35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to fakt
ja też budżetówka i siedzę tu tylko dlatego, bo planuję ciążę inaczej dawno bym stąd pognała..
Pusurek wrote:Praca to samo zuo
Ja sie ciesze, ze pracuje w budzetowce, mam wylane, ze mnie zwolnia albo co, bo nie mogaAle zdaje sobie sprawe, ze masa lasek musi wrecz walczyc o przetrwanie w pracy, najlepiej nie ujawniac ciazy tak dlugo jak sie da itd. I jak tu ma obywateli przybywac??
Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Samirka widzę że i u Ciebie z @ się piep...y.
Ja odstawiłam antyki i ciekawe co u mnie będzie.Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Praca to samo zuo
Ja sie ciesze, ze pracuje w budzetowce, mam wylane, ze mnie zwolnia albo co, bo nie mogaAle zdaje sobie sprawe, ze masa lasek musi wrecz walczyc o przetrwanie w pracy, najlepiej nie ujawniac ciazy tak dlugo jak sie da itd. I jak tu ma obywateli przybywac??
Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiesz, że nie mają prawa zadać Ci takiego pytania..
od razu FOCH i do sądu
samira wrote:a jak jest jak się człowiek stara o pracę ,powalają mnie wtedy pytania czy zamierza pani powiększyć rodzinę??Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jakby sie nikt nie tlumaczyl to strzelilabys kolejnego focha
niech mnie ktoś przytuli :* bo się w sobie zamknęBursztyn, Żanet, megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:oj Za dużo cukru w cukrze
oby nie zemdliło
jeszcze mam dwa te pączki
Pierwszy cukier mi wyszedł 80, na drugi wynik nie czekałam, będę go miała wieczorem.Reni, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a jak jest jak się człowiek stara o pracę ,powalają mnie wtedy pytania czy zamierza pani powiększyć rodzinę??
Czysta dyskryminacja!
Wtedy mowisz, ze nie zamierzasz i tyle. No bo jak inaczej? Ostrzegac lojalnie potencjalnych pracodawcow, ze moze kiedys bedziesz chciala byc matka? To by sie w zyciu pracy nie dostalo...bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:chocdzilo o to ze myslalam ze przeczytalam, bo wasze posty byly jeden obok drugiego....pier...la mi sie niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:14
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny