WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tatuś...:) Juz mam jednego klona w domu po moim byłym, teraz będzie drugi...:) A chciałam córeczkę mamusiną i dupa..;)
    U mnie dokładnie tak samo, a chciałam mieć tak jak Ty i też dupa :P

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Prawda jest taka, że nie wiadomo kto z brzegu... i równie dobrze można się zwinąć na tamten świat wcześniej, nawet mając zdrowe dziecko i je zostawiając.
    Ale ono w zyciu sobie poradzi a dziecko uposledzone nie i kto sie podejmie opieki nad nim? To sa niestety problemy o ktorych nie chce myslec. Na razie mnie nie dotycza i nie ma co gdybac.?

Reni, samira, Bozia3, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jest wsio jedno chlopiec czy dziewczynka :) byle by bylo

Bozia3, Niuta, Mango, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie rzecz biorac jestem sflustrowana i przygnebiona.

Simba, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie uważam, żeby tu były jakieś niestosowności wypowiadane...Życie jest jakie jest i pod ochronką nie żyje niestety nikt....
    Kazdy ma swoja granice tolerancji wobec niestosownosci.
    Rownie niestosowne jest powiedzenie osobie umierajacej na raka: "No coz, trudno, trzeba sie bylo badac." Mozna owszem, tylko po co?

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ogolnie rzecz biorac jestem sflustrowana i przygnebiona.
    To moze upierz futro ;) Powinno pomoc :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To moze upierz futro ;) Powinno pomoc :)
    Chyba to zrobie.

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello ale są też inne staraczki i laski w ciąży!
    i nie widzę powodu dlaczego nie miałoby być dyskusji
    może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..
    Simba wrote:
    Kazdy ma swoja granice tolerancji wobec niestosownosci.
    Rownie niestosowne jest powiedzenie osobie umierajacej na raka: "No coz, trudno, trzeba sie bylo badac." Mozna owszem, tylko po co?

szczęśliwa 2, samira, Bozia3, Iwone, Niuta, Pusurek, Żanet, iwcia77, Bliska 77, malgos741, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja smigam do kosmetyczki, zrobic sie na bostwo, a jutro do gina na badanie. No i podpadziocha straszna, bo zarosnieta jestem na maxa i nic juz tym zrobic nie moge, bo brzuch za wielki, a chlop z maszynka 1500 km ode mnie. Po raz pierwszy w zyciu pojde do gina z bobrem... ;)
    ginekolog musi być przystojny , że przed wizytą kosmetyczkę sobie szczelasz ;)
    a tak poza tym do daj przepis na takie piękne żeberka w tak zaawansowanej ciąży , bo ja w tym stadium to będę pewnie oblepiona tłuszczykiem

Sabina, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..
    mysle ze zmiana decyzji nie dotyczy tak naprawde zrobienia badan czy nie, tylko tego co sie robi z wynikiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:24

caffe, Reni, Dorka1979, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :)
    Nie mam tu wanny... A prysznic z zaslonka, nawet sie zaprzec nie mozna porzadnie. Pofigluje chyba dzis z lusterkiem, bo spale sie ze wstydu, jakbym jutro miala z bobrem siasc na fotelu... ;)
    z taboretem pod prysznic i jechane . żarcik oczywiście

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mysle ze zmiana decyzji nie dotyczy tak naprawde zrobienia badan czy nie, tylko tego co sie robi z wynikiem...
    Też tak myślę.
    W każdym razie to są bardzo trudne przemyślenia i decyzje. I kazdy zrobi to na co mu sumienie pozwala.

Dorka1979, Bursztyn, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i tu masz Reni rację , bo o niektórych rzeczach na temat tych badań właśnie się tu i teraz dowiedziałam i bedę wiedziała jak lekarza do pionu przywołać jak mi nic nie będzie chciał zaproponować

Reni, Sabina, iwcia77, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ale pisałam szybko na podniesionym ciśnieniu i nie dokończyłam postu ani myśli
    zrobi badania lub nie.. tak samo jeśli chodzi o cesarki czy inne takie..

Bursztyn wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:30

Dorka1979 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrwa ale miałam dziś ból w podbrzuszu przez jakieś 15 sekund i się zestresowałam przy tym , po tym bólu nie mogłam nerwa opanować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:31

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    qrwa ale miałam dziś ból w podbrzuszu przez jakieś 15 sekund i się zestresowałam przy tym , po tym bólu nie mogłam nerwa opanować
    Takie bóle mogą się pojawiać.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja im dluzej o tym wszystkim mysle to dochodze do wniosu ze raczej postapilabym tak jak mowi Reni :( chyba bym sobie nie poradzila , ale teraz to takie gdybanie bo tak naprawde nikt kto nie jest w takiej sytuacji nie jest w stanie przewidziec na 100% jak sie zachowa .....
    Jesli mi sie uda i bede w ciazy to chocbym miala stanac na glowie to badania wszystkie zrobie nawet amino jak bedzie trzeba

Dorka1979, szczęśliwa 2, samira, iwcia77, Bliska 77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja widze - chodzi o to zeby kogos komu jest akurat ciezko nie ranic.
    I nie, nie uwazam, ze to jest dobry moment. Kazdy moze to tez rozstrzygac w zaciszu swojego umyslu.
    Takie jest moje zdanie. Nikomu go nie narzucam.

Bursztyn, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Takie bóle mogą się pojawiać.
    dzięki to mnie pocieszyłaś, bo już zamierzałam w czwartek wybrać się znowu na betę czy wzrasta

caffe lubi tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:10

samira, caffe, Niuta, Żanet, iwcia77, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 3759 3760 3761 3762 3763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ