35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoziu tak idziemy leb w leb
a co do serca niestety ja mam problem z nim od lat jestem po powaznej chorobie serca ale ginekolog noe kazal sie tym przejmoeac tylko jak juz sie slabo mi zrobilo a sama w domu jestem to sie wystraszylam teraz juz jest duzo lepiej. Dzieki za otuche
samira, Bozia3, grosza, Myszonek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa a jak Twój piesek? Dajesz radę w opiece nad nim teraz?
Mój brytyjczyk jedzie jutro do obcięcia jajek. Pojechałabym z nimi, ale tam w przychodni tyle chorych zwierząt w poczekalni, że wolę nie ryzykować....bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA z pieskiem to nawet juz wole nie myslec bo ta kobieta ktora miala nam go dac nas wyrolowala i nie mamy psa
ale teraz mysle ze tak mialo byc bo teraz byl by maly problem. Lecz z mezem mowimy ze za rok jak dziecko podrosnie to chcemy wziac pieska bardzo lubimy psy.
samira, grosza, Myszonek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:A Boziu jak wstaeilas kalendarz ciazy z belly?
grosza lubi tę wiadomość
-
młody wróci z ferii z wujkiem i ciocią - to jeszcze dodatkowo zrobimy uroczysty obiad niedzielny - zupa krem z brokułów z parmezanem i grzankami. Na drugie pieczone ziemniaki z piekarnika i pstrąg smażony - z masłem i czosnkiem, do tego surówka z kapusty. Na deser te lody
Chyba mi będzie dobrze..
samira, Bursztyn, Sabina, grosza, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:młody wróci z ferii z wujkiem i ciocią - to jeszcze dodatkowo zrobimy uroczysty obiad niedzielny - zupa krem z brokułów z parmezanem i grzankami. Na drugie pieczone ziemniaki z piekarnika i pstrąg smażony - z masłem i czosnkiem, do tego surówka z kapusty. Na deser te lody
Chyba mi będzie dobrze..
pycha!
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bozia rany boskie tylko się niech nie pomylą i męża nie wykastrują
Bozia3 wrote:Inessa a jak Twój piesek? Dajesz radę w opiece nad nim teraz?
Mój brytyjczyk jedzie jutro do obcięcia jajek. Pojechałabym z nimi, ale tam w przychodni tyle chorych zwierząt w poczekalni, że wolę nie ryzykować....Bursztyn, Simba, Sabina, mysza1975, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia rany boskie tylko się niech nie pomylą i męża nie wykastrują
kiedy poszlam kastrowac biednego Leona(byl ze mna brat moj), weterynarz patrzac na brata powiedzial ze druga kastracja gratisBozia3, Reni, Sabina, Simba, mysza1975, ania.g, samira, Iwone, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a widzisz! oni tylko czekają, żeby się pozbyć konkurencji!Bursztyn wrote:haha!
kiedy poszlam kastrowac biednego Leona(byl ze mna brat moj), weterynarz patrzac na brata powiedzial ze druga kastracja gratisBursztyn, Simba, mysza1975, ania.g, Iwone, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia rany boskie tylko się niech nie pomylą i męża nie wykastrują
a tak na marginesie - tak mi żal tych jego orzeszkówMam nadzieję, że jestem normalna, ale ten kot jest taki śliczny, że nawet te jajka ma łądne - takie dwa orzeszki pluszowe szare
. No ale mus to mus - w domu jest kotka - wprawdzie wysterylizowana, ale i tak niedługo zaczął by ją posuwać..
Reni, Bursztyn, Sabina, Simba, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia poproś, żeby Ci je zwrócili powiesisz sobie dwa pompony na lusterku w aucie
Bozia3 wrote:a teraz...to niech se kastrują...
a tak na marginesie - tak mi żal tych jego orzeszkówMam nadzieję, że jestem normalna, ale ten kot jest taki śliczny, że nawet te jajka ma łądne - takie dwa orzeszki pluszowe szare
. No ale mus to mus - w domu jest kotka - wprawdzie wysterylizowana, ale i tak niedługo zaczął by ją posuwać..
Bursztyn, Sabina, Bozia3, Simba, mysza1975, samira, Myszonek, malgos741, bliska77, Parka, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
przecież będą w pokrowcu futerkowym
więc środek niech sobie wysycha
Bozia3 wrote:ahahahahaah wariatkatakie wyschnięte to już nie to samo....- bez życia będą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 15:01
Bozia3, Simba, samira, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a teraz...to niech se kastrują...
nie zaluj jej
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny