X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu tak idziemy leb w leb :-) a co do serca niestety ja mam problem z nim od lat jestem po powaznej chorobie serca ale ginekolog noe kazal sie tym przejmoeac tylko jak juz sie slabo mi zrobilo a sama w domu jestem to sie wystraszylam teraz juz jest duzo lepiej. Dzieki za otuche :-)

samira, Bozia3, grosza, Myszonek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a jak Twój piesek? Dajesz radę w opiece nad nim teraz?

Mój brytyjczyk jedzie jutro do obcięcia jajek. Pojechałabym z nimi, ale tam w przychodni tyle chorych zwierząt w poczekalni, że wolę nie ryzykować....

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z pieskiem to nawet juz wole nie myslec bo ta kobieta ktora miala nam go dac nas wyrolowala i nie mamy psa :-( ale teraz mysle ze tak mialo byc bo teraz byl by maly problem. Lecz z mezem mowimy ze za rok jak dziecko podrosnie to chcemy wziac pieska bardzo lubimy psy.

samira, grosza, Myszonek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Boziu jak wstaeilas kalendarz ciazy z belly?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A Boziu jak wstaeilas kalendarz ciazy z belly?
    pod Twoim wykresem na belly masz opcję: "udostępnij wykres". Klikasz to i przechodzisz na zakładkę :"sygnatura" - tam wybierasz dane na suwaczek, no i potem masz link do skopiowania do podpisu - podobnie jak w ovu....

grosza lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, jak tam zachcianki jedzeniowe? pojawily sie jakies nowe? :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, jak tam zachcianki jedzeniowe? pojawily sie jakies nowe? :)
    Lody - ale hamuję się do niedzieli - powiedziałam sobie, że takie desery raz w tygodniu...:)

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śmietankowo-czekoladowe - polane ciepłym malinowym musem....:)

Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    młody wróci z ferii z wujkiem i ciocią - to jeszcze dodatkowo zrobimy uroczysty obiad niedzielny - zupa krem z brokułów z parmezanem i grzankami. Na drugie pieczone ziemniaki z piekarnika i pstrąg smażony - z masłem i czosnkiem, do tego surówka z kapusty. Na deser te lody :) Chyba mi będzie dobrze..:)

samira, Bursztyn, Sabina, grosza, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    młody wróci z ferii z wujkiem i ciocią - to jeszcze dodatkowo zrobimy uroczysty obiad niedzielny - zupa krem z brokułów z parmezanem i grzankami. Na drugie pieczone ziemniaki z piekarnika i pstrąg smażony - z masłem i czosnkiem, do tego surówka z kapusty. Na deser te lody :) Chyba mi będzie dobrze..:)
    mnie napewno byloby dobrze :) pycha! :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia rany boskie tylko się niech nie pomylą i męża nie wykastrują ;-)
    Bozia3 wrote:
    Inessa a jak Twój piesek? Dajesz radę w opiece nad nim teraz?

Mój brytyjczyk jedzie jutro do obcięcia jajek. Pojechałabym z nimi, ale tam w przychodni tyle chorych zwierząt w poczekalni, że wolę nie ryzykować....

Bursztyn, Simba, Sabina, mysza1975, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha! :)
    kiedy poszlam kastrowac biednego Leona(byl ze mna brat moj), weterynarz patrzac na brata powiedzial ze druga kastracja gratis ;)

Bozia3, Reni, Sabina, Simba, mysza1975, ania.g, samira, Iwone, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz! oni tylko czekają, żeby się pozbyć konkurencji!
    Bursztyn wrote:
    haha! :)
    kiedy poszlam kastrowac biednego Leona(byl ze mna brat moj), weterynarz patrzac na brata powiedzial ze druga kastracja gratis ;)

Bursztyn, Simba, mysza1975, ania.g, Iwone, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a teraz...to niech se kastrują...;)

a tak na marginesie - tak mi żal tych jego orzeszków :) Mam nadzieję, że jestem normalna, ale ten kot jest taki śliczny, że nawet te jajka ma łądne - takie dwa orzeszki pluszowe szare :). No ale mus to mus - w domu jest kotka - wprawdzie wysterylizowana, ale i tak niedługo zaczął by ją posuwać..;)

Reni, Bursztyn, Sabina, Simba, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia poproś, żeby Ci je zwrócili powiesisz sobie dwa pompony na lusterku w aucie
    hahaa1.gif
    Bozia3 wrote:

a tak na marginesie - tak mi żal tych jego orzeszków :) Mam nadzieję, że jestem normalna, ale ten kot jest taki śliczny, że nawet te jajka ma łądne - takie dwa orzeszki pluszowe szare :). No ale mus to mus - w domu jest kotka - wprawdzie wysterylizowana, ale i tak niedługo zaczął by ją posuwać..;)

Bursztyn, Sabina, Bozia3, Simba, mysza1975, samira, Myszonek, malgos741, bliska77, Parka, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia poproś, żeby Ci je zwrócili powiesisz sobie dwa pompony na lusterku w aucie
    hahaa1.gif
    ahahahahaah wariatka :) takie wyschnięte to już nie to samo....- bez życia będą...;)

Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież będą w pokrowcu futerkowym ;-) więc środek niech sobie wysycha ;-)
    Bozia3 wrote:
    ahahahahaah wariatka :) takie wyschnięte to już nie to samo....- bez życia będą...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 15:01

Bozia3, Simba, samira, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

a moze by jej sie spodobalo? :) nie zaluj jej ;)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a moze by jej sie spodobalo? :) nie zaluj jej ;)
    o nie nie :) dziękuję bardzo za takie widoki - już teraz jak on zasypia, to ta się skrada do niego, obwąchuje i całuje go w tyłek - może wystarczy :)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [rasowy dachowiec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:35

mysza1975, Bozia3, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2348 2349 2350 2351 2352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ