35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hehehe, od przystojnego lekarza...jeszcze jej sie spodoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 09:48
Bursztyn, Bozia3, inessa, malgos741, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Witajcie!
Na pierwszym miejscu "stare" koleżanki witam serdecznie bardzo bardzo bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 09:51
bliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:W Krynicy w szpitalu nic nie chcieli zrobic nawet za kase a nie wiedzialam, ze to trzeba na izbe przyjec choc nie umieralam:-) zaraz po powrocie w sobote o 21.10 pojechalam na rezonans i wyniki przyszly dopiero wczoraj poznym popoludniem. Rano do panstwowego ortopedy sie nie dostalam- termin na przyszly tydzien. Wiec zapisalam sie na pierwsza wolna wizyte w prywatnej klinice dzisiaj o 11. Walcze przeciez! I wczoraj mialam pierwszy dzien w pracy ale nie wiem jak to sie skonczy:-)
lubie bardzo krynice i Nowy Saczto tak na marginesie haha
inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Az sie boje a zalozylam bawelniane majciochy, obciach. Nici z doktorka:-)
- szansa jest..
Dorka71 witaj - kupę lat. Miałam od Ciebie zaproszenie do znajomych, które nie działało - coś miałaś pokiełbaszone z funkcjami chyba..bliska77, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze akurat lubi bawelne? zreszta majty i tak zdejmujesz skoro na gola dupe....
bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No ale on to chyba od kolanek a one takie sobie, serca i ..... Nie zdobede. Trudno. Za to maz sie uaktywnil a ja fikolkow nie moge....
no coz, dobry i maz....bedzie stacjonarnie bez akrobacjibliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zastanawia mnie jak to działa na niektórych ludzi - ja gdybym zobaczyła swojego faceta w lateksie z pejczem - to chyba bym dostała ataku śmiechu, a nie podniecenia - ale może jakaś atmosfera specjalna się buduje jednak...
inessa, Myszonek, malgos741, Kate 75, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale od seksownych majciochow sie zaczyna a tu nawet gru wstepnej, jestem spalona na wejsciu.
Dorka fajnie ze wszystko sie ulozylo .Bursztyn, inessa, Myszonek, malgos741, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga się nam ożywiła na wieść o laniu po dupie..
Ty Aguś to sobie mleczka nalej...albo się meliski napij..a takie szaleństwa zostaw nam...
, co do libido, nie wiem jak bedzie teraz ale w drugiej połowie ciąży z córka, nie dawałam mężowi spokoju, obecnie z moich obserwacji wynika że też wzrasta ale póki co lekarz zabronił, pozostają więc inne sposoby
Bursztyn, inessa, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość