35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to ja po ćwiczeniach- 3 miesiące ćwiczeń i waga 54 kg plus koncówka @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:25
bliska77, Pusurek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny
-
a teraz zdjecia z poczatku- waga 56 kg:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:26
Bursztyn, Alis, Bozia3, inessa, Niuta lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Ja też niegrzeczna dziś jestem i nie przywitałam się

Witam witam...
INESS- ciesz się mdłościami i zapachami, w koncu każda z nas o tym marzy...
Pójdzie zgaga dojdzie 
Tylko nie cytujcie moich zdjeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 09:44
Bursztyn, inessa, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Babeczki
Nawet u nas przymrozek, slonce na szczescie jest, a patrzac prze okono zauwazylamdwie wiewiorki szukajace jedzenia w ogrodzie, sa troche inne niz nasze bo cale szare i chyba troche wieksze, to pewnie przez tutejsze fastfoody
Widzialam kiedys jak mewy wsuwaly macdonalda ktorego ktos porzucil 
Mysle o rozpoaczeciu cwiczen z Chodak., ktoras z Was napisala ze cellulit znika po tym, zainspirowalo mnie to i zachcecilo, musze tylko zaczac
Slonecznego dnia
samira, bliska77, Pusurek, Bozia3, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dagi, wiec to Ty pisalas o Chodak.

Jestem pod wrazeniem fotek, zero cellulitu
pieknie wygladasz 
ile razy dziennie cwiczylas i po ile minut?
Jestes moja inspiracja, dziekuje
ale kuchnie tez mozesz wrzucic bo Dziewczyny widzialy a ja nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 09:53
bliska77, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn- ćwiczyłam skalpel raz dziennie...Pierwszy 3 tygodnie 40 minut rozciągałam na godzinę, ze względu na małą, bo mi przeszkadzała. Nie pociłam się za dużo, bo nie o to mi chodziło...ale efekt widać - cellulitu było mniej i bardziej ujędrniona skóra. pewnie byłoby lepiej, ale ja słodycze pożerałam
w udach na zdjeciach mam 55 cm, biodra 94 cm.
Zaraz dam ci zdjecie kuchni
Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dagi a możesz zrobić fotki z tej samej odległości, żeby faktycznie zobaczyć czy celulit znika
, bo jak nie to nie ruszam się z kanapy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 10:01
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
a ja mam celulit (oprocz tego na dupie) w idiotycznym miejscu- na udach tuz nad kolanamiDAGI wrote:Bursztyn- ćwiczyłam skalpel raz dziennie...Pierwszy 3 tygodnie 40 minut rozciągałam na godzinę, ze względu na małą, bo mi przeszkadzała. Nie pociłam się za dużo, bo nie o to mi chodziło...ale efekt widać - cellulitu było mniej i bardziej ujędrniona skóra. pewnie byłoby lepiej, ale ja słodycze pożerałam
w udach na zdjeciach mam 55 cm, biodra 94 cm.
Zaraz dam ci zdjecie kuchni
myslisz ze te cwiczenia go zlikwiduja?
Aha,kiedys sprobowalam cwiczyc skalpel ale po pierwszych 5 min. wymieklam, staralam sie utrzymac jej tempo, niestety porazka, nie mam kondycji,Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 10:02
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
że się wtrącę
Bursztyn myślę, że tak
chociaż w Naszym wieku troszkę dłużej się zejdzie
i to co piszesz nie jest idiotyczne miejsce, bo niestety z wiekiem większość babek tam ma ..Bursztyn wrote:a ja mam celulit (oprocz tego na dupie) w idiotycznym miejscu- na udach tuz nad kolanami
myslisz ze te cwiczenia go zlikwiduja?
Bursztyn, bliska77, inessa, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tu jest link- z kuchnią i wiecej moich zdjeć z przemiany- te na basenie to właśnie Węgry po 3 miesiącach tylko ćwiczeń- mało diety
A zaraz dam jeszcze mojej łazienki i WC...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 11:39
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
i tak skora troche obwisa nad tymi kolanamiReni wrote:że się wtrącę
Bursztyn myślę, że tak
chociaż w Naszym wieku troszkę dłużej się zejdzie
i to co piszesz nie jest idiotyczne miejsce, bo niestety z wiekiem większość babek tam ma ..
to moze sie naciagnie, podliftuje troche po cwiczniach?
pocieszylas mnie
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny- ja mam 38 lat i udało się w 3 miesiace, więc i wam sie uda...
Bursztyn, Reni, bliska77, Fidelissa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny