35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale co Ty za głupoty gadasz..
jak już będzie usztywniacz to nie przeszkadza
ja miałam od pachwiny do połowy łydki.. i to nie przeszkadzało.. i to dopiero są akrobacje hahaha a jak boli to się zęby zaciska
polarmiś wrote:bliska77, polarmiś, Bursztyn, inessa, Kate 75, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu zaczniecie od masowania kolanapolarmiś wrote:Ale od seksownych majciochow sie zaczyna a tu nawet gru wstepnej, jestem spalona na wejsciu.
Dorka fajnie ze wszystko sie ulozylo .inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale co Ty za głupoty gadasz..
ja miałam od pachwiny do połowy łydki.. i to nie przeszkadzało.. i to dopiero są akrobacje hahaha a jak boli to się zęby zaciskainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale co Ty za głupoty gadasz..
ja miałam od pachwiny do połowy łydki.. i to nie przeszkadzało.. i to dopiero są akrobacje hahaha a jak boli to się zęby zaciska
bliska77, inessa, Reni, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Zastanawia mnie jak to działa na niektórych ludzi - ja gdybym zobaczyła swojego faceta w lateksie z pejczem - to chyba bym dostała ataku śmiechu, a nie podniecenia - ale może jakaś atmosfera specjalna się buduje jednak...
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nie moge jak w nagim instynkcie, nie mam kiecki, z majtkami uwinelabym sie przed wejsciem
a tak w spodniach trudno " wywinac tak nozke".
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Przez Was prawie pełam ze śmiechu jesteście niemozliwe
i to od rana
WItaj Dorka
Pando dzieki
Polarmis a już sie bałam
U nas znów pada deszcz ble ja chce śniegu troche i mróz a potem oby najszybciej przyszła wiosna
DObrego spokojnego dnia Wam życze
Acha Polarmiś czekam na relacje od lekarzapolarmiś, bliska77, Lucky, Bursztyn, Myszonek, grosza, Kate 75, gosia7122, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolarmiś mój brat miał to samo idź jeszcze do innego lekarza jak chcesz ale brat jest po operacji i rehabilitacji i jest dużo lepiej tylko za długo czekał tzn nie on ale takie są kolejki na NFZ do szpitala.
Decyzja należy do Ciebie przemyśl i szybko sie decyduj.
PrzytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 11:29
Lucky, bliska77, samira, polarmiś, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość