X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On tez chce mnie szyc ale to szpital prywatny taka operacja mnie szczysci finansowo. Pomysle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 13:45

Lucky, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku, Inessa ma rację, tez skonsultowałabym to z innym lekarzem, jak powie to samo, to cóż, mus to mus, współczuję

inessa, polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahahah doigrałaś się!
    teraz będziesz cierpieć...
    a tak poważnie to lipa.. moja droga.. artoskopia rehabilitacja.. to chyba nie popracowałaś sobie..
    przykro mi moja droga będziesz leżeć
    polarmiś wrote:
    Ojojoj. Zerwana lekotka, chce mnie polozyc na stol! Czekam na rentgen. Kurwa to nie brzmi dobrze.

bliska77, samira, inessa, polarmiś, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem tak
    załatwiłam się przed sylwkiem.. a w lipcu miałam ślub
    musiałam szybko stanąć na nogi
    zeszło mi się do końca czerwca a i tak dobrze, że w kościele do klękania miałam podpórkę pod tyłek .. a o jakiś tam ekstra tańcach też nie było mowy..
    po operacji trochę dłużej może się goić.. ale im szybciej zaczniesz rehabilitację tym lepiej więc tu nie wolno zwlekać
    ja jak wyprostowałam pewnego dnia kolano takie uczucie jakby coś trzymało i nagle pękło puściło to się ze szczęścia poryczałam
    jeśli możesz sobie pozwolić to wal prywatnie a jak nie
    to grzej na Górczewską do Atisu tam jest fabryka kolan i chyba mają krótkie terminy
    ja swoje na Wołoskiej leczyłam
    polarmiś wrote:
    On tez chce mnie szyc ale to szpital prywatny taka operacja mnie szczysci finansowo. Pomysle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 12:01

inessa, bliska77, samira, Bursztyn, polarmiś, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki
    u nas leje :) ale ciepło
    ale naprodukowałyście

Dorka witaj znowu
    wita tez nowe koleżanki, przepraszam że z opóźnieniem! życzę powodzenia na nowej drodze termometrowego zycia

brakuje mi Cafe :(

Inesso piękna beta! trzymaj się tam

Polarmisiu dbaj o nogę! nie daj się służbie zdrowia

Boziu i jak się masz?

inessa, bliska77, polarmiś, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, współczuję serdecznie. Mój brat sobie kolano ze 20 lat temu na nartach załatwił i potem dobre kilka lat (koło 10) wciąż się coś działo. Operacje takie i siakie, ale jakoś doszedł z tym do ładu i dalej na nartach jeździ.

Ja ze sportów obecnie wybieram jogę - powoli, bezpiecznie, na macie i zawsze pokazują jak się ruszyć, żeby się nie uszkodzić. Już byłam dwa razy w ciąży i zamierzam się tego trzymać. Jak mi trochę brzuch urośnie to się przeniosę na jogę dla ciężarnych :)

Inessko, cieszę się, że wszystko dobrze. Trochę mi szkoda, że jesteśmy porozrzucane po tej Polsce, bo fajnie byłoby później z wózeczkiem na spacery razem pochodzić.

A dziś mdli mnie od rana i nie mogę się na pracy skupić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 12:21

polarmiś, inessa, Lucky, Bursztyn, Iwone, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Witam kobietki jestem zagoniona duuuzo sie dzieje wiec szybko zagladam i pozdrawiam

1. Inessa bardzo sie ciesze Twoimi wynikami <3

2. Ja tez zawsze mialam czas na dzieciaki i nie zaluje ze ich nie mialam wczesniej bo nie doswiadczylabym wszystkeigo tego co sprawilo ze jestem kim jestem i gdzie jestem teraz :) i tez zwisa mi totalnie jesli ktos mysli inaczej...

3. Mysza szczescia szczescia szczescia ;)

4. Lubie kwiatki Bursztyna

5. Nie lubie EwyT

Slodkich snow spiochy

Umarlam ze smiechu :D :D

inessa, Lucky, Bursztyn, Myszonek, polarmiś, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki . Jak wroce do domu to napisze. Na razie jestem w szoku ze to tak jakos powaznie.

inessa, Alis, Lucky, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ojojoj. Zerwana lekotka, chce mnie polozyc na stol! Czekam na rentgen. Kurwa to nie brzmi dobrze.

Sie zmiezdzyla, nieboraczka :( Czesta przypadlosc, niestety. Usuna albo przyszyja rozerwana czesc i po rehabilitacji bedzie ok. Nowka sztuka juz nie bedziesz ;) ale da sie zyc. Mowi Ci to zaawansowany kolanowy inwalida, zyjacy prawie bez lekatek i wiezadel krzyzowych w kolanach ;)
    A powaznie, jesli proponuja zabieg teraz, zrob to poki swieze, najwieksze sa szanse powodzenia, jesli zajmiesz sie tym zaraz po urazie. Bez zabiegu to sie troszke podgoi, ale kolano nie bedzie juz takie jak bylo. Trzymam kciuki! :)
    A, zapisz sie juz na rehabilitacje, bo do niej sa kolejki, a bez niej kolano nie dojdzie do sprawnosci.

Lucky, polarmiś, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, tak zrobie. Pojde jeszcze do innego lekarza coby potwierdzic diagnoze tego. Tak na wszelki wypadek.

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz przystojny, po czterdziectce. W pierwszych slowach mnie opierdolil ze jestem gruba! Ake rozbawilam go i byl potem slodki i mily, az sie chcialo ... Go skusic.

inessa, Iwone, Myszonek, Bursztyn, grosza, bliska77, Kate 75, Mango, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! :)

No ładnie Polarku, powiedziałabym, ze nawet chu...wo :(
    Dziewczyny pewnie mają rację, że trzeba ciąć, nie zazdroszczę, ale jak trzeba i można pomóc. Współczuję i przykro, że tak białe szaleństwo się skończyło. :(
    Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i jak najszybciej kolano doszło do sprawności <3

Miłego dzionka dla wszystkich :)

P.S. Alis z tą jogą to chyba bardzo dobry pomysł, a na pewno bezpieczny ;)

inessa, Bursztyn, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Czekam, doktorek ma juz 7 minutowe spoznienie.
    widocznie taj jak Ty, miał problem z ...dojściem.. na czas..;)

Polarmisiu trzymam kciuki - nic nie wiem o kolanach, więc nic nie doradzę - może skorzystaj z państwowej przychodni, żeby przeżyć...

Lucky czuję się ok - jakoś odpuściłam trochę, a raczej opadłam z sił - nie testuje, spokojnie czekam na to, co ma być. Myślelismy o inseminacji teraz w kolejnym cyklu, ale to jest w naszym przypadku 2500 do wydania, bo decydujemy się na tą skuteczniejszą, więc chyba jeszcze przeciągniemy jeden cykl i w lutym juz nieodwołalnie się decydujemy. Postaram się teraz już mnie pić, bo ostatnio poszaleliśmy okrutnie :)

inessa, polarmiś, bliska77, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniecznie idź
    mnie trzech lekarzy wysyłało na operację
    A za czwartym razem okazało się, że nie trzeba :-) uff...
    polarmiś wrote:
    Dzieki, tak zrobie. Pojde jeszcze do innego lekarza coby potwierdzic diagnoze tego. Tak na wszelki wypadek.

inessa, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z innej beczki ...zacny suchar ;-)
    na poprawę humoru dla Miśki

Pewna dziewczyna każdego dnia przychodziła na brzeg morza.
    I patykiem na piasku pisała komuś tam list...
    Fale nieustannie zmywały każde słowo.
    Ale dziewczyna wciąż starannie pisała nowe litery.
    A następnego dnia znów przychodziła na brzeg i znowu pisała list na piasku.
    A fale robiły swoje.
    I tak codziennie.
    Bo to debilka była.

Bozia3, inessa, Bursztyn, polarmiś, Alis, Panda, samira, bliska77, grosza, Kate 75, Parka, Mango, gosia7122, malgos741, mysza1975, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kawał super :)

inessa, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, rozbawilas mnie :)

Reni, inessa, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, tak sobie pomyslalam, ze moze jednak ta inseminacja (Evian?- jakos tak?) okaze sie strzalem w 10, bo wyglada na to ze z Toba wszystko ok, tylko moze A.ma troche slaba armie? Oni wtedy odwirowuja plemniki, wybieraja te najlepsze? juz nie pamietam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 13:32

inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, tak sobie pomyslalam, ze moze jednak ta inseminacja (Evian?- jakos tak?) okaze sie strzalem w 10, bo wyglada na to ze z Toba wszystko ok, tylko moze A.ma troche slaba armie? Oni wtedy odwirowuja plemniki, wybieraja te najlepsze? juz nie pamietam...
    Też tak myślę - zobaczymy :) Może mnie podstymulują na bliźniaki..;)bo do tej inseminacji stymulują dość ostro...no i wyniki są zachęcające - porównywalne do in vitro - czyli ok. 40 procent procedur kończy się pozytywnie..:)

inessa, Bursztyn, polarmiś, Panda, bliska77, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    koniecznie idź
    mnie trzech lekarzy wysyłało na operację
    A za czwartym razem okazało się, że nie trzeba :-) uff...
    Misiu, Renka ma racje, idz jeszcze do innego. Przytulam <3

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2058 2059 2060 2061 2062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ