35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Ciężko mi chodzić bo czuje jakiś uciski w kroczu w żadnej ciąży tego nie miałam ale może to dlatego że macica nisko.
.gosia7122 lubi tę wiadomość
-
czesc Laski, wrocilam dzis z usg , dzidz ma juz 3,12 mm! teraz wyglada juz jak plod
alem zadowolniona
gosia7122, Iwone, Rernia1975, Bozia3, Sabina, ania.g, Bursztyn, samira, polarmiś, Pusurek, Reni, inessa, Mega, peppapig, slash, EwaT, Bliska 77, Żanet, mysza1975, angela, Viv78, megan8, moremi, malgos741, Mango, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bo ja go nie znam!! Ruszac sie ( moze byc z pania gruba na YT ), duzo pic wody, cukru nie zrec, jesc 6 malych posilkow dziennie, ale najlepiej to miec takiego pasozyta jak ja!
Pusurek lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja wlasnie ze wzgledu na wiek nie czekalam do szesciu miesiecy 4 razy sie nie udalo i od razu na inseminacje,mysle ze trzeba reagowac szybko ,moze cos jeszcze z tego bedzie w moim przypadku,nie robilam droznosci kurcze
polarmiś lubi tę wiadomość
Renia1975 -
Bozia3 wrote:Ja mam to samo...jak chwilę posiedzę i wstanę, to tak mnie ciągnie w kroczu, że szok....chyba się więzadła wciąż rozciągają...
-
Rernia1975 wrote:dziewczyny ja wlasnie ze wzgledu na wiek nie czekalam do szesciu miesiecy 4 razy sie nie udalo i od razu na inseminacje,mysle ze trzeba reagowac szybko ,moze cos jeszcze z tego bedzie w moim przypadku,nie robilam droznosci kurcze
Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:właśnie najgorzej jest jak wstanę po siedzeniu, muszę zapytać gin. na wizycie ja czasem myślę że to może od żylaków bo niestety też mi się zrobił na sromie.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRernia1975 wrote:kurcze musze to badanie zrobic koniecznie,nawet sie lekarz nie spytal,ja nie wiedzialam ze tak trzeba myslalam ze jak sie ma dziecko i byly drozne to juz tak zawsze bedzie,o naiwnosci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny