X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o proszę - a nie zauważyłam....same specjalistki od gałek ocznych...;)
    taa, okulistki....

samira, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie powielacie i powielacie i potem są takie brzuszki w avatarkach :P

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    taa, okulistki....
    powielilam niechcaco Samire, teraz mi sie dostanie ;)

Bozia3, samira, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha! zakładasz ze chodze prąc? ;)
    no to musialam juz dawno gdzies Natanka po drodze zgubic i nie zauwazylam tak jak Reni :)
    chciałabym, żeby któraś z Was dała takie imię dziecku - pasuje bardzo jakoś do chłopaczka i teraz na topie...żeby tak się nie kojarzyło z tym demopsycholem, to już byłby czad...jest jeszcze wersja Nataniel - też ładna, ale Natan chyba chyba jednak lepsze..:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas sie okazalo, ze jedziemy na wakacje bez faceta... Mial do nas dolaczyc, ale bedzie siedzial z remontem domu. Nawet jak bym mu 100 koszul wyprasowala, to i tak czuje sie winna, ze nie bedzie mial wakacji...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    taa, okulistki....
    ooo i znów następna powieliła :P

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha! zakładasz ze chodze prąc? ;)
    no to musialam juz dawno gdzies Natanka po drodze zgubic i nie zauwazylam tak jak Reni :)
    no to przynajmniej wtedy, kiedy CI się bardzo będzie chciało zrobic kupę...;)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    powielilam niechcaco Samire, teraz mi sie dostanie ;)
    hahahaahha bij zabij hahaha

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chciałabym, żeby któraś z Was dała takie imię dziecku - pasuje bardzo jakoś do chłopaczka i teraz na topie...żeby tak się nie kojarzyło z tym demopsycholem, to już byłby czad...jest jeszcze wersja Nataniel - też ładna, ale Natan chyba chyba jednak lepsze..:)
    Jest taki pyszny ser Natan, ze SM Mackowy w Gdansku... Mniam... Mam same pozytywne skojarzenia z tym imieniem. Bursztyn tez ser, wszystko pasi. :D

Bursztyn, iwcia77, Bozia3, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A u nas sie okazalo, ze jedziemy na wakacje bez faceta... Mial do nas dolaczyc, ale bedzie siedzial z remontem domu. Nawet jak bym mu 100 koszul wyprasowala, to i tak czuje sie winna, ze nie bedzie mial wakacji...
    no to odwołaj wakacje i zostan z nim...:) a wyślij córkę na jakiś fajny obóz...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale ja ZAMIERZAM tak wlasnie dac na imie i tez nie moge sie zdecydowac ktora wersja bardziej mi sie podoba. Tyle tylko ze narazie nie ma kogo chrzcic

Bozia3, Aprilka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to przynajmniej wtedy, kiedy CI się bardzo będzie chciało zrobic kupę...;)
    tak, koniecznie zamkne oczy :) czasami to nawet lepiej pewnych rzeczy nie ogladac

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kurde przecież to napisałam ,powielasz mój post
    sory ale do dlatego , że czytam zaległości i jeszcze nie doszłam do Twojego postu
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd9e078511be.jpg

samira, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    kilka lodow powinno mu wynagrodzic ;)

Bozia3, Dorka1979, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to odwołaj wakacje i zostan z nim...:) a wyślij córkę na jakiś fajny obóz...
    Wlasnie sie nie da...Corke musze zawiesc do jej taty, sama jestem poustawiana do masy lekarzy, rodzicom tez sie musze pokazac. Zawsze bylam w Pl dluzej, wtedy moj chlop dojezdzal i razem mielismy wakacje. Ale teraz przez brzuchol musze sie zawijac wczesniej do domu.

Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od jutra idę na urlop do 23 czerwca....poodpoczywam w domu, pojedziemy na kilka dni na Węgry nad baseny termalne - mam nawet zamiar popływać - oczywiście w tym zimnym dużym...tylko chyba będę chodzić tam o 7 rano, żeby się nikt z foki nie śmiał...:)do ciepłych i gorących wchodzić nie będę...

Pusurek, Bursztyn, Bliska 77, Mega, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kilka lodow powinno mu wynagrodzic ;)
    Boje sie, ze to za malo. ;) Nie bedzie mnie 4 tygodnie, to ile bym musiala teraz odrobic? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wlasnie sie nie da...Corke musze zawiesc do jej taty, sama jestem poustawiana do masy lekarzy, rodzicom tez sie musze pokazac. Zawsze bylam w Pl dluzej, wtedy moj chlop dojezdzal i razem mielismy wakacje. Ale teraz przez brzuchol musze sie zawijac wczesniej do domu.
    a no to potraktuj to jako obowiązek - lekarze, rodzice itp....:) może sie wyrzuty sumienia zmniejszą...;) dodatkowo - kilka deserów jak pisała Bursztyn i powinno być git :)

Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    od dziś na wszelki wypadek będziesz chodzić z zamkniętymi oczami....;)
    bo Cię ktoś niechcący w oko ukłuje i się zesrasz ?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c886cb781be.jpg

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Boje sie, ze to za malo. ;) Nie bedzie mnie 4 tygodnie, to ile bym musiala teraz odrobic? ;)
    to zalezy jaka macie srednia....

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3534 3535 3536 3537 3538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ