X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati gratulacje !!

bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Wlasciwie to dajcie jakies tytuly to ja sobie poszukam jakos....plosze, plosze pieknie ;)
    dla rozrywki - "Listy do M.", "Lejdis", "Wszyscy jesteśmy Chrystusami". Z poważniejszych - "w ciemności", "Róża", "Sala samobójców", "Dług", "Pokłosie", "Ogród Luizy", "300 mil do nieba",

Panda lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o wychowanie dziecka-to moja mała spała od razu w łózeczku,obok naszego lóżka,gdy miała 3.5 roku kupiliśmy nowe łóżko i poszła spac do swojego pokoju.Niemarudziła,podobało jej się ,że jest już ...taka dorosła,,,i nawet gdy ma przyjśc ,polezy chwilę ,polela się ,ale spać idzie do siebie,bo mówi,że jej łóżko jest wygodniejsze.Smoczka też sama się oduczyła,gdy miała 1.5 roku,z butli jeszcze pije.Z rozstaniem w przedszkolu niebyło problemu,bo była nauczona.Gdy miała pól roku zaczęła jeżdzicdo niani,u której była do rż ,robiła papa ,buziaki i miłego dnia.Teraz przed spaniem ,też niema płaczów,po kąpieli,idziemy do jej pokoju,czytam bajkę,daję buziaki i przytulaski i wychodzę ale lampka jest zapalona[taka mała do kontaktu,w kształcie domku,w którym mieszka wróżka ,która opiekuje się małą w nocy].Jak zaśnie idę wyłączyc światło,chociarz zdarza się,że świeci się całą noc.Teraz po pracy w tej firmie,gdzie mała musiała wstawać o 6,w poprzednim tyg była chora i m z nią był,bo ja przecież nie wezmę opieki z tak krótką umową,i gdy wstawała to mnie już nie było,bardzo to przeżyła i codziennie mnie pyta,czy nie pojadę w nocy do pracy?i czy rano jak się obudzi,to się pobawimy i poprzytulamy?

Bozia3, angela, Panda, anna maria, samira, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • angela Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie!
    U mnie jakby lepiej - coraz mniej płaczu i marudzenia przed porannym snem - zastanawiam się tylko czy to jednorazowo czy tak już zostanie????
    Pozdrawiam - miłego dnia
    Paszczakin - udanej inseminacji - powodzenia

Andzia33, Panda, anna maria, polarmiś, samira, Iwone, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj umyłam okna ,a dziś pogoda pochmurna,byleby nie padało.

I właśnie dotarło do mnie ,że chcę wrócic do mojej poprzedniej pracy[tej z której zwolniłam sie w listopadzie],ale jeszcze im tego nie powiedziałam/

Ciekawe jaka będzie reakcja?
    Pracowałam tam 5.5 roku ,zadzwonic?

anna maria, Panda, samira, megan8, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dla rozrywki - "Listy do M.", "Lejdis", "Wszyscy jesteśmy Chrystusami". Z poważniejszych - "w ciemności", "Róża", "Sala samobójców", "Dług", "Pokłosie", "Ogród Luizy", "300 mil do nieba",

Dziekuje Boziu tylko Lejdis widzialam wiec mam co robic jak nie mam co robic ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:

I właśnie dotarło do mnie ,że chcę wrócic do mojej poprzedniej pracy[tej z której zwolniłam sie w listopadzie],ale jeszcze im tego nie powiedziałam/

Andzia, zadzwoń. Niczym nie ryzykujesz, a może skończy się to dobrze.

Andzia33, Iwone, megan8, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Caffe!

bliska77 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:

Jak lubilas tam pracowac to jak najbardziej dzwon!!! Jak sie nie zapytasz to sie nie dowiesz ;) dzwon dzwon dzwon ...

Ja na etapie szukania pracy ... rozwmowy negocjacje bleeeee blee ble

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 10:39

Andzia33, Kate 75 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:

Nic mi nie mow na temat okien bo tez wczoraj umylam naszczescie tylko 3 a dzisiaj deszcz.Co do powrotu do starej pracy jezeli masz dobry kontakt z szefem to dzwon co Ci szkodzi.

Andzia33 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Każdy ma sposób na wychowanie swojego dziecka, ile matek tyle sposobów wychowania dzieci. :-)
    witam laseczki

no i to jest kwintesencja tego tematu ,nic dodać nic ująć :D

Andzia33, anna maria, Iwone lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia dzwon!! jak nie zadzwonisz to nie bedziesz wiedziala na czym stoisz, a moze sie okazac ze czekaja na ciebie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 10:49

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracowało się super,z ludżmi wiadomo raz lepiej ,raz gorzej ,ale przeważnie dało się dogadać ,chciałam miec więcej kasy i pracowac w innych godzinach niż 10-18[w nowej 7-15]ale ,co z tego jak obiecywali złote góry,a po 3 miesiącach zmieniają warunki,i teraz chcą mi zrobić pół etatu.

Panda dzięki i życzę Ci powodzenia!

samira, Panda, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia jak najbardziej DZWOŃ :)

Paszczaczku powodzenia <3

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny-zadzwonię ,ale mój szef jest dopiero osiągalny popołudniu.

Zobaczymy ,co z tego wyjdzie ;albo mnie wyśmieje ;albo przyjmie spowrotem

Iwone, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słucham znów universu,i w jednym teledysku trafiłam na coś fajnego;

BĄDŻMY LUDŻMI,KTÓRYCH CHCIELIBYŚMY SPOTKAĆ NA SWOJEJ DRODZE

Panda, anna maria, angela, Olena, samira, megan8, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Pracowało się super,z ludżmi wiadomo raz lepiej ,raz gorzej ,ale przeważnie dało się dogadać ,chciałam miec więcej kasy i pracowac w innych godzinach niż 10-18[w nowej 7-15]ale ,co z tego jak obiecywali złote góry,a po 3 miesiącach zmieniają warunki,i teraz chcą mi zrobić pół etatu.

Panda dzięki i życzę Ci powodzenia!

Powodzenia jak ja bym chetnie do mojej zadzwonila ale mojej juz nie ma :( firma zostala sprzedana a teraz dopiero widze jak dobrze mi placili bo ciezko mi znalezc cos podobnego niestety. TO tez zalezy co dla Ciebie najawazniejsze czy kasa czy np dzial i czym sie firma zajmuje. Ja mam wlasnie dylemat czy leciec na kase czy na to co firma robi tak wlasnie czekam na telefon jutro; super praca ale nie placa za wiele....

Andzia33, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzie i Panda, trzymam kciuki za szukanie/odzyskiwanie pracy.

Dostałam wczoraj wyniki badań prenatalnych i prawdopodobieństwo wad niskie :) Cieszę się, choć po USG byłam praktycznie pewna, że tak będzie. Nawet pielęgniarka mi gratulowała zdrowego malucha.

Andzia33, Reni, Iwone, samira, Panda, angela, polarmiś, Bozia3, bliska77, Bursztyn, paszczakin, sjoanka, Żanet lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis dzieki! to super,teraz już tylko czekamy spokojnie do porodu

Panda, Alis lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda,wiem o czym myślisz,ja poleciałam na kasę i godziny,chociarz ta praca była gorsza i bardziej brudna,niż poprzednia.

Panda lubi tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 2458 2459 2460 2461 2462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ