35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:nie ślinię się na widok dzieci w wózkach, nie lecę do brzucha ciężarnej.. i nie zazdroszczę im.. zazdrość to złe uczucie.. można pisać, że w pozytywnym tego słowa znaczeniu.. ale czy można mówić o pozytywnym znaczeniu?
zatruwa ona duszę (tak tak wiem Ewka nie ma duszy.. tzn Ty nie masz..) zatruwa umysł..ale cieszę się z kolejnej ciąży na forum.
takie tam moje przemyślenie
To dobrze, że nie odczuwasz zazdrości, ale na to się nie ma zwykle wpływu. Uczucia się pojawiają w nas różne, czy to się nam podoba czy nie. Zatruwają duszę lub ją leczą - ale nie możesz powiedzieć, że to Twoja zasługaPo prostu być może takie uczucie do Ciebie nie przychodzi
. A te kobiety, które piszą, że są zazdrosne - to też dobrze, bo tak czują i nie ma się na to żadnego wpływu. Trzeba jakoś przetrawić i do przodu
caffe, samira, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja w zwiazku z tym ze mieszkam w Brukseli nie zrobie kompletnie nic
caffe, Bursztyn, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No ja nie wiem Pusurek czy w obecnej sytuacji politycznej, robienie pierogow ruskich nie jest swego rodzaju faux-pas
Mozliwe, ze to lekkie faux-pas, ale w kuchni staram sie byc apolityczne.Moze byloby lepiej, gdybym zrobila barszcz ukrainski?
Albo kolduny litewskie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 16:17
caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko, lepiac ruskie pierogi, rzeklo filozoficznie: " Ja to nie lubie Putina..." No i sie zaczelo... Zamiast delektowac sie reczna robota musialam zrobic wyklad polityczno - historyczno - kulturowy...
Bylo zrobic nalesniki z serem!samira, caffe, Żanet, Simba, Nati74, Mango, efcia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Moje dziecko, lepiac ruskie pierogi, rzeklo filozoficznie: " Ja to nie lubie Putina..." No i sie zaczelo... Zamiast delektowac sie reczna robota musialam zrobic wyklad polityczno - historyczno - kulturowy...
Bylo zrobic nalesniki z serem!Pusurek, megan8, caffe, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny