X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hej dziewczęta
    Wracając do mleczka pszczelego, najlepsze jest w czystej postaci. Niestety dosyć drogie. Nie polecam wynalazków w kapsułkach czy saszetkach bo istotny jest sposób przyjmowania a poza tym nie wiadomo co oprócz mleczka jest w składzie kapsułki i jaki to ma wpływ na same mleczko. Ja dostałam od taty w małej buteleczce i wiem że takie mleczko koniecznie trzeba przechowywać w lodówce. Polecam stronę o mleczku, sama jeszcze od nich nie kupowałam ale się przymierzam jeśli tata nie da się obsępić.
    http://www.mleczkopszczele.pl/
    Miłego dnia :)
    wlasnie to sama strone wkleilam wczoraj :)

bliska77, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    bo to ogólnie dziwny stan, na pewno nie "błogosławiony", to mógł chyba tylko facet wymyślić
    i zaloze sie ze wymyslil ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta

Ja nadal nie czuje sie w ciazy ;) Zreszta, za dobrze by bylo gdyby za pierwszym podejsciem sie udalo ;) pewnie swoje trzeba odstac w kolejce ;)

Agus, wspolczuje mdlosci, moze to ostatnie podrygi i jutro znikna
    Viola, a na co masz konkretnie zachcianki?

P.S. u nas pogoda ch.....wa, jak zawsze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 10:57

bliska77, Mango, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas pogoda piękna;) słonko, błękit i nawet ptak się drze za oknem szalony jakiś;)

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku a czy w nocy był ciąg dalszy?

Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku a czy w nocy był ciąg dalszy?
    niestety nie, snilo mi sie natomiast, ze mialam dziecko male, poszlam z nim do znajomych a potem wracalam do domu, i zorientowalam sie, ze zapomnialam go zabrac (tzn. dziecko), zostawilam u nich, i zastanawialam sie jak to mozliwe, zeby zapomniec zapakowac wlasne dziecko do wozka ;)
    wiem, jestem ch u jo w a matka ;)

samira, bliska77, Mango, Iwone, Reni, Lucky, Simba, Bozia3, Sabina, mysza1975, Myszonek, malgos741, Parka, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wlasnie to sama strone wkleilam wczoraj :)
    Bursztyn ja wiecznie zamotana jestem

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niestety nie, snilo mi sie natomiast, ze mialam dziecko male, poszlam z nim do znajomych a potem wracalam do domu, i zorientowalam sie, ze zapomnialam go zabrac (tzn. dziecko), zostawilam u nich, i zastanawialam sie jak to mozliwe, zeby zapomniec zapakowac wlasne dziecko do wozka ;)
    wiem, jestem ch u jo w a matka ;)
    nie no jaką tam ch u j o w ą matką po prostu to Twój lęk przed nowym ;-) ale ogolnie to mozna powiedzieć, ze to ciąg dalszy, najpierw dziki seks potem dziecko - norma ;-)

Mango, Bursztyn, Iwone, Lucky, Bozia3, samira, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tez mam te duza pilke do siedzenia, kiedys mialam postanowienie ze przy biurku bede na niej siedziec ale nie dalam rady. Teraz bedzie jak znalazl, jutro przynosze ja do pracy.
    agafbh wrote:
    nawet nie mówię, pomagają mi trochę cwiczenia, ponieważ mam z nim ogólnie sporo problemów to po prostu nauczyłam sie z tym żyć, w ciaży też ;-) pomaga mi ta duża piłka, aż strach pomyśleć co będzie dalej ;-)

Lucky, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, nie przejmuj sie objawami, bo ja tym razem nie mialam ani jednego, nic a nic nie wskazywalo na ciaze. Poprzednio natomiast w pazdzierniku pelen zestaw, ksiazkowa ciaza i sama widzisz jak sie skonczyla.
    A jesli chodzi o zachcianki to nie mam wlasciwie zadnych, dopiero wieczorem po calym dniu niejedzenia nachodzi mnie ochota na cos megaostrego lub ocet, pozeram grzybki marynowane w duzych ilosciach:-)

Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczeta

Ja nadal nie czuje sie w ciazy ;) Zreszta, za dobrze by bylo gdyby za pierwszym podejsciem sie udalo ;) pewnie swoje trzeba odstac w kolejce ;)

Agus, wspolczuje mdlosci, moze to ostatnie podrygi i jutro znikna
    Viola, a na co masz konkretnie zachcianki?

P.S. u nas pogoda ch.....wa, jak zawsze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 11:34

Kajaoli, Lucky, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się słonecznie :) Dziś mam urlopik i takiego lenia, że nawet myśleć mi się nie chce zbyt długo ;) Może to i dobrze ;)

Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    nie no jaką tam ch u j o w ą matką po prostu to Twój lęk przed nowym ;-) ale ogolnie to mozna powiedzieć, ze to ciąg dalszy, najpierw dziki seks potem dziecko - norma ;-)
    wiec ja bede miala to ewentualne dziecko z Zebrowskim !!! ;) no tak, wszystko sie zgadza.....tylko nie wiem cona to maz? ;)

bliska77, Lucky, Bozia3, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby.. witam was w tym pieknym dniu.. jakby tak jeszcze bardziej podkrecic pozytywne nastawienie z poprzedniego cyklu i metody obliczania od kiedy sie jest w ciazy, to moge powiedziec, ze juz znowu od kilku godzin jestem w ciazy.

Jeszcze tylko musze zadzwonic do kliniki i powiedziec ginowi, ze bedzie mial szanse na uzycie swojej krysztalowej kuli raz jeszcze, bo to ostatnia IUI z nimi. Poczekam tylku az mi poziom jadu opadnie i bede w stanie kulturalnie zaproponowac sprawdzenie, czy owulacja rzeczywiscie wystapila i czy jest sens robic IUI.

Boziu, ciesze sie ze dzidzi rosnie. zaraz przerosnie dziada i koniec nerwow..
    Aga, Viola zycze poprawy samopoczucia.. Chociaz opcji "nie chce mi sie jesc" to nawet zazdroszcze.. ;) Bolacej miednicy to niee..
    wtej sytuacji jad jest wskazany, wstrzykniety na zimno lepiej zadziala ;) :D

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    iii, to chyba trauma wiekszosci matek.. i tak niezle, ze u kolezanki, a nie np w sklepie, autobusie.. Albo jeszcze lepiej specjalnie..
    no rzeczywiscie :)

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku, nie przejmuj sie objawami, bo ja tym razem nie mialam ani jednego, nic a nic nie wskazywalo na ciaze. Poprzednio natomiast w pazdzierniku pelen zestaw, ksiazkowa ciaza i sam widzisz jak sie skonczyla.
    A jesli chodzi o zachcianki to nie mam wlasciwie zadnych, dopiero wieczorem po calym dniu niejedzenia nachodzi mnie ochota na cos megaostrego lub ocet, pozeram grzybki marynowane w duzych ilosciach:-)
    Viola, z tymi objawami to ja zartowalam :) jakie mozna miec objawy w 5 dpo? ;) no chyba tylko przekrzywiony berecik ;)

bliska77, Lucky, Simba, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witajcie
    i u nas ładnie
    nogi ogolone, jeszcze dzisiaj pomaluję paznokcie u nóg :) bo u rąk nie lubię i od jutra rzucam się na chłopa
    a w ciąży już jestem, trzeba się pozytywnie nastawiać, dzisiaj nawet jakby mdłości miałam

koleżanka zaciążyła (znowu, ja to mam szczęście, osaczają mnie) i od dnia testu zamęcza mnie smsami : czy mogę zjeść jajko? boli mnie stopa - co robić? nie mam parcia na pęcherz-żle? poczułam ból w brzucu- ciąża pozamaciczna? wybrałam imiona, co myślisz? itd po kilkanaście dziennie, zaznaczam że jest w 5-tym tygodniu, w pełni władz umysłowych, dojrzała babka po 30-tce. Rozumiem ją z jednej strony a z drugiej ..... klnę pod nosem, bo wolałabym sama ją podobnymi zamęczać :)

Boziu super że Maluch rośnie! dziad odpada w przedbiegach, za chwile ze wstydu się spali i zniknie

Bursztyn, bliska77, Kajaoli, Olena, Bozia3, ania.g, samira, Sabina, mysza1975, malgos741, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec ja bede miala to ewentualne dziecko z Zebrowskim !!! ;) no tak, wszystko sie zgadza.....tylko nie wiem cona to maz? ;)
    no jak to co, pokocha i wychowa jak swoje ;-)

Bursztyn, Mango, Lucky, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku, nie przejmuj sie objawami, bo ja tym razem nie mialam ani jednego, nic a nic nie wskazywalo na ciaze. Poprzednio natomiast w pazdzierniku pelen zestaw, ksiazkowa ciaza i sam widzisz jak sie skonczyla.

Violu masz racje, brak objawow wcale nie oznacza braku ciazy. Tak samo jak ty, w przedostatnim cyklu mialam wszystkie mozliwe objawy, az zrobilam test i nie chcialo mi sie uwierzyc, ze nic nie ma. A w nastepnym, oprocz dwudniowego bolu plecow i brzucha - prawie nic - a test pozytywny. Bylam bardzo zaskoczona tym minimum objawow.

Viola, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie witam wszystkich i ciesze sie, ze tak u was slonecznie. U mnie wczoraj bylo piekne sloneczko a dzis juz troche chmurek :)

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Violu masz racje, brak objawow wcale nie oznacza braku ciazy. Tak samo jak ty, w przedostatnim cyklu mialam wszystkie mozliwe objawy, az zrobilam test i nie chcialo mi sie uwierzyc, ze nic nie ma. A w nastepnym, oprocz dwudniowego bolu plecow i brzucha - prawie nic - a test pozytywny. Bylam bardzo zaskoczona tym minimum objawow.
    Dziewczyny, ale to byl zart z objawami w 5 dpo! :) taki no...dowcip- ze tak brzydko powiem ;)

Mango, Kajaoli, bliska77, Lucky, Simba, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2346 2347 2348 2349 2350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ