35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:Mango wrote:B.Crow wrote:Mango wrote:Tak sobie myślę, że łatwiej jest tym dziewczynom, które już mają małą , a w rzeczywistości pewnie większą pociechę od siebie Ja staram się o pierwsze i przeraża mnie myśl, że może się nie udać
Mango ja czuję dokładnie to samo,staram się również o pierwsze dziecko.
Sądziłam że będzie zdecydowanie łatwiej i tyle to nie potrwa.Nie tracę nadziei że się uda tylko czasami tak jak i Ty odczuwam strach że może się nie udać i nie dane mi będzie odkryć radości bycia mamą...
Ja ostatnio przelewam całe serce rocznej bratanicy, opiekuję się nią jeden dzień w tygodniu. Ta istotka jest tak cudowna, ze gdy wracam do domu jeszcze bardziej boli...
Może fakt , mam syna więc jesli się nie uda teraz tragedii nie będzie ale myslę ,że to zależy od naszych wewnętrznych pragnień bo forum to forum a co każda ma w sercu głęboko to wie najlepiej
i każda z nas jest inna , to inaczej wszystko przeżywamy
tak czy siak Wszystkie mamy być do końca roku w ciąży i proszę bez wyjątków
tak jest pani kapral hehe Melduję ze wypełniamy nasze brzuszki do końca tego rokuMango, grosza, B.Crow, Sylwia77, iwka76, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Mango wrote:Tak sobie myślę, że łatwiej jest tym dziewczynom, które już mają małą , a w rzeczywistości pewnie większą pociechę od siebie Ja staram się o pierwsze i przeraża mnie myśl, że może się nie udać
Mango - mnie też przerażała ta myśl, ale się udało i Tobie też się uda!!!!
Z całego serca gratuluję i dziękuję za wsparcieangela, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
caffe, Mango, grosza, samira, anna maria, B.Crow, Bursztyn, Sylwia77, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wiesz Mango ze mna to jest tak:ja mam syna (23l),ale mam takie odczucie jakbym starala sie o pierwsze dziecko ,nie wiem moze dlatego ze moj Michal ma juz wlasna rodzine ,wlasne zycie....Czuje to ze mi sie w tym roku uda i bede miala dzidzusia.
Ja mam podobnie. Dziecko urodziłam już tak dawno temu, że zapomniałam już jak to jest mieć maluszka.samira, anna maria, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:Mango wrote:B.Crow wrote:Mango wrote:Tak sobie myślę, że łatwiej jest tym dziewczynom, które już mają małą , a w rzeczywistości pewnie większą pociechę od siebie Ja staram się o pierwsze i przeraża mnie myśl, że może się nie udać
Mango ja czuję dokładnie to samo,staram się również o pierwsze dziecko.
Sądziłam że będzie zdecydowanie łatwiej i tyle to nie potrwa.Nie tracę nadziei że się uda tylko czasami tak jak i Ty odczuwam strach że może się nie udać i nie dane mi będzie odkryć radości bycia mamą...
Ja ostatnio przelewam całe serce rocznej bratanicy, opiekuję się nią jeden dzień w tygodniu. Ta istotka jest tak cudowna, ze gdy wracam do domu jeszcze bardziej boli...
Może fakt , mam syna więc jesli się nie uda teraz tragedii nie będzie ale myslę ,że to zależy od naszych wewnętrznych pragnień bo forum to forum a co każda ma w sercu głęboko to wie najlepiej
i każda z nas jest inna , to inaczej wszystko przeżywamy
tak czy siak Wszystkie mamy być do końca roku w ciąży i proszę bez wyjątków
Dobrze, że to początek roku bo już się przeraziłamsamira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
Dla niektórych z nas to może być: babcie po 35 hehehesamira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:angela wrote:Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
Dla niektórych z nas to może być: babcie po 35 hehehe
babcie ale jakie sexi hehecaffe, angela, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:angela wrote:Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
babcie ale jakie sexi hehe
no zgadza sie ja juz jestem babcia od 2 lat ,jak ostatnio szlam z malym misiem to,ludzie ktorzy mnie dawno nie widzieli pytali czy to moje ,bo wygladamy jak mamá z synkiem.Fajne uczuciesamira, Mango, caffe, angela, Bursztyn, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:samira wrote:caffe wrote:angela wrote:Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
no zgadza sie ja juz jestem babcia od 2 lat ,jak ostatnio szlam z malym misiem to,ludzie ktorzy mnie dawno nie widzieli pytali czy to moje ,bo wygladamy jak mamá z synkiem.Fajne uczucie
powiem ci że mi tez dają przynajmniej 10lat mniej a jak schudnę to będę 18nastka hahaMango, caffe, Bursztyn, Sylwia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
samira wrote:anna maria wrote:samira wrote:caffe wrote:angela wrote:Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
no zgadza sie ja juz jestem babcia od 2 lat ,jak ostatnio szlam z malym misiem to,ludzie ktorzy mnie dawno nie widzieli pytali czy to moje ,bo wygladamy jak mamá z synkiem.Fajne uczucie
powiem ci że mi tez dają przynajmniej 10lat mniej a jak schudnę to będę 18nastka haha
No wlasnie a jak Ci idzie to odchudzanie ? bo ja w przyszlym tygodniu zabieram sie za Dr.Ducanasamira, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:samira wrote:anna maria wrote:samira wrote:caffe wrote:angela wrote:Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!
powiem ci że mi tez dają przynajmniej 10lat mniej a jak schudnę to będę 18nastka haha
No wlasnie a jak Ci idzie to odchudzanie ? bo ja w przyszlym tygodniu zabieram sie za Dr.Ducana
na razie kiepsko ,oj a na dietę Dukana uważaj bo ona bardzo nerki obciąża !!Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja chętnie przyjmę kilka kilogramów
U mnie problem odwrotny, za cholerę przytyć nie mogę, nic na mnie nie działa
Hehe oddam ci moich kilka♡u mnie dzisiaj mały dołek. Ale obiecuję że w tym roku bede z brzuszkiem chodziła i tego sie bede trzymać i z calego serca życzę tego kazdej z was♡♡♡
iwka76, Mango, inessa, caffe, angela, bliska77, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja chętnie przyjmę kilka kilogramów
U mnie problem odwrotny, za cholerę przytyć nie mogę, nic na mnie nie działa
Hehe oddam ci moich kilka♡u mnie dzisiaj mały dołek. Ale obiecuję że w tym roku bede z brzuszkiem chodziła i tego sie bede trzymać i z calego serca życzę tego kazdej z was♡♡♡
iwka76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam serdecznie
u nas w Bochum jakoś dziwna ta wiosna idzie bo nie za ciepła i w odatku jeszcze deszczowa , ale dzieki bogu ze nie ma mrozu i śniegu .I mam takie dyskretne pytanko czy któraś z was miała bóle owulacyjne kilka dni ? i zaobserwowalam ze wczoraj miałam śluz bardzo rozciagliwy ale z domieszką białego a teraz podczas kontroli był jakis inny jak by wodnisty i na wieczór zaczeły delikatnie pobolewac mnie sutki czy jest możliwość ze nadchodzi ten dzień . A temperaturka cały czas w granicach 36,6 Prosze podpowiedzcie . Pozdrawiamanna maria, samira lubią tę wiadomość