35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Prawda jest taka, że nie wiadomo kto z brzegu... i równie dobrze można się zwinąć na tamten świat wcześniej, nawet mając zdrowe dziecko i je zostawiając.
Reni, samira, Bozia3, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja nie uważam, żeby tu były jakieś niestosowności wypowiadane...Życie jest jakie jest i pod ochronką nie żyje niestety nikt....
Rownie niestosowne jest powiedzenie osobie umierajacej na raka: "No coz, trudno, trzeba sie bylo badac." Mozna owszem, tylko po co? -
nick nieaktualny
-
hello ale są też inne staraczki i laski w ciąży!
i nie widzę powodu dlaczego nie miałoby być dyskusji
może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..
Simba wrote:Kazdy ma swoja granice tolerancji wobec niestosownosci.
Rownie niestosowne jest powiedzenie osobie umierajacej na raka: "No coz, trudno, trzeba sie bylo badac." Mozna owszem, tylko po co?szczęśliwa 2, samira, Bozia3, Iwone, Niuta, Pusurek, Żanet, iwcia77, Bliska 77, malgos741, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja smigam do kosmetyczki, zrobic sie na bostwo, a jutro do gina na badanie. No i podpadziocha straszna, bo zarosnieta jestem na maxa i nic juz tym zrobic nie moge, bo brzuch za wielki, a chlop z maszynka 1500 km ode mnie. Po raz pierwszy w zyciu pojde do gina z bobrem...
a tak poza tym do daj przepis na takie piękne żeberka w tak zaawansowanej ciąży , bo ja w tym stadium to będę pewnie oblepiona tłuszczykiemSabina, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello ale są też inne staraczki i laski w ciąży!
może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:24
caffe, Reni, Dorka1979, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:
Nie mam tu wanny... A prysznic z zaslonka, nawet sie zaprzec nie mozna porzadnie. Pofigluje chyba dzis z lusterkiem, bo spale sie ze wstydu, jakbym jutro miala z bobrem siasc na fotelu...Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mysle ze zmiana decyzji nie dotyczy tak naprawde zrobienia badan czy nie, tylko tego co sie robi z wynikiem...
W każdym razie to są bardzo trudne przemyślenia i decyzje. I kazdy zrobi to na co mu sumienie pozwala.Dorka1979, Bursztyn, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hello ale są też inne staraczki i laski w ciąży!
może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..Reni, Sabina, iwcia77, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
tak ale pisałam szybko na podniesionym ciśnieniu i nie dokończyłam postu ani myśli
zrobi badania lub nie.. tak samo jeśli chodzi o cesarki czy inne takie..
Bursztyn wrote:mysle ze zmiana decyzji nie dotyczy tak naprawde zrobienia badan czy nie, tylko tego co sie robi z wynikiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:30
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa im dluzej o tym wszystkim mysle to dochodze do wniosu ze raczej postapilabym tak jak mowi Reni
chyba bym sobie nie poradzila , ale teraz to takie gdybanie bo tak naprawde nikt kto nie jest w takiej sytuacji nie jest w stanie przewidziec na 100% jak sie zachowa .....
Jesli mi sie uda i bede w ciazy to chocbym miala stanac na glowie to badania wszystkie zrobie nawet amino jak bedzie trzebaDorka1979, szczęśliwa 2, samira, iwcia77, Bliska 77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello ale są też inne staraczki i laski w ciąży!
może to jest akurat dobry moment ..może to da którejś do myślenia i jednak zmieni decyzję? zrobi badania ..
I nie, nie uwazam, ze to jest dobry moment. Kazdy moze to tez rozstrzygac w zaciszu swojego umyslu.
Takie jest moje zdanie. Nikomu go nie narzucam.Bursztyn, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny