X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tatuś...:) Juz mam jednego klona w domu po moim byłym, teraz będzie drugi...:) A chciałam córeczkę mamusiną i dupa..;)
    U mnie dokładnie tak samo, a chciałam mieć tak jak Ty i też dupa :P

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Prawda jest taka, że nie wiadomo kto z brzegu... i równie dobrze można się zwinąć na tamten świat wcześniej, nawet mając zdrowe dziecko i je zostawiając.
    Ale ono w zyciu sobie poradzi a dziecko uposledzone nie i kto sie podejmie opieki nad nim? To sa niestety problemy o ktorych nie chce myslec. Na razie mnie nie dotycza i nie ma co gdybac.?

Reni, samira, Bozia3, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jest wsio jedno chlopiec czy dziewczynka :) byle by bylo

Bozia3, Niuta, Mango, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie rzecz biorac jestem sflustrowana i przygnebiona.

Simba, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie uważam, żeby tu były jakieś niestosowności wypowiadane...Życie jest jakie jest i pod ochronką nie żyje niestety nikt....
    Kazdy ma swoja granice tolerancji wobec niestosownosci.
    Rownie niestosowne jest powiedzenie osobie umierajacej na raka: "No coz, trudno, trzeba sie bylo badac." Mozna owszem, tylko po co?

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ogolnie rzecz biorac jestem sflustrowana i przygnebiona.
    To moze upierz futro ;) Powinno pomoc :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To moze upierz futro ;) Powinno pomoc :)
    Chyba to zrobie.

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello ale są też inne staraczki i laski w ciąży!
    i nie widzę powodu dlaczego nie miałoby być dyskusji
    może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..
    Simba wrote:
    Kazdy ma swoja granice tolerancji wobec niestosownosci.
    Rownie niestosowne jest powiedzenie osobie umierajacej na raka: "No coz, trudno, trzeba sie bylo badac." Mozna owszem, tylko po co?

szczęśliwa 2, samira, Bozia3, Iwone, Niuta, Pusurek, Żanet, iwcia77, Bliska 77, malgos741, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja smigam do kosmetyczki, zrobic sie na bostwo, a jutro do gina na badanie. No i podpadziocha straszna, bo zarosnieta jestem na maxa i nic juz tym zrobic nie moge, bo brzuch za wielki, a chlop z maszynka 1500 km ode mnie. Po raz pierwszy w zyciu pojde do gina z bobrem... ;)
    ginekolog musi być przystojny , że przed wizytą kosmetyczkę sobie szczelasz ;)
    a tak poza tym do daj przepis na takie piękne żeberka w tak zaawansowanej ciąży , bo ja w tym stadium to będę pewnie oblepiona tłuszczykiem

Sabina, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..
    mysle ze zmiana decyzji nie dotyczy tak naprawde zrobienia badan czy nie, tylko tego co sie robi z wynikiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:24

caffe, Reni, Dorka1979, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :)
    Nie mam tu wanny... A prysznic z zaslonka, nawet sie zaprzec nie mozna porzadnie. Pofigluje chyba dzis z lusterkiem, bo spale sie ze wstydu, jakbym jutro miala z bobrem siasc na fotelu... ;)
    z taboretem pod prysznic i jechane . żarcik oczywiście

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mysle ze zmiana decyzji nie dotyczy tak naprawde zrobienia badan czy nie, tylko tego co sie robi z wynikiem...
    Też tak myślę.
    W każdym razie to są bardzo trudne przemyślenia i decyzje. I kazdy zrobi to na co mu sumienie pozwala.

Dorka1979, Bursztyn, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i tu masz Reni rację , bo o niektórych rzeczach na temat tych badań właśnie się tu i teraz dowiedziałam i bedę wiedziała jak lekarza do pionu przywołać jak mi nic nie będzie chciał zaproponować

Reni, Sabina, iwcia77, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ale pisałam szybko na podniesionym ciśnieniu i nie dokończyłam postu ani myśli
    zrobi badania lub nie.. tak samo jeśli chodzi o cesarki czy inne takie..

Bursztyn wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:30

Dorka1979 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrwa ale miałam dziś ból w podbrzuszu przez jakieś 15 sekund i się zestresowałam przy tym , po tym bólu nie mogłam nerwa opanować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:31

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    qrwa ale miałam dziś ból w podbrzuszu przez jakieś 15 sekund i się zestresowałam przy tym , po tym bólu nie mogłam nerwa opanować
    Takie bóle mogą się pojawiać.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja im dluzej o tym wszystkim mysle to dochodze do wniosu ze raczej postapilabym tak jak mowi Reni :( chyba bym sobie nie poradzila , ale teraz to takie gdybanie bo tak naprawde nikt kto nie jest w takiej sytuacji nie jest w stanie przewidziec na 100% jak sie zachowa .....
    Jesli mi sie uda i bede w ciazy to chocbym miala stanac na glowie to badania wszystkie zrobie nawet amino jak bedzie trzeba

Dorka1979, szczęśliwa 2, samira, iwcia77, Bliska 77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja widze - chodzi o to zeby kogos komu jest akurat ciezko nie ranic.
    I nie, nie uwazam, ze to jest dobry moment. Kazdy moze to tez rozstrzygac w zaciszu swojego umyslu.
    Takie jest moje zdanie. Nikomu go nie narzucam.

Bursztyn, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Takie bóle mogą się pojawiać.
    dzięki to mnie pocieszyłaś, bo już zamierzałam w czwartek wybrać się znowu na betę czy wzrasta

caffe lubi tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:10

samira, caffe, Niuta, Żanet, iwcia77, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 3759 3760 3761 3762 3763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ