X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu tak idziemy leb w leb :-) a co do serca niestety ja mam problem z nim od lat jestem po powaznej chorobie serca ale ginekolog noe kazal sie tym przejmoeac tylko jak juz sie slabo mi zrobilo a sama w domu jestem to sie wystraszylam teraz juz jest duzo lepiej. Dzieki za otuche :-)

samira, Bozia3, grosza, Myszonek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a jak Twój piesek? Dajesz radę w opiece nad nim teraz?

Mój brytyjczyk jedzie jutro do obcięcia jajek. Pojechałabym z nimi, ale tam w przychodni tyle chorych zwierząt w poczekalni, że wolę nie ryzykować....

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z pieskiem to nawet juz wole nie myslec bo ta kobieta ktora miala nam go dac nas wyrolowala i nie mamy psa :-( ale teraz mysle ze tak mialo byc bo teraz byl by maly problem. Lecz z mezem mowimy ze za rok jak dziecko podrosnie to chcemy wziac pieska bardzo lubimy psy.

samira, grosza, Myszonek, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Boziu jak wstaeilas kalendarz ciazy z belly?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A Boziu jak wstaeilas kalendarz ciazy z belly?
    pod Twoim wykresem na belly masz opcję: "udostępnij wykres". Klikasz to i przechodzisz na zakładkę :"sygnatura" - tam wybierasz dane na suwaczek, no i potem masz link do skopiowania do podpisu - podobnie jak w ovu....

grosza lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, jak tam zachcianki jedzeniowe? pojawily sie jakies nowe? :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, jak tam zachcianki jedzeniowe? pojawily sie jakies nowe? :)
    Lody - ale hamuję się do niedzieli - powiedziałam sobie, że takie desery raz w tygodniu...:)

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śmietankowo-czekoladowe - polane ciepłym malinowym musem....:)

Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    młody wróci z ferii z wujkiem i ciocią - to jeszcze dodatkowo zrobimy uroczysty obiad niedzielny - zupa krem z brokułów z parmezanem i grzankami. Na drugie pieczone ziemniaki z piekarnika i pstrąg smażony - z masłem i czosnkiem, do tego surówka z kapusty. Na deser te lody :) Chyba mi będzie dobrze..:)

samira, Bursztyn, Sabina, grosza, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    młody wróci z ferii z wujkiem i ciocią - to jeszcze dodatkowo zrobimy uroczysty obiad niedzielny - zupa krem z brokułów z parmezanem i grzankami. Na drugie pieczone ziemniaki z piekarnika i pstrąg smażony - z masłem i czosnkiem, do tego surówka z kapusty. Na deser te lody :) Chyba mi będzie dobrze..:)
    mnie napewno byloby dobrze :) pycha! :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia rany boskie tylko się niech nie pomylą i męża nie wykastrują ;-)
    Bozia3 wrote:
    Inessa a jak Twój piesek? Dajesz radę w opiece nad nim teraz?

Mój brytyjczyk jedzie jutro do obcięcia jajek. Pojechałabym z nimi, ale tam w przychodni tyle chorych zwierząt w poczekalni, że wolę nie ryzykować....

Bursztyn, Simba, Sabina, mysza1975, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha! :)
    kiedy poszlam kastrowac biednego Leona(byl ze mna brat moj), weterynarz patrzac na brata powiedzial ze druga kastracja gratis ;)

Bozia3, Reni, Sabina, Simba, mysza1975, ania.g, samira, Iwone, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz! oni tylko czekają, żeby się pozbyć konkurencji!
    Bursztyn wrote:
    haha! :)
    kiedy poszlam kastrowac biednego Leona(byl ze mna brat moj), weterynarz patrzac na brata powiedzial ze druga kastracja gratis ;)

Bursztyn, Simba, mysza1975, ania.g, Iwone, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a teraz...to niech se kastrują...;)

a tak na marginesie - tak mi żal tych jego orzeszków :) Mam nadzieję, że jestem normalna, ale ten kot jest taki śliczny, że nawet te jajka ma łądne - takie dwa orzeszki pluszowe szare :). No ale mus to mus - w domu jest kotka - wprawdzie wysterylizowana, ale i tak niedługo zaczął by ją posuwać..;)

Reni, Bursztyn, Sabina, Simba, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia poproś, żeby Ci je zwrócili powiesisz sobie dwa pompony na lusterku w aucie
    hahaa1.gif
    Bozia3 wrote:

a tak na marginesie - tak mi żal tych jego orzeszków :) Mam nadzieję, że jestem normalna, ale ten kot jest taki śliczny, że nawet te jajka ma łądne - takie dwa orzeszki pluszowe szare :). No ale mus to mus - w domu jest kotka - wprawdzie wysterylizowana, ale i tak niedługo zaczął by ją posuwać..;)

Bursztyn, Sabina, Bozia3, Simba, mysza1975, samira, Myszonek, malgos741, bliska77, Parka, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia poproś, żeby Ci je zwrócili powiesisz sobie dwa pompony na lusterku w aucie
    hahaa1.gif
    ahahahahaah wariatka :) takie wyschnięte to już nie to samo....- bez życia będą...;)

Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież będą w pokrowcu futerkowym ;-) więc środek niech sobie wysycha ;-)
    Bozia3 wrote:
    ahahahahaah wariatka :) takie wyschnięte to już nie to samo....- bez życia będą...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 15:01

Bozia3, Simba, samira, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

a moze by jej sie spodobalo? :) nie zaluj jej ;)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a moze by jej sie spodobalo? :) nie zaluj jej ;)
    o nie nie :) dziękuję bardzo za takie widoki - już teraz jak on zasypia, to ta się skrada do niego, obwąchuje i całuje go w tyłek - może wystarczy :)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [rasowy dachowiec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:35

mysza1975, Bozia3, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2348 2349 2350 2351 2352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ