X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale może to być zła odpowiedź.. bo jednak większość chce mieć.. i co wtedy tym bardziej odpadasz, bo kłamiesz?
    zależy kto przesłuchuje jak jakaś świętojebliwa osoba to jest się spalonym na starcie hahah
    fakt takie pytania są irytujące chociaż ja miałam tylko 1 w życiu zadane
    Pusurek wrote:
    Czysta dyskryminacja!
    Wtedy mowisz, ze nie zamierzasz i tyle. No bo jak inaczej? Ostrzegac lojalnie potencjalnych pracodawcow, ze moze kiedys bedziesz chciala byc matka? To by sie w zyciu pracy nie dostalo...

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Na forum widzę coś innego :P
    no to w takim razie mam dwa oblicza :P

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie to samo staralam sie jakos delikatnie wyrazic, ale moj trud poszedl na marne... :)
    1546648hcqi7ouq3e.gif

samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe tu ciąża Ciebie nie tłumaczy ;-)
    caffe wrote:
    Wiem, że głupio to zabrzmi, ale Reni mi się z Samirą pierd..i o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:17

caffe, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe tu ciąża Ciebie nie tłumaczy ;-)
    :P :P :P

ale przynajmniej dobrze, ze w tę stronę mi poszło ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj Bursztynku tylko byś się pierdoli.... no wiesz ,tu się można zgorszyć :P
    a nie dziekuje, jestem juz po porannym seksie :)

samira, Reni, caffe, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    można i tak : cztery razy po dwa razy,osiem razy raz po raz :P

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Co Ty, wcale mi mdło ani nie było, ani nie jest :) jeszcze mam dwa te pączki :P

Pierwszy cukier mi wyszedł 80, na drugi wynik nie czekałam, będę go miała wieczorem.
    jak to czytam to mnie mdli ale taki pączuś fajna sprawa :)

caffe lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    można i tak : cztery razy po dwa razy,osiem razy raz po raz :P
    mozna, ale wtedy to sie nazywa nimfomania :)

samira, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale może to być zła odpowiedź.. bo jednak większość chce mieć.. i co wtedy tym bardziej odpadasz, bo kłamiesz?
    zależy kto przesłuchuje jak jakaś świętojebliwa osoba to jest się spalonym na starcie hahah
    fakt takie pytania są irytujące chociaż ja miałam tylko 1 w życiu zadane

E, nie mozna zakladac, ze wszystkie kobiety chca miec dzieci, bo sa takie, ktore nie chca. Nie powinno sie tez zakladac, ze jesli kobieta to mowi, to klamie. A poza tym zdarza sie tez czesto, ze kobiety dojrzewaja to tej decyzji pozno i jakas korpo mialaby z kobity pozytek, powiedzmy, przez 10 lat. Nie zawsze tez sytuacja materialna sprzyja powiekszaniu rodziny. Glupio tez mowic na rozmowie kwalifikacyjnej, ze chce powiekszyc rodzine za np. 10 lat, bo to w ogole brzmi dziwnie.

samira, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Nie zazdroszcze! :P Ja sie ostatnio o poranku wole wyspac... ;)

samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odpowiadałam jak ktoś pytał (nie tylko na rozmowie), że tak kiedyś na pewno
    i tyle.. rodzina to nie tylko dzieci.. planować to sobie można.. wakacje .. jak widać na ovu z planowaniem dzieci jednak nie jest łatwo
    Pusurek wrote:
    E, nie mozna zakladac, ze wszystkie kobiety chca miec dzieci, bo sa takie, ktore nie chca. Nie powinno sie tez zakladac, ze jesli kobieta to mowi, to klamie. A poza tym zdarza sie tez czesto, ze kobiety dojrzewaja to tej decyzji pozno i jakas korpo mialaby z kobity pozytek, powiedzmy, przez 10 lat. Nie zawsze tez sytuacja materialna sprzyja powiekszaniu rodziny. Glupio tez mowic na rozmowie kwalifikacyjnej, ze chce powiekszyc rodzine za np. 10 lat, bo to w ogole brzmi dziwnie.

Pusurek, BISCA, samira, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja odpowiadałam jak ktoś pytał (nie tylko na rozmowie), że tak kiedyś na pewno
    i tyle.. rodzina to nie tylko dzieci.. planować to sobie można.. wakacje .. jak widać na ovu z planowaniem dzieci jednak nie jest łatwo

Ano wlasnie!
    Ja mialam w zyciu tylko 2 prace ( ta obecna jest wlasnie 2). Kiedy zatrudnialam sie do 1, uslyszalam to pytanie, ale bylam wtedy mloda i nie w glowie byly mi dzieci. Corke urodzilam po prawie 10 przepracowanych latach. Teraz zatrudniajac sie do kolejnej pracy, powiedzialam zupelnie szczerze, ze nie zamierzam miec wiecej dzieci, bo taka tez byla wtedy moja sytuacja. Jakby mi ktos wtedy powiedzial, ze urodze dziecko po 40, to bym umarla ze smiechu.
    Ale sytuacja zyciowa sie zmienila i w pracy przyjeli to ze 100% zrozumieniem. Tu sie ciagle ceni kazde urodzone dziecko, wiec kobieta w ciazy to sama radosc ;)

Reni, samira, caffe, Bursztyn, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam to szczęście, że mnie wspiera moja szefowa
    to ważne.. bez tłumaczenia i bez winy chodzę na wszelkie badania, wizyty u lekarza itp czy siedzę na forum hahaha
    Pusurek wrote:
    Tu sie ciagle ceni kazde urodzone dziecko, wiec kobieta w ciazy to sama radosc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:33

Pusurek, samira, Bursztyn, Simba, bliska77, Bozia3, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja mam to szczęście, że mnie wspiera moja szefowa
    to ważne.. bez tłumaczenia i bez winy chodzę na wszelkie badania, wizyty u lekarza itp czy siedzę na forum hahaha

Mi w pracy forum wylaczyli ( na sluzbowych kompach czesc stron jest poblokowana, chyba za duzo siedzialam na ovu ), wiec same rozumiecie, ze musialam isc na zwolnienie ;) :P

Reni, Simba, samira, bliska77, Bozia3, Mango, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie wiem jaka bedzie reakcja dyrekcji jak uda mi sie zaciazyc. Mysle, ze sie tego spodziewaja bo zatrudnili mnie dwa lata temu (mialam 33lata) i pytali czy mam dzieci, odpowiedzialam ze "jeszcze nie" , wiec to bylo chyba jasne ....

Andzia33 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie zazdroszcze! :P Ja sie ostatnio o poranku wole wyspac... ;)
    a ja sobie sama zazdroszcze takiego seksu :) bylo super :) a potem i tak wrocilam do spania :)

Pusurek, Simba, samira, bliska77, Bozia3, Sabina, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to "jeszcze nie" mówi wszystko :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie cierpię rano.. jakaś taka nie teges w temacie jestem ..
    ja mam problemy ze wstawaniem.. może dlaatego .. u mnie drzemki w telefonie lecą czasami 1,5 godz ;-)
    Bursztyn wrote:
    a ja sobie sama zazdroszcze takiego seksu :) bylo super :) a potem i tak wrocilam do spania :)

Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak u mnie sprawdzą raporty ile i gdzie się siedzi w necie to też będzie grubo ;-)
    na razie korzystam .. jak coś przyznam się do błedu..ukorzę ..będzie dobrze
    Pusurek wrote:
    Mi w pracy forum wylaczyli ( na sluzbowych kompach czesc stron jest poblokowana, chyba za duzo siedzialam na ovu ), wiec same rozumiecie, ze musialam isc na zwolnienie ;) :P

Simba, samira, Bursztyn, caffe, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2675 2676 2677 2678 2679 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ