35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:A ja doczytałam że jakby nie był gotowy do zachodzenia w ciążę to nie było by owulacji. Coś w tym jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:34
ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia
Ja tym cyklu się nie staram i już
tempkę mierzę tak sobie do statystyki nie biorę żadnych medykamentów oprócz winkai w pon idę do gina pogadać o iui ale to wsio vity mi opadły totalnie
Simba, malgos741, ania.g, Mango, Kate 75, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia
Gosza u mnie następny cykl na luzie bez żadnych hormonów, daje sobie na luz a może za dwa miesiące zdecyduje się na iui. U mnie nie ma na miejscu kliniki ,która to robi więc w grę wchodzi Gdańsk lub Białystok.
Dziś mróz zelżał jest -1 ale wieje wiatr.Kate 75, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam się w sobotę !
Spokojnego weekendu dla wszystkich dziewczyn
Witaj Viola ponownie, gratulacje i zdrowej spokojnej ciąży
Czy dziewczyny testują dziś, bo była mowa o weekendowym testowaniu, Samira Parka i Małgoś co u was słychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:28
samira, Bursztyn, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:wrzucajcie całe przepisy też do działu przepisów - bo tu jutro już znikną....
papryki nadziewane są jeszcze bardziej dietetyczne, jeśli podlewa się je samą wodą, a zamiast fety - na wierzch nadzienia wykłada się serek wiejski light (3%) - on się rozpieka na wierzchu i jest też smacznie.
Przepis zamieściłam w " cudnych przepisach" wg zaleceń.
Dzięki za ulepszenie papryk, ale myślę, ze moja wersja jest wystarczająco dietetyczna, jedna papryka przy założeniu, że robimy 6 małych sztuk ma 195 kcal, z tłustą fetą, produktów typu light nie jadam, bo są sztuczne i zawierają więcej cukru, dodatkowo w przepisie jest o. 15 g oliwy z oliwek do pokropienia papryki i naczynia co daje ok.20 kcal na paprykę dodatkowo, ale ile zdrowia w tych 15 g oliwy extra virgin oczywiście
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Witam się w sobotę !
Spokojnego weekendu dla wszystkich dziewczyn
Witaj Viola ponownie, gratulacje i zdrowej spokojnej ciąży
Czy dziewczyny testują dziś, bo była mowa o weekendowym testowaniu, Samira Parka i Małgoś co u was słychać
Kate odpowiedz pod wykresemKate 75 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie!
Ja jeszcze sobotnio w szlafroczku snuję się po domu. Lubie takie długie leniwe przedpołudnia. Zwłaszcza, że cały tydzień w ciągłym biegu.
Od nowego cyklu zaczynamy stymulację clostilbegytem i ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków.
Zastanawia mnie tylko skąd u mnie taka wysoka tempka, skoro owulacji nie było. W prawie żadnym cyklu nie podchodziłam pod 37 stopni.
Testującym w weekend życzę 2 kresek!
samira, malgos741, ania.g, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny