35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ok powodzenia i wlasciwych wyborow Andzia ooo tez byla taka piosenka Andzia - Odzial Zamkniety ja spiewal ehhhh wspomnienia ....
Przyszła do mnie, nie wiem skąd,
zawróciła w głowie tak dokładnie;
teraz rozumiem, to jest to.
Jedna z nią noc i już przepadłem
Andzia !... o Andzia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 11:14
angela, Andzia33, megan8, Bursztyn, Kate 75, Żanet lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Andzie i Panda, trzymam kciuki za szukanie/odzyskiwanie pracy.
Dostałam wczoraj wyniki badań prenatalnych i prawdopodobieństwo wad niskieCieszę się, choć po USG byłam praktycznie pewna, że tak będzie. Nawet pielęgniarka mi gratulowała zdrowego malucha.
Super AlisAndzia33, Alis lubią tę wiadomość
-
To były czasy... i muza super! W zeszłym roku wzięło mnie na wspomnienia i zgrałam sobie płytę z super kawałkami polskimi z lat 80tych..Panda wrote:Ok powodzenia i wlasciwych wyborow Andzia ooo tez byla taka piosenka Andzia - Odzial Zamkniety ja spiewal ehhhh wspomnienia ....
Przyszła do mnie, nie wiem skąd,
zawróciła w głowie tak dokładnie;
teraz rozumiem, to jest to.
Jedna z nią noc i już przepadłem
Andzia !... o Andzia !Panda, Andzia33, megan8, bliska77, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
To prawda! Ja śpię różnie - ale w ciąży brzuch nie wchodzi w grę , a lewa strona ze względu na dobro dziecka , chociaż ja na prawej też spałamReni wrote:http://www.sosrodzice.pl/ciazy-warto-spac-lewym-boku/
a jak Wy śpicie? Ja na prawym lub na brzuchukolejna rzecz, która nie cieszy eh..
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:To były czasy... i muza super! W zeszłym roku wzięło mnie na wspomnienia i zgrałam sobie płytę z super kawałkami polskimi z lat 80tych..
To byly zwariownae i trudne czasy dla naszych rodzicow ale Polska muzyka byla najlepsza takie moje zdanie ehhhh czlowiek 3 i Niedzwieckiego sluchal do pozna w nocy na Grundiku haha... tego nam nikt nie wezmieangela, Andzia33, samira, bliska77, Bursztyn, sjoanka, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
moja przyjaciółka miała poduszkę którą wkładała między kolana jak spała na lewym boku i taką trójkątną którą wsadzała z tyłu pod plecy tak, żeby w nocy się nie przewracać na plecy a przy okazji podtrzymywała kręgosłup .. może to jest wyjście
angela wrote:To prawda! Ja śpię różnie - ale w ciąży brzuch nie wchodzi w grę , a lewa strona ze względu na dobro dziecka , chociaż ja na prawej też spałamangela, Panda lubią tę wiadomość
-
Córcia cały czas śpi - w końcu wypocznie i zregeneruje siły. Pogoda w centrum nieciekawa - zastanawiam się czy iść na spacer??
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki wiecie ze Budka Suflera kończy działalność ,mają ostatnią trasę koncertową ,na oficjalnej stronie po lewej jest całą rozpiska
W Katowicach są 19.10.2014 w SPODKU oj chciałabym pójść
dla zainteresowanych http://www.budkasuflera.pl/koncerty.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 11:28
Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czasy trudne, ale my nie zdawaliśmy sobie z tego sprawy - stąd też tak dobra muzyka jako jedyna forma przekazu i wyrażania myśli i poglądówPanda wrote:To byly zwariownae i trudne czasy dla naszych rodzicow ale Polska muzyka byla najlepsza takie moje zdanie ehhhh czlowiek 3 i Niedzwieckiego sluchal do pozna w nocy na Grundiku haha... tego nam nikt nie wezmie
Andzia33, samira, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:To byly zwariownae i trudne czasy dla naszych rodzicow ale Polska muzyka byla najlepsza takie moje zdanie ehhhh czlowiek 3 i Niedzwieckiego sluchal do pozna w nocy na Grundiku haha... tego nam nikt nie wezmie
Panda, megan8, Iwone, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://www.sosrodzice.pl/ciazy-warto-spac-lewym-boku/
a jak Wy śpicie? Ja na prawym lub na brzuchukolejna rzecz, która nie cieszy eh..
Reni o kurcze to ja jestem stworzona do bycia w ciazy, ja zwykle spie na lewym boku i troche na brzuchu tez chociaz staram sie nie bo to na cycuchy nie wskazaneangela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Dziewczynki z innej beczki bardzo prosze poleccie mi jakies polskie filmy cos fajnego i gdzie mozna je ogladac na internecie. Pleeeeease jestem totanie do tylu moze byc cos jak Dzien Swira jezli jest wogole cos porownywalnego
wiem ze cos pisalyscie tutuaj niedawno i mialam zapisac i tego nie zrobilam.
Z gory dzieki
http://www.kino.pecetowiec.pl/
www.zalukaj.tv
www.stop-limitom.pl
www.134.pl
www.filmy.a33.pl
www.iptak.pl
www.kinomaniak.pl
www.seans-online.eu
http://www.youtube.com
ja czasem wpisuję po prostu tytuł w google i też się znajdziePanda, Lucky lubią tę wiadomość
-
Ja też dostałam od rodziców jamnika sony w 1989 roku i pierwszą kasetę pamiętam jak dziś UB40 Kingston Town, grundig należał do brata i on nim zarządzał, ponieważ był starszysamira wrote:miałam Grundiga ale i miałam taki magnetofon jamnik później ,to był hit
samira, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Ja też dostałam od rodziców jamnika sony w 1989 roku i pierwszą kasetę pamiętam jak dziś UB40 Kingston Town, grundig należał do brata i on nim zarządzał, ponieważ był starszy
megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość