35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to fakt
ja też budżetówka i siedzę tu tylko dlatego, bo planuję ciążę inaczej dawno bym stąd pognała..
Pusurek wrote:Praca to samo zuo
Ja sie ciesze, ze pracuje w budzetowce, mam wylane, ze mnie zwolnia albo co, bo nie moga
Ale zdaje sobie sprawe, ze masa lasek musi wrecz walczyc o przetrwanie w pracy, najlepiej nie ujawniac ciazy tak dlugo jak sie da itd. I jak tu ma obywateli przybywac??
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno pierdo...na maxa dlatego loto mi to koło dupy, robię przerwę do lata bo muszę schudnąć i albo znaleźć pracę albo w Lotto wygraćIwone wrote:Samirka widzę że i u Ciebie z @ się piep...y.
Ja odstawiłam antyki i ciekawe co u mnie będzie.
Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya jak jest jak się człowiek stara o pracę ,powalają mnie wtedy pytania czy zamierza pani powiększyć rodzinę??Pusurek wrote:Praca to samo zuo

Ja sie ciesze, ze pracuje w budzetowce, mam wylane, ze mnie zwolnia albo co, bo nie moga
Ale zdaje sobie sprawe, ze masa lasek musi wrecz walczyc o przetrwanie w pracy, najlepiej nie ujawniac ciazy tak dlugo jak sie da itd. I jak tu ma obywateli przybywac??
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiesz, że nie mają prawa zadać Ci takiego pytania..
od razu FOCH i do sądu
samira wrote:a jak jest jak się człowiek stara o pracę ,powalają mnie wtedy pytania czy zamierza pani powiększyć rodzinę??
Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chocdzilo o to ze myslalam ze przeczytalam, bo wasze posty byly jeden obok drugiego....pier...la mi sie niestetyReni wrote:czyli co jak mój to można olewać FOCH!

moje posty może olewać tylko ET
nick nieaktualny, Reni, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo ja potrzebuję zainteresowania ,wiesz sama w domu ,nie mam do kogo gęby otworzyć, no chyba ze z psem pogadamBursztyn wrote:jakby sie nikt nie tlumaczyl to strzelilabys kolejnego focha

niech mnie ktoś przytuli :* bo się w sobie zamknę
Bursztyn, Żanet, megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co Ty, wcale mi mdło ani nie było, ani nie jestsamira wrote:oj Za dużo cukru w cukrze
oby nie zemdliło 
jeszcze mam dwa te pączki 
Pierwszy cukier mi wyszedł 80, na drugi wynik nie czekałam, będę go miała wieczorem.
Reni, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a jak jest jak się człowiek stara o pracę ,powalają mnie wtedy pytania czy zamierza pani powiększyć rodzinę??

Czysta dyskryminacja!
Wtedy mowisz, ze nie zamierzasz i tyle. No bo jak inaczej? Ostrzegac lojalnie potencjalnych pracodawcow, ze moze kiedys bedziesz chciala byc matka? To by sie w zyciu pracy nie dostalo...
nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj Bursztynku tylko byś się pierdoli.... no wiesz ,tu się można zgorszyćBursztyn wrote:chocdzilo o to ze myslalam ze przeczytalam, bo wasze posty byly jeden obok drugiego....pier...la mi sie niestety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:14
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny