35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg przykładu "pouczających wszechwiedzących" to mam jeszcze 4 lata, ale nie zamierzam czekać i brać złego przykładu, trzeba uczyć się na błędach starszych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 22:15
Bursztyn, samira, inessa, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Wg przykładu "pouczających wszechwiedzących" to mam jeszcze 4 lata, ale nie zamierzam czekać i brać złego przykładu, trzeba uczyć się na błędach starszych
przecież napisałam że gdybym miała taką możliwość to próbowałabym wczesniej
więc nie daje złego przykładu -
Dziewczyny miło było, pogadać, skonfrontować swoje obawy i lęki, poznać spojrzenie innych, ale co dobre wszystko ma swój koniec
Miłych snów i spokojnej nocy dla wszystkich
P.S. Tak sobie myślę, że sukces "psuje niektórych ludzi".mysza1975, malgos741, Bursztyn, Parka, Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myślę że nie odbije.
U niektórych na pewne rzeczy przychodzi czas póżniej. A jeśli nie czuję się tego to czegoś się nie robi. I mówię tu o sobie.
Ja nie czułam wczesniej potrzeby więc nie brałam się za rozmnażanie, a po drugie faceta ktorego uwazam ze będzie ojcem moich dzieci i tata dla nich mam obok siebie będać juz po 30tce. Więc los czasem sam pisze scenariusze i wcale teg nie żałuję że tyle czekałam na tego właściwego.
Teraz to juz naprawdę zmykam papapapapaacałuski sto dwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:56
mysza1975, Kate 75, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
dla niedomyślnych: przez siłe wyższą rozumiem czynnik niezalezny odemnie, czyli:śmierć lub chorobę, nie stwora ze skrzydłamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:57
-
No a jak!
I gada ze mna..a czasamu dyskutuje i nie chodzi o szczekanie czy warczenie to takie dziwne dźwięki między ziewaniem a gulgotaniem hahaBursztyn, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość