X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spaceru :)
    Inessko piękne masz zdjęcie.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale bezmyslna prokreacja jest tutaj nierozerwalnie zwiazana z przypadkiem klinicznym. Poza tym nic otej dziewczynie nie wiemy, wiec chyba nie ma sensu oceniac.

Zgadzam się nic o niej nie wiemy poza tym co napisała Ania, tak czy inaczej nie pochwalam takich zachowań tak ogólnie.
    Czy bezmyślna prokreacja jest przypadkiem klinicznym z specjalistą nie będę polemizować, bliżej mi do Simby w tej kwestii, ale jak powiedziałam nie znam się, po prostu po ludzku szlag mnie trafia ;)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash zazdroszcze spaceru ach mhmhmhhm chociaż dziś u nas cieżko by było ze spacerem :)

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie wydaje ze nie powinno sie hierarchizowac patologii np. czy lepsze jest porzucenie czy zabójstwo. Każda patologie - jak sadze - powinno sie zestawiac z sytuacja normalna. Każdy przypadek jest inny, ale jeśli laska rodzi jedno za drugim a potem nie ma na nie pomysłu...

Kate 75, Niuta, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mroznie troszkę ale ładnie, cały dzien świeciło słonce.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Zgadzam się nic o niej nie wiemy poza tym co napisała Ania, tak czy inaczej nie pochwalam takich zachowań tak ogólnie.
    Czy bezmyślna prokreacja jest przypadkiem klinicznym z specjalistą nie będę polemizować, bliżej mi do Simby w tej kwestii, ale jak powiedziałam nie znam się, po prostu po ludzku szlag mnie trafia ;)
    bezmyslna prokreacja w TYM przypadku jest zwiazana z przypadkiem klinicznym, a w innych przypadkach, no coz....pewnie tez bywa lub zwiazana jest z nienajwyzszym IQ

inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mnie sie wydaje ze nie powinno sie hierarchizowac patologii np. czy lepsze jest porzucenie czy zabójstwo. Każda patologie - jak sadze - powinno sie zestawiac z sytuacja normalna. Każdy przypadek jest inny, ale jeśli laska rodzi jedno za drugim a potem nie ma na nie pomysłu...
    nie chodzi o hierarchizownie patologii tylko raczej o jej zakres i skutki. Poza tym samo to slowo oznacza chorobe...jesli dziewczyna postepuje w ten sposob to oznacza ze nie wszystko jest z nia w porzadku.

inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre to i smutne kiedy matka pozostawia dziecko, ale lepsze to niż zabicie dziecka.

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie najwyższe IQ nie wyklucza jednak posiadania uczuć i serca do nowo narodzonego dziecka tak sobie myślę.

Pusurek lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Nie najwyższe IQ nie wyklucza jednak posiadania uczuć i serca do nowo narodzonego dziecka tak sobie myślę.
    nienajwyzsze IQ bylo w mojej wypowiedzi odniesone do bezmyslnej prokreacji, natomiast brak uczuc do swojego dziecka wiaze sie dysfunkcja u tej dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 18:16

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zmieniając temat też dzisiaj byłam na spacerku tzn przeleciałam się po lesie oczywiście z moimi kijkami bez nart ;), trochę śniegu spadło wiec spacerek siłowy, pies po nim padł i śpi, a ja po obiadku na forum ;)

Inessko zapomniałabym, piękny masz awatar <3

Samirko czy Ty w końcu napiszesz co u tego lekarza było ?
    No chyba, że coś przeoczyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 18:18

inessa lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

nie macie lepszych tematów w sobotni wieczór?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze jest to, co napisała Inessa. Może natura jest mądra i produkuje właśnie takie matki, które w swojej bezmyślności rodzą dzieci dla obcych ludzi - dla ludzi, którzy w naturalny sposób dzieci mieć nie mogą. Więc takie głupie cipy też są potrzebne światu...Natomiast prawo kuleje - ona zostawiając dziecko w szpitalu z automatu powinna się zrzekać praw z możliwością odwołania do 2 miesięcy (bo pierdolec, depresja czy co tam jej biednej dolega...). Taka Anna i jej koleżanki pielęgniarki mogłyby to dziecię pielęgnować 2 miesiące - a potem sru do rodziny, która czeka i będzie kochać...A tak to będzie się bujać po domach dziecka - paranoja..

Kate 75, inessa, EwaT, Niuta, samira, gosia7122, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie macie lepszych tematów w sobotni wieczór?
    ten temat jest tak samo dobry jak kazdy inny
    ale jesli chcesz go zmienic to zaproponuj jakis inny, you are welcome

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nienajwyzsze IQ bylo w mojej wypowiedzi odniesone do bezmyslnej prokreacji, natomiast brak uczuc do swojego dziecka wiaze sie dysfunkcja u tej dziewczyny

na dysfunkcje to cierpią polscy politycy którzy stworzyli system opieki socjalnej w tym zasranym kraju, jakie warunki ma matka samotnie wychowujaca dziecko? bez żadnego wsparcia ze strony najbliższych??w sytuacji kiedy zapładniacz bezmózg sie na nią wypiął?

polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem lubię sobie pospacerować. Najgorsze jest to że dopada mnie często leń i siedzę w fotelu, zamiast poćwiczyć czy pospacerowac.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku- nie mamy kompletnie koncepcji co do kuchni - będzie ona otwarta na salon - więc myśleliśmy o drewnianych frontach i w ogóle o drewnie - ale te prawdziwe drewniane są jakieś oklepane i w 4 rodzajach. Z płyt MDF jest dużo większy wybór - może płyta imitująca drewno? Nie wiem....na razie się rozglądamy....W każdym razie i jemu i mnie podoba się styl kolonialny - w całym mieszkaniu będzie jednolita podłoga z betonu dekoracyjnego, bez progów i przejść, tylko w salonie drewniana...no jakoś tak..:)

Bursztyn, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na dysfunkcje to cierpią polscy politycy którzy stworzyli system opieki socjalnej w tym zasranym kraju, jakie warunki ma matka samotnie wychowujaca dziecko? bez żadnego wsparcia ze strony najbliższych??w sytuacji kiedy zapładniacz bezmózg sie na nią wypiął?
    to tez prawda

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku- nie mamy kompletnie koncepcji co do kuchni - będzie ona otwarta na salon - więc myśleliśmy o drewnianych frontach i w ogóle o drewnie - ale te prawdziwe drewniane są jakieś oklepane i w 4 rodzajach. Z płyt MDF jest dużo większy wybór - może płyta imitująca drewno? Nie wiem....na razie się rozglądamy....W każdym razie i jemu i mnie podoba się styl kolonialny - w całym mieszkaniu będzie jednolita podłoga z betonu dekoracyjnego, bez progów i przejść, tylko w salonie drewniana...no jakoś tak..:)
    fajnie :) tez podoba mi sie styl kolonialny. A gdzie byliscie ogladac kuchnie?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Najważniejsze jest to, co napisała Inessa. Może natura jest mądra i produkuje właśnie takie matki, które w swojej bezmyślności rodzą dzieci dla obcych ludzi - dla ludzi, którzy w naturalny sposób dzieci mieć nie mogą. Więc takie głupie cipy też są potrzebne światu...Natomiast prawo kuleje - ona zostawiając dziecko w szpitalu z automatu powinna się zrzekać praw z możliwością odwołania do 2 miesięcy (bo pierdolec, depresja czy co tam jej biednej dolega...). Taka Anna i jej koleżanki pielęgniarki mogłyby to dziecię pielęgnować 2 miesiące - a potem sru do rodziny, która czeka i będzie kochać...A tak to będzie się bujać po domach dziecka - paranoja..

Święta racja Boziu, jena sprawa "głupie cipy" ,a druga jak to wykorzystać w dobry sposób tzn unormować prawnie, aby nie odbierać tym dzieciom szans na normalne życie, niech mają czas do zastanowienia, ale po jego upływie wszelkie prawa powinny wygasać.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2148 2149 2150 2151 2152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ