X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no jak to co, pokocha i wychowa jak swoje ;-)
    bueheheheh!!! :)
    nie przyznam sie ;)

bliska77, Lucky, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczyny, ale to byl zart z objawami w 5 dpo! :) taki no...dowcip- ze tak brzydko powiem ;)
    Tu się z poważnych sprawa nie żartuje ;) Jesteś w ciąży i tego będziemy się trzymać ;)

Kajaoli, Viola, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Tu się z poważnych sprawa nie żartuje ;) Jesteś w ciąży i tego będziemy się trzymać ;)

Popieram :)

Bursztyn ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze do nas zawitalas:-) objawow nie bylo a teraz pomalu zaczynaja sie rozkrecac :-)
    Kajaoli wrote:
    Violu masz racje, brak objawow wcale nie oznacza braku ciazy. Tak samo jak ty, w przedostatnim cyklu mialam wszystkie mozliwe objawy, az zrobilam test i nie chcialo mi sie uwierzyc, ze nic nie ma. A w nastepnym, oprocz dwudniowego bolu plecow i brzucha - prawie nic - a test pozytywny. Bylam bardzo zaskoczona tym minimum objawow.

Kajaoli, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ostatnio mialam bardzo szybko wzdecia, po tym poznalam ze byc moze cos sie tam dzieje, zaraz popatrze w ktorym dniu sie zaczelo, ale przyznam ze nie prowadze wykresu dokladnie, czasami zdarza mi sie nic nie zaznaczac w danym dniu, bo zapomne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 11:49

Andzia33 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn nie żartuj ;-)
    ja też rzuciłam hasło jakie już mają dziewczyny objawi i poleciało
    my te sprawy traktujemy very poważnie

Mango, bliska77, Bursztyn, Kajaoli, Viola, Simba, samira, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, jak Twoje mdłości? Może zmęczona jesteś i stąd się wzięły?

Viola, niedługo brak apetytu minie :)

Bursztynek, mi się dziecko śni prawie codziennie i sobie nie mam nic do wyrzucenia, ale młode za każdym razem ma wyjątkowo wredny charakter.

Zarezerwowałam sobie ćwiczenia dla ciężarnych na piątek i poniedziałek. Czas skończyć z lenistwem :)Na samą myśl się lepiej czuję.

bliska77, Bursztyn, Kajaoli, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia wracając do wizyty w tej klinice przy WUM co mam wizytę na marzec
    poczytałam trochę na stronie i zapowiada się nieźle
    bo..
    jak coś na hsg wyjdzie nie hallo to robią też laparo i histero a i zajmują się też IUI i invitro więc nie jest źle przynajmniej podstawowe badania polecą na nfz :-) więc o tyle dobrze
    brak ciąży powyżej 12 mscy kwalifikuje mnie już u nich do leczenia więc mam nadzieję, że lekarz okaże się konkretny, bo już dosyć mam tych czarów z mleka :-)

Bursztyn, Simba, Iwone, Sabina, grosza, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Bursztynek, mi się dziecko śni prawie codziennie i sobie nie mam nic do wyrzucenia, ale młode za każdym razem ma wyjątkowo wredny charakter.

Zarezerwowałam sobie ćwiczenia dla ciężarnych na piątek i poniedziałek. Czas skończyć z lenistwem :)Na samą myśl się lepiej czuję.
    dzięki Alis, dziś ogólnie czuję sie do dupy, praca mi nie idzie itp ;-)
    decyzja o cwiczeniach bardzo dobra, ja mam na tyle samozaparcia, że ćwiczę w domu ale po ostatnich skurczowych przygodach lekarz zabronił mi ćwiczyć do najbliższej wizyty, kiedy to oceni co i jak, czyli mam wolne do poniedziałku ;-)

grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, podziwiam :) W domu nie mogę się zebrać, chociaż znalazłam odpowiednie filmiki na youtubie... A jak już zapłaciłam to nie ma zmiłuj i trzeba będzie tyłek ruszyć.

Kajaoli, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Aga, podziwiam :) W domu nie mogę się zebrać, chociaż znalazłam odpowiednie filmiki na youtubie... A jak już zapłaciłam to nie ma zmiłuj i trzeba będzie tyłek ruszyć.

Ja wybieram sie na joge. Poszlabym juz teraz ale chyba jeszcze nie wskazane.

Alis lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niestety nie, snilo mi sie natomiast, ze mialam dziecko male, poszlam z nim do znajomych a potem wracalam do domu, i zorientowalam sie, ze zapomnialam go zabrac (tzn. dziecko), zostawilam u nich, i zastanawialam sie jak to mozliwe, zeby zapomniec zapakowac wlasne dziecko do wozka ;)
    wiem, jestem ch u jo w a matka ;)

No wlasnie - skad ja znam te sny ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    akurat mam taki charakter ;-), z nauką języków jest tak samo. jestem takim typem, jak ćwiczyłam w celu odchudzenia, też wolałam w domu, bo spotkania z laskami w jakimś fitness zwyczajnie się wstydzę ;-)

Alis lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, ja tez chcialam pochodzic na aerobik dla brzuchatych, ale ze wzgledu na poronienia lekarz krecil nosem, natomiast moge chodzic na basen.
    Alis wrote:

bliska77, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby.. witam was w tym pieknym dniu.. jakby tak jeszcze bardziej podkrecic pozytywne nastawienie z poprzedniego cyklu i metody obliczania od kiedy sie jest w ciazy, to moge powiedziec, ze juz znowu od kilku godzin jestem w ciazy.

Jeszcze tylko musze zadzwonic do kliniki i powiedziec ginowi, ze bedzie mial szanse na uzycie swojej krysztalowej kuli raz jeszcze, bo to ostatnia IUI z nimi. Poczekam tylku az mi poziom jadu opadnie i bede w stanie kulturalnie zaproponowac sprawdzenie, czy owulacja rzeczywiscie wystapila i czy jest sens robic IUI.

Boziu, ciesze sie ze dzidzi rosnie. zaraz przerosnie dziada i koniec nerwow..
    Aga, Viola zycze poprawy samopoczucia.. Chociaz opcji "nie chce mi sie jesc" to nawet zazdroszcze.. ;) Bolacej miednicy to niee..

Idz z reklamacja i powiedz mu: Ch.j z pana nie ginekolog jak pan ze wszytkich potrzebnych elementow nie potrafisz dziecka zrobic!! ;)
    DO bydgoszczy bede jezdzic...

bliska77, Viola, paszczakin, Kajaoli, Bursztyn, Sabina, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Idz z reklamacja i powiedz mu: Ch.j z pana nie ginekolog jak pan ze wszytkich potrzebnych elementow nie potrafisz dziecka zrobic!! ;)
    DO bydgoszczy bede jezdzic...

hmm
    może przy okazji niech sie na ewentualnego tatusia też wydrze bo ginekolog to może dziwnie zrozumieć ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, rozwalilas mnie i zainspirowalas- ide dzwonic!

edit:

faken, poczta.. nagralam sie calkiem neutralnie, leszcz ze mnie..:/

Moze oddzwoni ;)
    Zaraz zasne. I jak tu potem do domu wracac z odcisnieta na twarzy klawiatura??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 13:41

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pisze z telefonu wiec za bledy przepraszam. U nas cudna pogoda az by sie chcialo na spacer wyjsc :-) ja ma stracha przed jutrzejsza wizyta dzis mam klucia dosc duze w pachwinach i kolatania serca nie wiem moze to ta pogoda. Mdlosci sa nadal uf. Agus wspolczuje i sil zycze. Boziu bardzo sie ciesze ze z Malenstwem wszystko dobrze :-) Bursztynku no to czekamy ;-) ja licze na Ciebie. Buziaki dla kazdej z Was kochane staram sie madganiac czytanie Was przez telefon ale to tak czasem jest wkurzajave. Dobrego dnia

samira, Bursztyn, gosia7122, Myszonek, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni no i dobrze - może zajmą się Tobą i jakiś sensowny plan ułożą.....

Słuchajcie to leżenie rozleniwiło mnie na maksa....Choinkę dopiero dziś rozbieram pomalutku - bo już nawet powoływanie się na tradycję katolicką (do 2 lutego) mi nie pomoże...:). W pracy wczoraj dziewczyny stwierdziły, że wyglądam bardzo ładnie i kwitnąco na buzi (ciekawe od czego ja mam kwitnąć - chyba od luteiny :)), ale też widać mi już brzuch....jakoś wcześnie, ale podobno tak jest w drugiej ciąży...

Iwone, samira, Bursztyn, Sabina, gosia7122, grosza, grosza, malgos741, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej pisze z telefonu wiec za bledy przepraszam. U nas cudna pogoda az by sie chcialo na spacer wyjsc :-) ja ma stracha przed jutrzejsza wizyta dzis mam klucia dosc duze w pachwinach i kolatania serca nie wiem moze to ta pogoda. Mdlosci sa nadal uf. Agus wspolczuje i sil zycze. Boziu bardzo sie ciesze ze z Malenstwem wszystko dobrze :-) Bursztynku no to czekamy ;-) ja licze na Ciebie. Buziaki dla kazdej z Was kochane staram sie madganiac czytanie Was przez telefon ale to tak czasem jest wkurzajave. Dobrego dnia
    Inessa kołatanie masz może z nerwów - nic sie nie martw - wszystko jutro będzie dobrze - idziemy łeb w łeb - masz chyba termin dzień przede mną....:)

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2347 2348 2349 2350 2351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ