tym forum a sprobowalam zajsc w ciaze tylko raz w dziwnym cyklu, w ktorym niewiadomo bylo o co chodzi...zwlekam, czekam, nie probuje....
No nic, sprzatanie pod beretem trwa, mam nadzieje ze przyniesie dobre wynikiinessa, Alis, samira, bliska77, malgos741, Kate 75, Reni, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Acha, no i jeszcze sobie pomyslalam, ze ja to dziwna jednak jestem- rok siedze na tym forum a sprobowalam zajsc w ciaze tylko raz w dziwnym cyklu, w ktorym niewiadomo bylo o co chodzi...zwlekam, czekam, nie probuje....
No nic, sprzatanie pod beretem trwa, mam nadzieje ze przyniesie dobre wyniki)Może teraz będzie Wasz czas
Bursztyn, inessa, samira, bliska77, Mango, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość