X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Mango wrote:
    B.Crow wrote:
    Mango wrote:
    Tak sobie myślę, że łatwiej jest tym dziewczynom, które już mają małą ;), a w rzeczywistości pewnie większą pociechę od siebie :) Ja staram się o pierwsze i przeraża mnie myśl, że może się nie udać :(

Mango ja czuję dokładnie to samo,staram się również o pierwsze dziecko.
    Sądziłam że będzie zdecydowanie łatwiej i tyle to nie potrwa.Nie tracę nadziei że się uda tylko czasami tak jak i Ty odczuwam strach że może się nie udać i nie dane mi będzie odkryć radości bycia mamą...

Ja ostatnio przelewam całe serce rocznej bratanicy, opiekuję się nią jeden dzień w tygodniu. Ta istotka jest tak cudowna, ze gdy wracam do domu jeszcze bardziej boli...

Może fakt , mam syna więc jesli się nie uda teraz tragedii nie będzie ale myslę ,że to zależy od naszych wewnętrznych pragnień bo forum to forum a co każda ma w sercu głęboko to wie najlepiej :-)
    i każda z nas jest inna , to inaczej wszystko przeżywamy :-)
    tak czy siak Wszystkie mamy być do końca roku w ciąży i proszę bez wyjątków ;-)

tak jest pani kapral hehe Melduję ze wypełniamy nasze brzuszki do końca tego roku :D

Mango, grosza, B.Crow, Sylwia77, iwka76, szczęśliwa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Mango wrote:
    Tak sobie myślę, że łatwiej jest tym dziewczynom, które już mają małą ;), a w rzeczywistości pewnie większą pociechę od siebie :) Ja staram się o pierwsze i przeraża mnie myśl, że może się nie udać :(

Mango - mnie też przerażała ta myśl, ale się udało i Tobie też się uda!!!!

Z całego serca gratuluję i dziękuję za wsparcie :)

angela, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!

caffe, Mango, grosza, samira, anna maria, B.Crow, Bursztyn, Sylwia77, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wiesz Mango ze mna to jest tak:ja mam syna (23l),ale mam takie odczucie jakbym starala sie o pierwsze dziecko ,nie wiem moze dlatego ze moj Michal ma juz wlasna rodzine ,wlasne zycie....Czuje to ze mi sie w tym roku uda i bede miala dzidzusia.

Ja mam podobnie. Dziecko urodziłam już tak dawno temu, że zapomniałam już jak to jest mieć maluszka.

samira, anna maria, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Mango wrote:
    B.Crow wrote:
    Mango wrote:

Mango ja czuję dokładnie to samo,staram się również o pierwsze dziecko.
    Sądziłam że będzie zdecydowanie łatwiej i tyle to nie potrwa.Nie tracę nadziei że się uda tylko czasami tak jak i Ty odczuwam strach że może się nie udać i nie dane mi będzie odkryć radości bycia mamą...

Ja ostatnio przelewam całe serce rocznej bratanicy, opiekuję się nią jeden dzień w tygodniu. Ta istotka jest tak cudowna, ze gdy wracam do domu jeszcze bardziej boli...

Może fakt , mam syna więc jesli się nie uda teraz tragedii nie będzie ale myslę ,że to zależy od naszych wewnętrznych pragnień bo forum to forum a co każda ma w sercu głęboko to wie najlepiej :-)
    i każda z nas jest inna , to inaczej wszystko przeżywamy :-)
    tak czy siak Wszystkie mamy być do końca roku w ciąży i proszę bez wyjątków ;-)

Dobrze, że to początek roku bo już się przeraziłam :P

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Jak bardzo bym chciała,żeby to forum należało już nie do starających się po 35 roku życia, ale do brzuchatek po 35 roku życia - kochane życzę Wam wszystkim tego brzuszka i z niecierpliwością czekam na kolejne fasolki!!!

Dla niektórych z nas to może być: babcie po 35 hehehe

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    angela wrote:

babcie ale jakie sexi hehe

caffe, angela, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    angela wrote:

no zgadza sie ja juz jestem babcia od 2 lat ,jak ostatnio szlam z malym misiem to,ludzie ktorzy mnie dawno nie widzieli pytali czy to moje ,bo wygladamy jak mamá z synkiem.Fajne uczucie

samira, Mango, caffe, angela, Bursztyn, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    angela wrote:

no zgadza sie ja juz jestem babcia od 2 lat ,jak ostatnio szlam z malym misiem to,ludzie ktorzy mnie dawno nie widzieli pytali czy to moje ,bo wygladamy jak mamá z synkiem.Fajne uczucie

powiem ci że mi tez dają przynajmniej 10lat mniej a jak schudnę to będę 18nastka haha

Mango, caffe, Bursztyn, Sylwia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    anna maria wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    angela wrote:

powiem ci że mi tez dają przynajmniej 10lat mniej a jak schudnę to będę 18nastka haha

No wlasnie a jak Ci idzie to odchudzanie ? bo ja w przyszlym tygodniu zabieram sie za Dr.Ducana

samira, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie trza się odmładzać hehehe :P

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    samira wrote:
    anna maria wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    angela wrote:

No wlasnie a jak Ci idzie to odchudzanie ? bo ja w przyszlym tygodniu zabieram sie za Dr.Ducana

na razie kiepsko ,oj a na dietę Dukana uważaj bo ona bardzo nerki obciąża !!

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chętnie przyjmę kilka kilogramów :P

U mnie problem odwrotny, za cholerę przytyć nie mogę, nic na mnie nie działa

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:43

Bursztyn, polarmiś, grosza, Mango, inessa, angela, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:43

bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Hehe oddam ci moich kilka♡u mnie dzisiaj mały dołek. Ale obiecuję że w tym roku bede z brzuszkiem chodziła i tego sie bede trzymać i z calego serca życzę tego kazdej z was♡♡♡

iwka76, Mango, inessa, caffe, angela, bliska77, megan8, samira lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Hehe oddam ci moich kilka♡u mnie dzisiaj mały dołek. Ale obiecuję że w tym roku bede z brzuszkiem chodziła i tego sie bede trzymać i z calego serca życzę tego kazdej z was♡♡♡

iwka76 lubi tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj weszlam na tablice wykresow i wiekszosc z zielonymi kropkami. Jednak wiosna ma cos do siebie. Oby u nas sie poszczescilo. Wzdycham sobie....

Mango, inessa, caffe, angela, bliska77, anna maria, grosza, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie
    u nas w Bochum jakoś dziwna ta wiosna idzie bo nie za ciepła i w odatku jeszcze deszczowa , ale dzieki bogu ze nie ma mrozu i śniegu .I mam takie dyskretne pytanko czy któraś z was miała bóle owulacyjne kilka dni ? i zaobserwowalam ze wczoraj miałam śluz bardzo rozciagliwy ale z domieszką białego a teraz podczas kontroli był jakis inny jak by wodnisty i na wieczór zaczeły delikatnie pobolewac mnie sutki czy jest możliwość ze nadchodzi ten dzień . A temperaturka cały czas w granicach 36,6 Prosze podpowiedzcie . Pozdrawiam

anna maria, samira lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ