35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Eee spoko ja za moja psiną poszłabym w ogień
Śmigło mam trochę poluzowane
To dobrze, że śmigło taki luz ma
A mój pies wabi się Black, ale mówię do niego czarny, ciekawe dlaczego?
Czasami wołam misiu i co najgorsze do męża też, albo do męża czarny, to już chyba przesadaMało tego śpimy razem, tzn nieoficjalnie, bo zasypia u siebie w legowisku, ale rano zawsze jakoś znajduje się w łóżku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 22:53
Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki jestem zagoniona duuuzo sie dzieje wiec szybko zagladam i pozdrawiam
1. Inessa bardzo sie ciesze Twoimi wynikami
2. Ja tez zawsze mialam czas na dzieciaki i nie zaluje ze ich nie mialam wczesniej bo nie doswiadczylabym wszystkeigo tego co sprawilo ze jestem kim jestem i gdzie jestem terazi tez zwisa mi totalnie jesli ktos mysli inaczej...
3. Mysza szczescia szczescia szczescia
4. Lubie kwiatki Bursztyna
5. Nie lubie EwyT
Slodkich snow spiochyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 01:32
grosza, bliska77, Bursztyn, inessa, EwaT, Pusurek, Kate 75, Mango, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Kate, nie miej wyrzutów sumienia, ze teraz nie szalejesz na punkcie dzieci - przez okres ciąży głowa Ci się przestawi na Twoje i tylko Twoje dziecko - ja np. nie za bardzo lubię przebywać z obcymi dziećmi, do innych dzieci niż moje mam totalnie obojętny stosunek, wręcz nie mam cierpliwości, a z moimi uwielbiam robić rożne rzeczy i mam do moich mega cierpliwość, wszystko bym za nie oddała
i tez czuje inna miłość do nich teraz aniżeli jak były niemowlakami. To sie cały czas zmienia, nie umiem tego nazwać, ale ta miłość do nich ewoluuje, a ja czuje jak sama sie zmieniam wraz z ich dorastaniem i bardzo dużo sie od nich uczę!
bliska77, Bursztyn, Parka, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was o poranku, milo sie Was czytalo. Duzo sie dzieje....
Ania g - bardzo Ci wspolczuje i rozumiem decyzje ale nie poddawaj sie.
Matka natura wyznacza nasz biologiczny zegar a glowa ma swoje prawa i nie zawsze chca ze soba wspolpracowac. Trudno ale walczymy dzielnie az do konca!!!
Aga- super ze badania usg wyszly b. Dobrze i oby tak dalej.
Panda- pozdrawienia dla misia koala.
Mysza- rozwoj sytuacji jest fantastyczny, oby tak dalej!
Inessa- gratuluje Bety- kiedy znowu pisalas ze chcesz odejsc szykowalam sie do opierd.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 06:17
Panda, bliska77, Bursztyn, inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi nozka sie troche jednak zwichrowala, wczoraj pisalam posta ale sie skasowal. O 11 mam lekarza ortopede. Napisze co i jak . Fakt ze opis rezonansu mam ale nie chce mi sie przepisywac a nie umiem kopiowac z pdf.
Pozdrawiambliska77, Iwone, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam Was o poranku, milo sie Was czytalo. Duzo sie dzieje....
Ania g - bardzo Ci wspolczuje i rozumiem decyzje ale nie poddawaj sie.
Matka natura wyznacza nasz biologiczny zegar a glowa ma swoje prawa i nie zawsze chca ze soba wspolpracowac. Trudno ale walczymy dzielnie az do konca!!!
Aga- super ze badania usg wyszly b. Dobrze i oby tak dalej.
Panda- pozdrawienia dla misia koala.
Mysza- rozwoj sytuacji jest fantastyczny, oby tak dalej!
Inessa- gratuluje Bety- kiedy znowu pisalas ze chcesz odejsc szykowalam sie do opierd.....
Misie Koala pozdrawiaja Polarmisie i glaszcza chora lapkemilego dnia ...
bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello
Polar dostaniesz na gołą dupe, że tak długo zwlekałaś..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 09:04
Bursztyn, polarmiś, bliska77, Panda, inessa, Iwone, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hello
Polar dostaniesz na gołą dupe, że tak długo zwlekałaś..bliska77, samira, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość