35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:No wlasnie. Masajowie to jakies 40 lat, Eskimosi tez 100 lat nie dozywali raczej.
Ja przerobilam Dukana raz. Wiecej nie. Lepiej wylaczyc cukier i troche poruszac tylkiem.ja na szczęście z samodyscypliną nie miałam problemu do tej pory, zobaczymy jak będzie po porodzie
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZanet, wrzuc na luz, zaopatrz sie w dobre ksiazki albo filmy, co tam wolisz i wlacz tryb chill out. Witaminki i leki pobieraj, no i zacznij byc w koncu kobieta w ciazy, co to lezy i pachnie.
Trzymam kciuki, generalnie jest blizej niz dalej!Bliska 77, Żanet, Sabina, Dorka1979, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No wlasnie. Masajowie to jakies 40 lat, Eskimosi tez 100 lat nie dozywali raczej.
Ja przerobilam Dukana raz. Wiecej nie. Lepiej wylaczyc cukier i troche poruszac tylkiem.Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Srednia wieku eskimosow to 60 lat ale maja dostep do czystej wody pitnej, Masajowie nie. W sredniej zycia brane sa rozne wspolczynniki- wypadki ktorych tam nie malo, kobiety umierajace w pologu, malarie, pasozyty itp. Dlugo by liczyc. Brak dostepu do lekarza jak Ci lew wpierdzieli noge lub reke albo pasozyt wezre sie w cipke i umierasz sobie zgodnie z prawami natury.
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No pewnie, lwy, choroby itd. Ale i my Europejczycy nie jestesmy wolni od chorob i zagrozen. A jednak potrafimy dozyc ciut dluzej niz 60 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:44
Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:to fakt, problem w tym, że rzadko której kobiecie chce się ruszać
ja na szczęście z samodyscypliną nie miałam problemu do tej pory, zobaczymy jak będzie po porodzie
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja ostatnie urodziny obchodzilam - 39 potem zakza!
moremi, samira, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A tego nie wiemypolarmiś wrote:Srednia wieku na pewno jest nizsza ale to nie ma zwiazku z dieta a z brakiem dostepu do medycyny ( nie zwiazana z nereczkami ze wzgledu na diete).
Pusurek lubi tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny, podczytuje Was, ale tak mnie wieczorami "sieka", że co wieczór zasypiam na kanapie,siłą mnie później M. ciągnie do łóżka.
jestem w Wami wszystkimi, nie raz, nie dwa łezka sie zakręci. trzymam za wszystkie kciuki, kochane.
Mamusie - czy Wy pamiętacie jak miałyście w 12 tc?
bo mi właśnie przeszedł ból piersi i nie biegam w nocy do toalety, nagle sie skończyło, no i mam mega stresa czy wszystko gra, a lekarzy (tak, dwóch... wiem że to chore, ale nic na to nie poradzę) mam 8 i 9 lipca, a najchętniej bym pobiegła dzisiaj podejrzeć czy wszystko jest ok. biec, czy nie świrować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:32
samira, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Skutki tej diety czasami wychodzą sporo po czasie.
Chciałam powiedzieć iż dukanową diete stosowałam schudłam ze 12kg( z czego 6 wrociło) ale pare miesiecy później dostałam boleści...piasek na nerkach i laparoskopia woreczka żółciowego. Może zbieg okoliczności... Waga długo była ok znowu coś ruszyła w góre i znowu zastanawiam sie na dietą... Byłam też u dietetyczki p Anna Majka jak ktoś z Małopolski to słyszał. Miesiac stosowania dokladnie co wyliczyła a ja schudłam 1kg! Przy nadwadze słoniowejjeszcze mnie opieprzyła że nie możliwe bo powinnam z 6kg polecieć..
Nastało lato i znowu jestem bojowo nastawiona, bedę chudła uwaga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:53
Mega, Sabina, Bozia3, samira, Reni, Bliska 77, polarmiś, Pusurek, inessa, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim, mam dzisiaj seksualne nastawienie do wszystkiego a musze siedzieć w pracy caly dzień. Ale będę was podczytywac, miłego dnia. Pogoda niestety dzisiaj dołująca zimno i pada, hmmm leje deszcz..
mandragora, Sabina, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:cześć Dziewczyny, podczytuje Was, ale tak mnie wieczorami "sieka", że co wieczór zasypiam na kanapie,siłą mnie później M. ciągnie do łóżka.
jestem w Wami wszystkimi, nie raz, nie dwa łezka sie zakręci. trzymam za wszystkie kciuki, kochane.
Mamusie - czy Wy pamiętacie jak miałyście w 12 tc?
bo mi właśnie przeszedł ból piersi i nie biegam w nocy do toalety, nagle sie skończyło, no i mam mega stresa czy wszystko gra, a lekarzy (tak, dwóch... wiem że to chore, ale nic na to nie poradzę) mam 8 i 9 lipca, a najchętniej bym pobiegła dzisiaj podejrzeć czy wszystko jest ok. biec, czy nie świrować?tez mam dwóch. A jak cie coś niepokoi to leć, nawet do trzeciego
peppapig, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny zabieram się za nadrabianie wczorajszego forum
oj ciężko będzie.
Kropek ma już 12 mmwczoraj byłam na usg
peppapig, Sabina, Bozia3, Mega, Bliska 77, inessa, Viv78, iwcia77, EwaT, Żanet, gosia7122, ania.g, mysza1975, Rernia1975 lubią tę wiadomość
-
ja się lubię ruszać do lodówki i na kanapęBliska 77 wrote:to fakt, problem w tym, że rzadko której kobiecie chce się ruszać
ja na szczęście z samodyscypliną nie miałam problemu do tej pory, zobaczymy jak będzie po porodzie
Mega, Sabina, polarmiś, Bliska 77, Pusurek, inessa, iwcia77, Dorka1979, Niuta lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Mamusie - czy Wy pamiętacie jak miałyście w 12 tc?
bo mi właśnie przeszedł ból piersi i nie biegam w nocy do toalety, nagle sie skończyło, no i mam mega stresa czy wszystko gra, a lekarzy (tak, dwóch... wiem że to chore, ale nic na to nie poradzę) mam 8 i 9 lipca, a najchętniej bym pobiegła dzisiaj podejrzeć czy wszystko jest ok. biec, czy nie świrować?samira, Mega, Viv78, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:spsob dobr, ale wcale nie trzeba zaparzac
zaparzyć, wypić, a potem się tym umyć - rewelka...
jak tam minęły urodziny? wiek 41 lat - to bardzo ładny wiek - zaczynasz nowy etap, że tak powiem...ehyehy....dojrzały taki...Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie. Masajowie to jakies 40 lat, Eskimosi tez 100 lat nie dozywali raczej.
Ja przerobilam Dukana raz. Wiecej nie. Lepiej wylaczyc cukier i troche poruszac tylkiem.
A ja jak Polarmiś - obrastam w tłuszcz bez większego problemu - dlatego niektórym potrzebne są bardziej drastyczne metody. A Dukan nie jest dla każdego - to oczywiste - jest dla ludzi po prostu zdrowych...To tak jak alkohol... - jednemu szkodzi i popadasz w alkoholizm, a drugiemu służy wiele lat...
polarmiś lubi tę wiadomość