35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie to sama strone wkleilam wczorajania.g wrote:Hej dziewczęta
Wracając do mleczka pszczelego, najlepsze jest w czystej postaci. Niestety dosyć drogie. Nie polecam wynalazków w kapsułkach czy saszetkach bo istotny jest sposób przyjmowania a poza tym nie wiadomo co oprócz mleczka jest w składzie kapsułki i jaki to ma wpływ na same mleczko. Ja dostałam od taty w małej buteleczce i wiem że takie mleczko koniecznie trzeba przechowywać w lodówce. Polecam stronę o mleczku, sama jeszcze od nich nie kupowałam ale się przymierzam jeśli tata nie da się obsępić.
http://www.mleczkopszczele.pl/
Miłego dnia
bliska77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczeta
Ja nadal nie czuje sie w ciazy
Zreszta, za dobrze by bylo gdyby za pierwszym podejsciem sie udalo
pewnie swoje trzeba odstac w kolejce 
Agus, wspolczuje mdlosci, moze to ostatnie podrygi i jutro znikna
Viola, a na co masz konkretnie zachcianki?
P.S. u nas pogoda ch.....wa, jak zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 10:57
bliska77, Mango, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niestety nie, snilo mi sie natomiast, ze mialam dziecko male, poszlam z nim do znajomych a potem wracalam do domu, i zorientowalam sie, ze zapomnialam go zabrac (tzn. dziecko), zostawilam u nich, i zastanawialam sie jak to mozliwe, zeby zapomniec zapakowac wlasne dziecko do wozkaagafbh wrote:Bursztynku a czy w nocy był ciąg dalszy?

wiem, jestem ch u jo w a matka
samira, bliska77, Mango, Iwone, Reni, Lucky, Simba, Bozia3, Sabina, mysza1975, Myszonek, malgos741, Parka, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie no jaką tam ch u j o w ą matką po prostu to Twój lęk przed nowymBursztyn wrote:niestety nie, snilo mi sie natomiast, ze mialam dziecko male, poszlam z nim do znajomych a potem wracalam do domu, i zorientowalam sie, ze zapomnialam go zabrac (tzn. dziecko), zostawilam u nich, i zastanawialam sie jak to mozliwe, zeby zapomniec zapakowac wlasne dziecko do wozka

wiem, jestem ch u jo w a matka
ale ogolnie to mozna powiedzieć, ze to ciąg dalszy, najpierw dziki seks potem dziecko - norma
Mango, Bursztyn, Iwone, Lucky, Bozia3, samira, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie tez mam te duza pilke do siedzenia, kiedys mialam postanowienie ze przy biurku bede na niej siedziec ale nie dalam rady. Teraz bedzie jak znalazl, jutro przynosze ja do pracy.
agafbh wrote:nawet nie mówię, pomagają mi trochę cwiczenia, ponieważ mam z nim ogólnie sporo problemów to po prostu nauczyłam sie z tym żyć, w ciaży też
pomaga mi ta duża piłka, aż strach pomyśleć co będzie dalej 
Lucky, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, nie przejmuj sie objawami, bo ja tym razem nie mialam ani jednego, nic a nic nie wskazywalo na ciaze. Poprzednio natomiast w pazdzierniku pelen zestaw, ksiazkowa ciaza i sama widzisz jak sie skonczyla.
A jesli chodzi o zachcianki to nie mam wlasciwie zadnych, dopiero wieczorem po calym dniu niejedzenia nachodzi mnie ochota na cos megaostrego lub ocet, pozeram grzybki marynowane w duzych ilosciach:-)
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczeta
Ja nadal nie czuje sie w ciazy
Zreszta, za dobrze by bylo gdyby za pierwszym podejsciem sie udalo
pewnie swoje trzeba odstac w kolejce 
Agus, wspolczuje mdlosci, moze to ostatnie podrygi i jutro znikna
Viola, a na co masz konkretnie zachcianki?
P.S. u nas pogoda ch.....wa, jak zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 11:34
Kajaoli, Lucky, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiec ja bede miala to ewentualne dziecko z Zebrowskim !!!agafbh wrote:nie no jaką tam ch u j o w ą matką po prostu to Twój lęk przed nowym
ale ogolnie to mozna powiedzieć, ze to ciąg dalszy, najpierw dziki seks potem dziecko - norma 
no tak, wszystko sie zgadza.....tylko nie wiem cona to maz?
bliska77, Lucky, Bozia3, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wtej sytuacji jad jest wskazany, wstrzykniety na zimno lepiej zadzialapaszczakin wrote:hej baby.. witam was w tym pieknym dniu.. jakby tak jeszcze bardziej podkrecic pozytywne nastawienie z poprzedniego cyklu i metody obliczania od kiedy sie jest w ciazy, to moge powiedziec, ze juz znowu od kilku godzin jestem w ciazy.
Jeszcze tylko musze zadzwonic do kliniki i powiedziec ginowi, ze bedzie mial szanse na uzycie swojej krysztalowej kuli raz jeszcze, bo to ostatnia IUI z nimi. Poczekam tylku az mi poziom jadu opadnie i bede w stanie kulturalnie zaproponowac sprawdzenie, czy owulacja rzeczywiscie wystapila i czy jest sens robic IUI.
Boziu, ciesze sie ze dzidzi rosnie. zaraz przerosnie dziada i koniec nerwow..
Aga, Viola zycze poprawy samopoczucia.. Chociaz opcji "nie chce mi sie jesc" to nawet zazdroszcze..
Bolacej miednicy to niee..

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola, z tymi objawami to ja zartowalamViola wrote:Bursztynku, nie przejmuj sie objawami, bo ja tym razem nie mialam ani jednego, nic a nic nie wskazywalo na ciaze. Poprzednio natomiast w pazdzierniku pelen zestaw, ksiazkowa ciaza i sam widzisz jak sie skonczyla.
A jesli chodzi o zachcianki to nie mam wlasciwie zadnych, dopiero wieczorem po calym dniu niejedzenia nachodzi mnie ochota na cos megaostrego lub ocet, pozeram grzybki marynowane w duzych ilosciach:-)
jakie mozna miec objawy w 5 dpo?
no chyba tylko przekrzywiony berecik
bliska77, Lucky, Simba, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hej witajcie
i u nas ładnie
nogi ogolone, jeszcze dzisiaj pomaluję paznokcie u nóg
bo u rąk nie lubię i od jutra rzucam się na chłopa
a w ciąży już jestem, trzeba się pozytywnie nastawiać, dzisiaj nawet jakby mdłości miałam
koleżanka zaciążyła (znowu, ja to mam szczęście, osaczają mnie) i od dnia testu zamęcza mnie smsami : czy mogę zjeść jajko? boli mnie stopa - co robić? nie mam parcia na pęcherz-żle? poczułam ból w brzucu- ciąża pozamaciczna? wybrałam imiona, co myślisz? itd po kilkanaście dziennie, zaznaczam że jest w 5-tym tygodniu, w pełni władz umysłowych, dojrzała babka po 30-tce. Rozumiem ją z jednej strony a z drugiej ..... klnę pod nosem, bo wolałabym sama ją podobnymi zamęczać
Boziu super że Maluch rośnie! dziad odpada w przedbiegach, za chwile ze wstydu się spali i zniknie
Bursztyn, bliska77, Kajaoli, Olena, Bozia3, ania.g, samira, Sabina, mysza1975, malgos741, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Bursztynku, nie przejmuj sie objawami, bo ja tym razem nie mialam ani jednego, nic a nic nie wskazywalo na ciaze. Poprzednio natomiast w pazdzierniku pelen zestaw, ksiazkowa ciaza i sam widzisz jak sie skonczyla.
Violu masz racje, brak objawow wcale nie oznacza braku ciazy. Tak samo jak ty, w przedostatnim cyklu mialam wszystkie mozliwe objawy, az zrobilam test i nie chcialo mi sie uwierzyc, ze nic nie ma. A w nastepnym, oprocz dwudniowego bolu plecow i brzucha - prawie nic - a test pozytywny. Bylam bardzo zaskoczona tym minimum objawow.
Viola, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale to byl zart z objawami w 5 dpo!Kajaoli wrote:Violu masz racje, brak objawow wcale nie oznacza braku ciazy. Tak samo jak ty, w przedostatnim cyklu mialam wszystkie mozliwe objawy, az zrobilam test i nie chcialo mi sie uwierzyc, ze nic nie ma. A w nastepnym, oprocz dwudniowego bolu plecow i brzucha - prawie nic - a test pozytywny. Bylam bardzo zaskoczona tym minimum objawow.
taki no...dowcip- ze tak brzydko powiem
Mango, Kajaoli, bliska77, Lucky, Simba, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

i jej marzenie