35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zazwyczaj rano tez nie jestem bardzo reaktywna, ale czasem sie zdarza ze wlasnie rano mam ochote i wtedy jest superReni wrote:a ja nie cierpię rano.. jakaś taka nie teges w temacie jestem ..
ja mam problemy ze wstawaniem.. może dlaatego .. u mnie drzemki w telefonie lecą czasami 1,5 godz
nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Zapomniałam dopisać, mój m od jutra będzie emerytem.
ja tez juz mam emeryta w domu, mało tego jest weteranem wojennym
ups po tym moim wpisie pewnie nie jednej wyobraźnia sie włączyła
moj mężuś ma tylko 40lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 14:08
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziękuję. Ale do gina się mam po co iść. To dopiero 6 tydzień. Zadzwonie później jak się@ dobrze rozkręci kiedy odstawic duphaston.
Na razie jestem w czarnej dupie.
Sorry
Sabina,
Trzymaj się, jeśli mogę Cię pocieszyć, choć to trudne w Twojej sytuacji, to miałam spore krwawienie ( leciało mi po nogach jak wyszłam spod prysznica ) w 7 tygodniu, byłam pewna, że poroniłam. Przyczyna do niedawna była nieznana, dopiero na genetycznym badaniu wyszło, że mam bardzo nisko ułożone łożysko i to była przyczyna krwawienia i późniejszych plamień.
Przytulam
caffe, nick nieaktualny, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam dzis wene kuchenna i bede robic pierogi ruskie! Ogorkowa juz zrobiona, ziemniaki na farsz wstawione, bedzie pycha! No i pomroze pewnie troche, wiec w sytuacji kryzysowej bedzie jak znalazl.

No ja nie wiem Pusurek czy w obecnej sytuacji politycznej, robienie pierogow ruskich nie jest swego rodzaju faux-pas
Nati74, Żanet, Bozia3, EwaT, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale żeście naprodukowały!
Ja już po wizycie - i tym razem świetne wieści. Dzić urósł idealnie 9 dni -c zyli tyle ile minęło od ostatniej wizyty, serduszko bije, krwaik mniejszy, tyle ze nadal jest ok 6 dni do tyłu
ALe następna wizyta znów za tydzień
Żanet, Bozia3, EwaT, Monia37, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Bursztyn, ania.g, gosia7122, Mango, efcia, Viv78, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam dzis wene kuchenna i bede robic pierogi ruskie! Ogorkowa juz zrobiona, ziemniaki na farsz wstawione, bedzie pycha! No i pomroze pewnie troche, wiec w sytuacji kryzysowej bedzie jak znalazl.

A u mnie dziś zupa z boczniaków i foccacia z oliwkami i rozmarynem
mniam
nick nieaktualny, Nati74 lubią tę wiadomość