35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ja nie cierpię rano.. jakaś taka nie teges w temacie jestem ..
ja mam problemy ze wstawaniem.. może dlaatego .. u mnie drzemki w telefonie lecą czasami 1,5 godzsamira, Kate 75, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Zapomniałam dopisać, mój m od jutra będzie emerytem.
ja tez juz mam emeryta w domu, mało tego jest weteranem wojennym
ups po tym moim wpisie pewnie nie jednej wyobraźnia sie włączyła
moj mężuś ma tylko 40latWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 14:08
samira, mama78, megan8, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziękuję. Ale do gina się mam po co iść. To dopiero 6 tydzień. Zadzwonie później jak się@ dobrze rozkręci kiedy odstawic duphaston.
Na razie jestem w czarnej dupie.
Sorry
Sabina,
Trzymaj się, jeśli mogę Cię pocieszyć, choć to trudne w Twojej sytuacji, to miałam spore krwawienie ( leciało mi po nogach jak wyszłam spod prysznica ) w 7 tygodniu, byłam pewna, że poroniłam. Przyczyna do niedawna była nieznana, dopiero na genetycznym badaniu wyszło, że mam bardzo nisko ułożone łożysko i to była przyczyna krwawienia i późniejszych plamień.
Przytulamcaffe, Sabina, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam dzis wene kuchenna i bede robic pierogi ruskie! Ogorkowa juz zrobiona, ziemniaki na farsz wstawione, bedzie pycha! No i pomroze pewnie troche, wiec w sytuacji kryzysowej bedzie jak znalazl.
No ja nie wiem Pusurek czy w obecnej sytuacji politycznej, robienie pierogow ruskich nie jest swego rodzaju faux-pasNati74, Żanet, Bozia3, EwaT, caffe, samira, mama78, Pusurek, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale żeście naprodukowały!
Ja już po wizycie - i tym razem świetne wieści. Dzić urósł idealnie 9 dni -c zyli tyle ile minęło od ostatniej wizyty, serduszko bije, krwaik mniejszy, tyle ze nadal jest ok 6 dni do tyłu
ALe następna wizyta znów za tydzieńŻanet, Bozia3, EwaT, Monia37, samira, anna maria, mama78, Bursztyn, ania.g, gosia7122, Mango, efcia, Viv78, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam dzis wene kuchenna i bede robic pierogi ruskie! Ogorkowa juz zrobiona, ziemniaki na farsz wstawione, bedzie pycha! No i pomroze pewnie troche, wiec w sytuacji kryzysowej bedzie jak znalazl.
A u mnie dziś zupa z boczniaków i foccacia z oliwkami i rozmarynemmniam
Pusurek, Nati74 lubią tę wiadomość