35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cafe piękny poród,aż pozazdrościć.
aż się poryczalam.
caffe lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Cafe piękny poród,aż pozazdrościć.
aż się poryczalam.
Czy ktos widzial dziecko?? Moze caffe wcale nie urodzila, tylko nas wkreca cytujac jakies teksty z porodowki. Nie ma dowodu nie ma poroduPusurek, Aprilka, Bursztyn, caffe, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak wszystko pieknie, tylko czy jest dowod na ten porod?
Czy ktos widzial dziecko?? Moze caffe wcale nie urodzila, tylko nas wkreca cytujac jakies teksty z porodowki. Nie ma dowodu nie ma porodu!!!!!!!
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A ja przy córce mialam elektryczny laktator wypożyczony ze szpitala kupowałam tylko własne końcówki, nie meczylam sie bo sie samo sciagalo, nr bylo głośne i byłam bardzo zadowolona, w szpitalu mala tak mi poranila sutki ze nie byłam w stanie jej karmić i kazały mi ściągać i karmić ja strzykawka. Niezły patent,dopiero jak przyszła położna do domu pokazała mi jak ja przystawiac i bylo ok i laktator był juz niepotrzebny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:39
Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ciutke pokarmu? ja ściągałam pełne buteleczki - przy moich niewielkich cyckach miałam dużo pokarmu, ale mlody mnie tak stymulowal, że szok...wróciłam do pracy i karmiłam go jeszcze kilka miesięcy - przywoziłam mu z pracy mleczko..
trochę świeżego, a trochę mroziłam i miał na następny dzień. Nic lepszego maleństwu nie można dać w tym czasie - tym bardziej, że ładujesz dziecku przeciwciała...
Koleżanka z pracy była przeciwna karmieniu piersią - przeszła na sztuczne i po miesiącu to dziecko wygląda jak po mcdonaldzie....a tak sie ładnie na początku rozwijała....
A karmic zmaierzam przynmniej do roku, a zakladam, ze i dluzej.Mrozic nie bede musiala, bo pokarm bedzie ciagle.
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:mnie zaintrygowalo to zamykanie oczu, serio
to dlatego zeby z wysilku jakos nie wypadly?
strasznie mi glupio zadawac takie pytania, ale nie mam zadnego doswiadczenia z porodem wlasnym. A te przy ktorych bylam- nikt nie mowil rodzacej zeby zamykala oczy, dlatego zapytalam
Dzień Dybry laski
Bursztynku oczy podczas parcia trzeba zamykać żeby z wysiłku nie popękały ci naczynka i żeby nie wyglądać potem jak zombi albo jak po obaleniu flaszki czystejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:43
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:mnie zaintrygowalo to zamykanie oczu, serio
to dlatego zeby z wysilku jakos nie wypadly?
strasznie mi glupio zadawac takie pytania, ale nie mam zadnego doswiadczenia z porodem wlasnym. A te przy ktorych bylam- nikt nie mowil rodzacej zeby zamykala oczy, dlatego zapytalamsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:od dziś na wszelki wypadek będziesz chodzić z zamkniętymi oczami....
no to musialam juz dawno gdzies Natanka po drodze zgubic i nie zauwazylam tak jak ReniBozia3, Mega, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A po ch... ktorej taka obraczka? Kupiona za test z allegro? Laski sa durne...
No, chyba ze "szczesliwym tatusiem" mialby byc syn Kulczyka czy Niemczyckiego, wtedy to zupelnie inna para kaloszy. -
nick nieaktualny